guzelce tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
altay dediğiniz acaba akkarın altay serisi olabilirmi ?
akkar ve ata yapıyor -
hatsan evet güzel bir tüfek ama fiyatına göre bence kesinle aa410 la yarışamaz
adamda bana nisanda çıkıcak demişti yalancı -
-
-
valla bende sevmiyorum ama hafif diye avcılar öyle istiyormuş onlar için yapıyolar fias cesa diye bir firma var hep çelik üretiyor pompalısı ve süperpozesi var diye biliyorum.
-
bende aranızda olamayacağımdan üzgünüm 03 04 nisanda açıköğretim sınavları var evde ders çalışmak zorundayım artık koridorda coltla bişeyler yapıyorum hepinize saygı ve selamlar.
-
-
valla bilmiyorum adam bana nisanda çıkıcak dedi ve bütün problemler düzeltilmiş olarak sunucaz piyasaya dedi sesi tonu kendinden emindi yani bide tüple ilgili bişeyde söyledide anlamadım deliği mi varmış delikmi açılacakmış anlamdım bülent bey nedir bu delik meselesi
hatsan:0232 461 93 32 burdaki beyfendiden cevap alınabilir hepine saygı ve sevgiyle -
Gene benjaminden kral gibi bir model fiyat
-
gene güzel insanlarla harika birgündü fotoğraflar için tekrar yusuf anemon abimize teşekkürler.
-
ben naylonu tüpün arkasına istifledim inşallah çalmamışlardır
-
-
bu kadar güzel fotoğrafları çektiği için sayın anemona çok teşekkürederim. uykusuz kalıp fotoğrafları yüklediği ve fıstığı aa410 kullnadırdığı için mbe bülent reisimize sonsuz saygı sevgi ve teşekkürlerimi sunarım erkut abimizde zahmet etmeyip bizi götürdüğü için ve fx hw97 sini kullandığı için ayrıca teşekkürederim.
-
-
bende gelicem ama gene açıkta kalmaktan korkuyorum
-
ben saat 08.50 de ordaydım patrondan zar zor arabayı verdi zaten ben geldim saat 09:30 dan aşa kapalı otoparka güvenlik almadı zaten kimseyi tanımıyordum saat10 kadar bekledim bir kalabalık falan görrüm diye baktım kimsenin telefonuda yoktu dedim dön geri kısmet değilmiş ama açık otoparkta o beyaz albea yı görmüştüm keşke yanlarına gitseydim ama o değilse şimdi abi siz airgundanmısınız diye soracak halimde yok tıpış ıpış döndüm
-
ben valla maşımı alınca crosman2100 la gelicem bu seferlik affedin hepinize iyi eğlenceler üşütüp hasta olmayında
-
pompalıda yerli olarak akkarı deneyebilirsin.
hatsanında var ama kalitesini bilmiyorum. -
şimdi kim ne derse desin bütün avcılık kulüplerine sorun yerli tüfeklerde otomatiği tek yapan firma armsandır ve armsan yurtdışındada hatırı sayılı ihrcat yapmaktadır bu videodaki ama yurtdışındaki tüfeklere 4000 tl vermenin boş olduğudur zaten yurtdışını çoğunu türkiye yapıyor tabacnada kötüyüz ama tüfekte yerli malını hiç bişeye değişmem takılma mı ? takılma sadece yerli fişeklerin kalitesizliğinden kaynaklanıyor. düzgün fişek kullandığınız takdirde hiç bir armsan yarı yolda bırakmaz. şimdi pek ithal yerli kavgasına girmeyeyim ama yerlide armsanı kimse yenemez. sarsılmazmı sarsılmazı da gördük 1,300 tl satılan tüfeklerinini de gördük.