ellerinize sağlık çok güzel olmuş yok ben kaya koydum bu tüfeği alıyorum
guzelce tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
yok dedim bu kadar kişi geliyo neye atış yapıyolar şimdi malzeme toplayayım 2 tane tüp varya bakalım işten izin alırsam eminönünden alayım
-
arkadaşlar buluşmalarda hedef olarak ne kullanıyorsunuz forumda bulamadım varsada kızmayın yeni yeni öğrenicek dersiniz
ben evde a4 kağıda bastırılmış hedefleri kitaba ataçlıyıp öyle atış yapıyorumda siz ne tavsiye edersiniz. hepinize teşekkürler. -
aranızda olmayı herkesten özür dilerim ama zaten söz vermemiştim daha tüfek almadığımdan gelip tabancayla kendimi rezil etmek istemedim ki sanki orda bir 6inçlik revolver gördüm
o zaman anladım tabancaylada gelinebiliniyomuş neyse şu anda yivsiz av tüfeği almakla meşgul olduğum için x50 ye para ayıramadım inşalah en kısa zamanda x50 ile yanınızdayım ve colt tabancamla hepinize kocaman sevgiler ve saygılar
-
bende crosman 2100 alacağım nasıl memnunmusun
-
ama artık 6incler yasaklandı atakarmsda yaptı 2 4 6 olarak 6 yı yasakladılar
-
helal olsun istanbul takımını çok aktifler inşaallah buluşmalar hep bu sıklıkla devam eder bende bi tüfek alamadım yuh bana gelince hedef yapın beni tam olsun
-
bende cumartesi günü çok içmişim uyandığımda saat 13:00 dü zaten fotoğraflarda herkeste tüfek var ben tabancayla napacam orda en kısa zamanda crossman 2100 yada nightstalker alayımda geleyim yanınıza
-
valla bolt action ben bi tek toz mc 20 diye 20 kalibrelik rus yapımı bir tüfek var hl avi satıyo 1000tl istiyorlar başka varmı bilmem bide üzümlü tüfeklerinin web sitesi var mı bilen
-
burası baya bi uzak ya arabamda yok olsada zaten yarım depo yakar kesin
-
herhangi bir ümraniye otobüsüne binersen raaht ulaşabilirmisin yada mecidiyeköyden nasıl gelebilirim bilen varmı otobüsle
-
neredeki ikea abi web sitesinden adresini alayım geçen buluşmaya gelmedim buna geleyimde dövmeyin beni hehe:)
-
çok güzel bir gün olmuş ne yazıkki silahı yetiştiremedim olsun yeni aldım bi dahakine artık saygılarımla
-
bende beşiktaşta ikamet etmekteyim o zaman kadar yeni bir havalı taabnca yetiştirebilirsem sizin yanınıza gelmek isterim kabul edermisiniz.