xCenkx tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Cevaplar için teşekkür ederim arkadaşlar. Air Arms sanırım yaylı bir tüfek değil. Mod 350 kuvvetli bir tüfek (460tan daha kuvvetli) olduğunu forumda yaptığım araştırmalar sonucu öğrendim. Ancak dizayn olarak bu tüfek çok hoşuma gitti zaten diana kullanan arkadaşlarımızda tüfeğin kaliteli olduğunu belirtmişler. Joey_jordison, Yatagun'a üye olacağım. RaptorX sana daTekrar teşekkür ediyorum...

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım, bu tüfek hakkında kullanan arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Tüfeği sadece internetten inceledim. Bursa'da bulamadım bu tüfeği. Bu sebepten inceleyemedim. Kullanan arkadaşların yorumlarını alabilirsem kafam rahat bir şekilde bu tüfeği düşünebilirim. Teşekkürler Cenk. g;$i