anemon tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
bu kadarmıyız nerde millet başlık açılalı hiç bu kadar ilgisiz kalmamıştı ...huuuuu reytingler düşmeye başladı forum da kopmalarmı var..
-
cevat iyi çocuk tavsiye ederim yalnız daha üye kaydı yapılmamış .bülent bey müsaitseniz tenha kaydı gerekiyor fakat sakata gelmeyin epeydir mezarda kalmış.
-
biz cevatla takılıyoruz boşuna beklemeyin
-
tek kelimeyle harika bir gün olmuş .günü anlatan fotograflar harika biz sizin kadar cesur olamadık kusura bakmayın. filintalar her koşulda bir arada tebrikler.
-
şu an almış olduğum köfte kokusu beni ve o günün karelerini çekecek olan makinamı heyecanlandırdı bütün iştahımla orada olmak istiyorum..bu arada fotograflarımı beğenen tüm dostlarıma teşekkür ederim..
-
gününüzün iyi geçtiğine sevindim kusura bakmayın gelemedim birdahaki sefere buluşmak üzere.
-
mangalı üsse kurmak iyi fikir koordinatları belirleyip sucuklara hedef belirlemek lazım bunun için görüşmeler devam ediyor en geç cuma günü sonuç alırız..
-
arkadaşlar o guzel günü sizlerle birlikte paylaşmaktan çok büyük keyif aldım ortağım canon ile o anları fotograflayıp bulent beyin katkıları ile paylaşıma sunup bende katkıda bulundum ise ne mutlu bana .beğenenlere ayrıca teşekkür ederim....bu arada dün atv haberde üzücü bir haber dinledim hem kullandığımız silahlara yeni engellemeler getirilmesi açısından hemde insanların önyargılarının daha çok artacağı bir haber ...fatihte kendini bilmez biri havalı silah ile kırktan fazla kargayı çatıların ,ağaçların ,caddelerin üzerinde öldürmüş çatılar karga leşleri ile dolu insanlar haklı olarak tepkili .arkadaşların dikkatina.
-
canon ve ben orda olmaktan keyif alıcağımıza eminiz.