akinsenol tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

sağol raptorx size birşey danışabilirmiyim şu anda gladiator üzerinde kullandığım 8-32x56 walther dürbünle çantaya girmiyor onu gelecek olan airarmsa takıcam peki gladiatora nasıl bir dürbün almam gerekir çantasına girmesi için

Bugün itibariyle 2 adet AirArms S410 SL XTRA 1050 fps siparişimizi antalya,dan turgay arkadaşımızla beraber geçtik dört gözle kargo yolunu gözlüyoruz.

mustafa abi şu uçak kargo sistemine geçilebilirmi acaba ;kihhik, 1 saatte ürünleri alsak

sevgili kadir kardeşim tahminin doğru evet air-arms s410 alacağım bugün antalyada sevgili abim (oas) osman ahmet sırma,nın yanına gittim.

kendisi dünya iyisi hoş sohbet şeker gibi bir insan ofisinde bulunan fx Revolution ve air arms s-410 bolt model silahları çok yakından inceleme fırsatım oldu daha sonra fabrikanın devasa geniş arazisine giderek atış yaptık air arms s-410 elime aldığımda dizaynı mekanizma sistemi kundağın omuza oturuşu modlanmış haliyle olan gücü beni oldukça tatmin etti fx revolution ayrı bir güzellik inşallah yaz gelip sezonumuz açıldığında işlerimiz bir hareketlensin sırada revolution var.

sevgili nofer o kadar para verene kadar diyorsun ancak bu işler bütçe meselesi demekki arkadaşımızın imkanı buydu ve silah gerçekten sıfır fiyat olarak 1200 tl verildi dürbün dahil yani air arms alması için dürbünüde katarsak bir bu kadar daha ödemesi gerekiyor yaklaşık yani imkan meselesi

bizede sadece hayırlı olsun demek kalıyor hayırlı olsun kardeş kazasız belasız kullan.

Mustafa Bey öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
    daha iyi anlatılamazdı herhalde gladiatoru satmayı kesinlikle düşünmüyorum ben yazımda kafamda soru işareti olarak kalan AirArms - S410 SL XTRA cevabını almış oldum sizden 1-2 güne kadar siparişi geçmeyi düşünüyorum eğer müsaitseniz mesai saati içinde yatagun,u arayıp sizinle görüşmek isterim sormak istediğim biraz daha ayrıntılar var şimdi forumda gecenin bu saatinde uzun uzun yazıp (Lütfen forum üyesi arkadaşlar yanlış anlaşılmasın nacizane fikrim) sizide fazla rahatsız etmek istemiyorum.
    inşallah bende bir AirArms - S410 SL XTRA sahibi olmak istiyorum saygılar.

Henüz daha çiçeği burnunda, yeni üye olarak, ve fx gladiator sahibi olarak, merak ettiğim bir konuda bana yardımcı olacak tücrübeli yaşca benden ufak veya büyük ustalara danışmak istedim.

Bu güzelim hobiyi kafamda yer ederek sipariş verme kararını aldım.İlk olarak siparişini geçmeyi düşündüğüm AirArms - S410 SL XTRA silahı son anda bende nasıl olduğunu anlamış değilim ;kihhik, Fx Gladiator olarak geçmiş oldum ve çoğu kullanıcı arkadaşlarında memnuniyetinden dolayı bende iyi bir seçim yaptığıma karar verdim.

inşallah kafanızı ağrıtmıyorumdur bu arada neyse konuya gireyim.

AirArms - S410 SL XTRA içimde ukte kaldı şimdi Fx Gladiator kullanıcısı olarak bu silahla devammı etmeliyim yoksa beynimde bir kere yer eden S410 SL XTRA

silahı almalımıyım illaki kullanım farklılığı vardır 2 silah arasında eksileri demek istemiyorum artıları neler olacak.

Birkaç merak ettiğim konuda (sanırım burası mustafa beyin uzmanlığına giriyor) yatagunda satışta olan AirArms - S410 SL XTRA silahına ilave olarak çekiç ve yay silaha gerçekten 200 fps artı oluyormu gladiator,un yanına sanırım namlu çıkış hızı yüksek bir AirArms - S410 SL XTRA daha iyi yakışır diye düşünüyorum.

şimdi,den herkese teşekkür ediyorum Saygılar Şenol AKIN

ben walther 8-32x56 kullanıyorum gayet güzel netliğide oldukça tatmin edici.
    ancak şuda varki maddiyat benim için önemli değil diyorsanız yatagun,a yakında gelecek olan nikko dürbünlerden seçim yapıp alabilirsiniz.
    nikko dürbün seçenekleri.
    nikko 6-24x56
    nikko 8-32x60
    nikko 10-50x60
    bana kalırsa pcp tüfeğe alınacak en güzel dürbünler başka dürbün arayışına girmenizede gerek yok diyorum tabi bu maddiyata bağlı.