Hayırlı olsun Kazasız atışlar dilerim. Mod125 ile takas düşünürmüsün
KAjE tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
Bundan iyisi vardı sanırım. Yanılmıyorsam adı da Şam'da kayısıydı.
-
5 Kuruşun yanındaki, hem puan olarak hem grupman olarak mükemmel. Ellerinize sağlık.
-
Bilgilendirme için teşekkürler. AA dan sonra hobiye Steyr ile dönmeyi düşnüyorum. Atak güvenliğin sitesinde steyrlarla ilgili ayrıntılı bilgi bulmadım ama yakın zamanda düşünmediğim için şimdilik sorun yok.
-
Steyr LG 110 FT bu yeni model Türkiye sınırlarına girdi mi acaba. Birde meraktan soruyorum Steyr ların tüpleri dolu durumdayken sökülebiliyor mu?
-
Regülatör dedikleri bu oluyor sanırım. Airwolfun değerleri süper. Eline sağlık Emre...
-
Yeni tüfeğiniz hayırlı olsun. Elektronik Regülatör olayı süper bir olaydır diye tahmin ediyorum. Ayrıntılı incelemelerinizi bekliyoruz.
-
Ayrıntılı bilgi vermem ama yakın zamanda aldığım bu silahtan inanılmaz keyif aldım. Hava derdi yok kurması çok kolay ve bir tabanca için oldukça isabetli.. Şiddetle tavsiye ederim..
-
Ateşli silah gibi atmak istiyorsan Air Ranger, haval silah gibi atmak istiyorsan Steyr lg 110 hp hunting... Ben havalı silahı ateşli silah gibi kullanma taraftarı değilim. Ama tamamen zevk meselesi..
-
Bir soruda ben sorayım. Bu silaha ahşap kundak yapılma imkanı varmıdır?
-
Bildiğim kadarıyla Fp modellerinde yapılan modifiyeden sonra güç ayar düğmesi yerinde dursa da büyük ölcüde işlevini kaybediyor. Tabi bu konuda Mustafa Serdar Bey size daha ayrıntılı bilgi verecektir.
-
-
-
Henüz bir tüfek alamadım, ama gelip, sizleri izlemek istiyorum.
Katılamazsam iyi eğlenceler.Buluşmaya katılmanız için tüfeğinizin olması gerekmiyor. Atış yapabileceğiniz yeterince tüfek var. Hem ileride tüfek almayı düşünüyorsanız tüfekler hakkında bilgi sahibi olmuş olursunuz.
-
Ben varım Levent abi. Ege grubunu canladırma faaliyetlerini yürekten destekliyorum. Haydi egeliler canlanın biraz.
-
AA s410 tüfeğimin namlu içi o ringi 2 hafta önce değiştirildi. Bugün tüfeği denemek için atışa gittim. Atışlarımın sonuna doğru şarjör aralığından bir miktar hava geldiğini farkettim. Gerçi hava kararmak üzere olduğu için bu hava kaçırma olayının sürekli mi yoksa sadece o atıştamı olduğunu bilmiyorum. Bu normal bir durum mudur?
-
AA s410 ceketli namlu temizliği nasıl yapılır? 0 kilometre bir PCP'ciye anlatır gibi anlatırsanız sevinirim Birde hangi O ringlerin hangi aralıklarla greslenmesi gerektiği konusunda aydınlatırsanız sevinir.
-
Öncelikle tüfeğiniz hayırlı olsun. Bende AA 410 almayı düşüniyorum aklıma takılan bir kaç soru vardı bu konu altında bazılarını öğrenmiş bulunmaktayım. PCP lerin scuba tüpü ile doldurulması mantıklı geliyor. Ancak tüfek ile araçsız gidilecek yerlere gidilirken scuba taşımak zahmetli olur düşüncesindeyim. Bu yüzde de pompa ile doldurmak bazen cazip olur diye düşünüyorum. Sorum şu AA 410 gibi bir pcp yi pompa ile doldurmak ne kadar sağlıklıdır. Tüfeğin kısa zamanda zarar görmesine neden olabilir mi? ÖZelliklede tüp içerinde oluşacak nemden dolayı. Cevaplarını için şimdiden teşekkür ederim.