namlu dış tarafında hava deliğinin hemen önündeki o ring
[Resim Engellendi: http://s3.directupload.net/images/091008/temp/25l6hqbs.jpg]
apollos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
sağlam bir alışveriş yerimi burası referans verebilcek arkadaşımız varmı?
valla sağlammı değil mi bilemiyeceğim çünkü alışveriş yapmadım ,internette araştırırken rastladım
ebay da aynı nişangah mevcut
http://cgi.ebay.com/Tactical-UAG-F…id=p3286.c0.m14 -
http://www.lepsuka.com/category.php?id_category=51
burdaki nişangahlar uyarmı. -
Namlunun dış tarafında bulunan o-ring yuvasına yatagun.com.tr dekilerden hangisi buraya uygundur. (Hızlı dolum veya Namlu içi o-ring)
-
fx ve jsb dışındaki pelletler iyi istikrar vermiyor.
Ayrıca bunlar dışındaki pelletler tüfeğe zara verebilir. -
Cuma günü Hatsan'ın patronlarının memleketi olan Beyşehir'e balığa gideceğim.Orada görsel bir tören hazırlayacağım silahım için...Zaten forumdan yararlanarak bir adet Ewanix AR6 alacağım[/color].tek istediğim silahı değiştirmekti.Başka bir art niyetim yok.
Yağmurdan kaçarken doluya tululacaksın desene
Evanix için yine hatsan ile muhatap olacaksın -
Bu işe gönül verdiysen ve yeterli bir para ayırdıysan direk olarak bir FX al.
En azından zaman ve para kaybına uğramazsın.
Benim ilk silahım Webley Patriot (1. nesil) idi (patriotu bile hatsana 3 kez bakıma gönderdim). Fx Türkiyeye gelir gelmez hemen değiştirdim.
Demem o ki gerçekten havalı silaha ilgi duyuyorsan macera aramaya gerek yok. FX al. -
zamanında Ülkü abinin yaptığı incelemede de kol kırılmıştı ve bir sürü spekülasyon yapılmıştı.
Servisinden isteyebilirsiniz. -
-
revoları iki yapalım
-
Benim revo 5000 atışı geçti ancak daha o ring değişmedi zedelenmedikçe problem olmuyor
-
hayırlı olsun güle güle kullanın
-
Revonun moderatörü yaklaşık 7 cm ama canavar gibi
Yani boyut önemli değil, önemli olan işlevi -
Hayırlı olsun Güle Güle kullan. Güzel seçim
-
Değerli arkadaşlar Pcp de namlu haricinde diğer hareketli aksamı normal silah yağıyla yağlamak sanırım tehlike yaratma potansiyeline sahip.
Bunun yerine bu parçaları yağlamak amacıyla slikone gres kullanılıyor ancak silahı sökmeden kalıp ayırıcı ve yağlayıcı slikon sprey ile (marka Gökkuşağı slicone S81) yağlasak problem yaratır mı, ve yaptığımız bu işlem efektif olur mu?. -
burdaki frezeyi bu tezgaha monte edebiliyormuyoz?
frezem var ama tezgah olmayınca düzgün olmuyor. -
Harika bir çalışma eline sağlık.
işleme için eksra dan bir elektirikli alet (freze vb) kullandınız mı. Yoksa sadece ıskerpela ve rende yetiyormu -
O vidayı ancak 500-1000 atış sonrası sökebilirsin. Çünki hatsan sen pistonu söküp yeşil gress sürmeyesin diye vida yı locktite tan daha güçlü bir vida yapıştırıcı kullanarak yapıştırıyor. başıma zamanında gelmişti Boşuna tornavidalarını heba etme benim 3 tornavidamı yemişti.
-
Oksijen tüpü mavi dir ve erkek tip dişilidir
Azot tüpü ise yeşildir dişi tip dişlidir
Tüfeklerle birlikte alınan hızlı dolum aparatları bundan dolayı (erkek tip olduğundan) sadece azot tüpüne uyar oksijen tüpüne uymaz -
100 tanesi 3 tl 500 tanesi 15 Tl olur ki pek ucuz değil bence