vidayı aşırı sıktıklarından haraket zor oluyor 100-200 atış sonrası açılıyor. ancak sıktıkları o vidayı tekrardan açamıyıyorsun, çünkü sanırım vidayı yapıştırmışlar pistonu tekrardan açıp yağlamayasın diye.
apollos tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
biyolojik savaşla alakası yok hastalık kırım yarım adası ve kongoda görüldüğünden adı kırım kongo kanamalı ateşidir. göçmen kuşlarla birlikte taşınan keneler de ülkemizde göçmen kuşlarının konaklama alanlarındaki kenelere bulaşarak ülkeye gelmiştir. son zamanlarda artmasının sebebide kuş gribi nedeniyle tavukları katlettiğimizden dolayı da kene nüfüsü arttığından dır.
bir türü yok edersen başka bir tür artar.(yılanı öldürürsen fare artar.= -
grupmanlar süper eline sağlık
-
vidalar çelik materyalden olduğundan sanırım namlunun içini siler yivler zamanla kaybolur
-
veli beydeki bu aparatı görmüştüm ancak tüfeğin delinmesi fikri konusunda tüfeğe zarar verebilir diye endişelendiğimden acaba başka yolu varmıdır diye konuyu açtım. herkese verdiği bilgiler için teşkkürler tüfeği en kısa sürede bir tornacıya götüreceğim.
-
yarı otomatik av tüfeğimde dürbün takma kızağı bulunmuyor. buna rağmen red dot veya dürbün nasıl takabilirim. yapan varmı bu işi tavsiyelerinizi bekliyorum.
-
Hayırlı olsun. Kazasız atışlar (fazla güçlü bir silah aman dikkat)
-
ben aynı dürbün ayağından aldım denedim ancak silahın tepmesinden dolayı ayak işe yaramıyor, dürbün devamlı surette kayıyor. bence dürbünsüz kullan .
-
işlevi de aynı güzellikte ise süper olmuş
-
Yasaklanmayacak gibide değil hani. İnsana kalp krizi geçirtir yani
-
Çin otomobilleri için EuroNCAP da yapılan yorumlarda söyledikleri laf şöyledir: araba güvenliği için yaptığımız testlerde bu güne kadar 0 (sıfır) puan alan arabaya rastlamamıştık .
-
Teşekkürler Mustafa Bey
-
Mustafa Bey Webleyle 400 bilemedin 500 atış yaptım ardından tetik resimdeki gibi işaretlediğim yerden kırıldı. Görev yapıyor ama tamamı kırılırsa bulabileceğim yer varmıdır.
The content cannot be displayed because it is no longer available. -
Mükemmel iş çıkarmışsın harikasın teşekkürler.
-
Sabırsızlıkla bekleyeceğiz . Şimdiden teşekkürler.
-
ellerine sağlık güzel bir çalışma olmuş teşekkürler.
yay ve pistonun sökülüp yağlanmasınıda bu şekil resimlesen tam süper olacak. -
Pelletleri yağlamak yerine Yağlayıcı ve Klıp ayırıcı Slikon Sprey (Silicone s81 markası Gökkuşağı ) püskürtmek daha iyi olur kanısındayım. Bendeki pelletlere bu spreyden sıktım.
Pelletler süper kaygan oldular ve ellere de yağ bulaşma gibi bir durum olmuyor, ayrıca slikonda pellete yapıştığından akıp gitmiyor.
Acaba piston yağlanmasında da iyi sonuç veririmi -
Herkese merhabalar havalı tüfek konusuna yeni merak saldım.Epey bir ön araştırma yaptım ama döndüm dolandım Mustafa Serdar beyin tavsiyesine uydum ve bugün Veli beyden bir Webley Patriot 5.5 sipariş ettim. Şimdiden heyacanla bekliyorum.