merhaba arkadaşlar hem isabetli ve etkili atış tüfeği almak istiyorum.sizce bunlardan yani stoeger x20 supressor ,norica yada gamo hangisi olmalı?yardımlarınızı bekliyorum
BAHADIR tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
arkadaşlar x50 almayı düsünüyorum.kullananlar varsa beni bilgilendirir mi?isabetli ve tahribatı nasıl? 100 metrede soda şişesini kırabilirmiyim??
ve birde bu yaylı tüfeklerde zamanla hız kaybı olurmu? olursa ne kadar zamanda olur? -
öncelikle kazasız belasız kullanmanı dilerim.bende bu tüfekten almayı düşünüyorum.tüfeğin isabeti ve tahribatı hakkında biraz bahsedermisin.100 metrede mesela soda şişesini kırma şansım ne kadar olur>?
-
fazla güç derken kontrolsüz güç mü demek istiyorsunuz?100 metrede isabet ve tahribat için namlu çıkış hızı ne kadar olmalı? bir de fazla hız isabet kaybı yaparmı ? ve bu fazla hızı ağır pelltler ile çözemezmiyiz?
-
sizce bu hatsan at44 uzun namlulu yu alıyım mı? nasıl olur isteklerimi karşılarmı *yoksa dediğiniz gibi bu iş şans işimi ?
-
peki bu hatsan long barrel ile 100 metrede isabetli atabilirmiyim??dogru söylüyosunuz önce hedefi tuturmak lazım sonra tahribat.
-
hatsan at44-10 long barrel almaya karar verdim gibi.ama hala biraz tereddütlerim var.100 metrede acaba etkili ve isabetli atış yapabilirmi ? bu tabiki biraz banada bağlı . 100 metrede soda şişesini kırabilirmiyim mesela ?stabil olurmu atışlarım?
-
arkadaşlar merhaba at44wx ile at4410 long barrel arasında kaldım .bana 100 metrede etkili ve isabetli atışlar lazım sizce bunu hangisi daha iyi yapar??bilgilendirirseniz sevinirim.
-
merhaba arkadaşlar. bu stoeger x20 nın combo modelındekı durbun mildotlu mu yoksa normal bir durbun mu?* mildotlu dürbün ler benı daha cok çekiyorda o yuzden sordum.
-
arkadaşlar meraba kararsızım bu x50 isabetli atış yapabıilyormu acaba x20 gibi