valla öle bi yeri bende henüz bulamadım. ben bugün gittim atışa ancak çok rüzgar var istikrarlı bi atış yakalayamadım. Kısmet olursa haftaya birlikte gideriz
turgutozkara tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
havamız güzel olsun yeter
-
Ben araç bulabilirsem pazar günü gidicem gelmek isteyenleri beklerim. Grupmanlarıda eklerim artık foruma
-
bence fiyat / kalite oranı oldukça iyi bi tüfek bende sentetik dipçiklisini kullanıyorum gayette memnunum 50mt şişe denedim ancak 100mt deneyemedim şansızlığıma hep rüzgarlı günler denk geldi ve 100mt lik rahat atış alanı bulamadım. Kesinlikle satmamanı tavsiye ederim. Organiazyon konusuna gelince şu sıralar takım oalrak biraz sıkıntımız var o konuda ama aşıcas inşallah. Geldiğinizde buradan mesaj atın küçük çaplıda olsa bişeyler yapmaya çalışırız.
-
stoeger x20 yi bende bi kaç ay önce aldım ancak iyice inceleme fırsatım oldu. orjinal dürbünü kesinlikle tatmin edici seviyede milldot lu olsaymış tadından yenmezmiş ama neyse . 100m grupmanı oldukça iyi ancak o mesafede rüzgardan oldukça etkilenio (iyi hesap yapmak lazım ) Tüfek oldukça güçlü o yüzden uzun mesafelerde 10 grain pellet kullanmakta fayda var. Diana high power kullanırsan iyi olur. Şimdilik bu kadar güle güle kullan
-
Özel olarak yazışıp organizasyon yapıldığındada sanırım yine aynı şeye , bir takım olamamaya yol açmış oluruz. Katılmak isteyipte katılamayan arkadaşlarımız olacaktır belkide. Bir grup oluşturmanında kolay olduğunu sanmıyorum başka arkadaşlarımız bitakım problemleri aşıp takım olabilmişler biraz uğraşmak gerekiyor diye düşünüyorum Hem seninde dediğin gibi av sezonu bitiyor
-
valla dostum sen işi iyice zora sokmuşsun sen illaki düzelticem diosan o iş senden çıkmış bence. sanayide bi ustaya götürmen gerek. ''elektroerezyonla üzerine kuçuk bi çentik açıp tornavidayla sökebilirisin'' dicem manyakmısn dicen sende bana Civata ; dürbünü monte ederken sana sıkıntı cıkarmayacak kadar içerideyse bırak öyle kalsın daha fazla uğraşma. Bursa'da olsan çıkartırdık her türlü yada senin için çok sıkıntıysa bana kargo et dürbün ayağını ben hallettireyim. ( işim bu )
-
bırakalım madem telefonla haberleşmeyide daha kapsamlı bi organizasyon yapalım biras toparlanırsak ,gidilebilecek yerler konusunda sanırım fikirler çıkacaktır.
-
buluşalımda bizimkiler pek siteye girmiyorlar sanırım ben arada sırada çıkıyorum antremana benim için ancak cumartesi veya pazar uygun haftaiçi biraz zor malum iş güç. sen haftasonu yap organizasyonu ben her türlü katılırım
-
-
-
hatsan marka tüfeğimi değiştirip bugün stoeger x20 aldım denemek ve buluşmak için sabırsızlıkla bekliyorum
-
eee yeni bluşma ne zaman ????