hatsanı arayıp sorabilirsiniz yardımcı olacaklardır size saygılar...
DENİZCİ tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
hayırlı olsun kardeşim allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin sonuçlar gerçekten mükemmel olmuş 300 metreden bira şisesi kırma videolarını sabırsızlıkla bekliyorum...
-
w ahşap kundak olduğunu lw ise lother walter namlu olduğunu anlatıyor wx ve w arasındaki farkı bende bilmiyorum ama biri nişangahlı diğeri nişangahsız model olabilir diye düşünüyorum...
-
Kedileri var adamın. Vurduğu kuşları onlara veriyor
heee adamın adı teddi dimi unuttum bi an onu kusura bakmayın...:D
-
-
abicim bu adamın kaç tane tüfeği var heryerde bu adam var ....
adamın mı bütün tüfekler bilmiyorum ama çok güzel tüfekler olduğu kesin...
-
Kuşuna göre değişir Büyük kalibrelerle ördek avladıklarını görmüştüm.
ördek avlanırda adam kumru ve serçe vuruyor ya... o kuşun yarısı gidiyordur zaten bi hayır gelmez o kuştan hele hele serçenin bir tek tüyleri kalıyodur...:D
-
video aşağıda iyi seyirler arkadaşlar...
-
ateşli silahlar gibi havalı silahlarda anında öldürür ve aynı zamanda ateşli silahlarda kullanılan saçmayla havalı silahlarda kullanılan saçma aynı maddeden yapılır ve her ikisininde hammeddesi kurşundur tabi bu her kullanılan mermi için geçerli değil farklı maddelerden yapılanlarda vardır ama ben genel olarak söylüyorum...
-
kurma kolunu tam oturtmadan atmaya çalışıyor olabilirsiniz.
-
ben en düşük 25 grainle kullanıyorum. daha düşük kullanmadım ve oldukçada memnunum bence at44den uzak mesafelerde daha isabetli her ikisinide kullanmış biri olarak söylüyorum. zaten 70 metre mesafeye kadar ikiside aynı isabette ama mesafe artıkça bence bt65 daha isabetli. mesela 50 metrede kibrit kutusunu 10 atışda rahatlıkla 8 vururum her ikisiylede. ama 120 metredeki soda şisesini at44 le 10/4 vuruyorsam bt65le 10/6 vuruyorum. bu benim şahsi düşüncem. deneyerek yaşayarak vardım bu kanıya diğer bt65 kullanıcıları nasıldır bilmiyorum....
-
arkadaşlar bt65 i kim neden yerden yere vuruyor anlamış değilim. ben 1.5 senedir kullanıyorum ve hiç bir sorun yaşamadım ve gayette memnunum....
-
tilki boğazını sıkıp bırakmaz o büyük ihtimalle sansar ve bence elinizde pelletlerle sansarı rahatlıkla öldürebilirsiniz...
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
arkadaşlar video kuzenim çekti kamerayı sallamış kusura bakmayın...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.buda aynı şişe 140 metre
-
zevkler ve renkler tartışılmazmış benim bu renk daha çok hoşuma gitti. göze daha hoş görünüyor bence.
-
abi bu süper olmuş ya görünü olarak çok güzel bence renginide dğiştirme sen...
-
aynı olay benim at44 ün başınada gelmişti tüfek hiç kurulmuyordu ben direk fabrikaya yolladım bana çekici değiştirip yollamışlardı büyük ihtimalle sizinde öyle olacak canınızı sıkmayın en geç 10 günde tüfek elinizde olur. saygılar...
-
bence çok güzel grup çıkarmış bu silahı çok merak eden oluyordu paylaşım güzel olmuş elinize sağlık saygılar...
-
evet bu silahgın aynısı...
-
tabiki yardımcı oluruz ama şunuda söyleyeyim forumu araştırırsanız bu sorduğunuz soruların cevaplarını çok rahatlıkla bulursunuz.
1-tüfeğinizde hava bittiği zaman tüfeğin tüpüne hava doldurabilirsiniz bu iki yöntemle olur pompa ile hava basma ya da skuba tüp alıp onunla hava basma..
2-walther dominatör ben tavsiye etmem size bildiğim kadarıyla tüpünde sorun vardı o fiyata hatsan bt65 yada evanix bakabilirsiniz forumda bi kaç tane ikinci el ilan olması lazım onlara bakabilirsiniz hem evanix hem hatsan.
3-pcp silahlar kuru hava denilen havayla yani havada soluduğumuz oksijenle dolar co2ler adında da anlaşıldığı gibi karbondioksitle dolar pcpler co2lere göre çok çok güçlü ve isabetli silahlardır. forumu araştırmanızı öneririm.