3d smax'i ileri düzey kullanabiliyorsanız özellikle katı modellemede tartışılmaz üstünlüğe sahiptir... 7 senedir kullanıyorum 1 senede 3d smax eğitmenliği yaptım. Programdan gayet memnunum.
maxustad tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Sumatrayı MKE ithal etse, kesin 5.000 USD den aşağı satmazdı
-
buyur 330 euro ya yanında ıvırı zıvırı da var
Bu tüfek TOZ 78-04M Amerika'da 300-400 dolar civarı satıyorlar. Şu an da bunu kullanan arkadaş Fransa'da yaşıyor ve orada kullanıyor. Oralarda tüfeğe susturucu takmakta serbestmiş...
-
Tahminen pellet yükleme kısmını açıyor...
-
Güzel birşeye benziyor...
-
Bunun aslında el presi gibi olanı yapılabilir. Çıt çıt makinası gibi birşey...
-
Bu üretimi yapanlar öyle hassasiyete çokta önem vermiyorlar gibi pelletler o mesafeden düşerken deforme olabilirler etek ezilmesi gibi...
-
Evet biliyorum sadece mücevher ve takı tasarımı üzerine bir programdı sanırım. Ben 3dsmax kullanıcısıyım. 2004'ten beri 3d animasyon ve katı modelleme üzerinde çalışıyorum...
-
Benden başka 3d tasarımcılarda varmış forumda demek ki tebrik ederim...
-
Camiamıza hayırlı olsun...
-
Çok geçmiş olsun...
-
İkisi arasında ki farkı anlayamadım ama ikiside rifled slug ve bildiğim kadarıyla rifled slug yasak. Yoksa yasak değil mi?
-
tüeği denemek için 4 gündür kurulu bıraktım bugun tetiğe bastım hiçbir güç kaybı yok tabi krono olmadığı için değerleri ölçemiyorum ama etkisi aynı kurluması hala zor yani bir kaçak söz konusu değil
-
soyle bi urunle karsilastim internette gezerken cok hosuma gitti sizinle paylasmak istedim
http://www.unleyen.com/pinfo.asp?pid=625Çok güzel bir ürün teleskopik bipod. Fevzi Beyle görüşün çok iyi bir insandır. Size yardımcı olacaktır...
-
Devlet-i Aliyede Dımışki çelikten yapılırdı. Tasarım olarak Ortaasya çizgisi taşımaktadır. Özellikle Türk eğrisi denilen mühendislik harikası bir yapısı vardır. Yapısı nedeniyle iç bükey keskin kenarda uygulanan basınç normal kılıçta uygulanın kat ve kat üstünde oluyordu. Osmanlı zamanın da yapılan çoğu yatağan'da yazı dili olarak Arapça kullanıldığı gibi harf inkilabına kadar kullanılan Köktürk abaçasıda kullanılmaktadır. Kılıç sahibinin mensub olduğu boya göre tamgasıda mevcuttu.
Beni en çok üzen konu hepimizin evinde olması gereken kültür mirasımızdan çok geç yaşlarda haberdar olmamız ya da hiç haberdar olmamamız. Japonlar ne kadar A.B.D mandası haline gelsede kültürel açıdan tüm Dünyaya Katana'yı tanıtmıştır. Gencinden yaşlısına hangi ülkede olursa olsun kılıç dendiği zaman ilk akla Katana gelir. Japonlar holywood yapımı filmlerle tüm Dünyaya kültürlerini aşıladılar. Kime sorsanız Dünyanın en iyi kılıcı Katanadır ve en iyi kılıcı Japonlar yapar. Bel ki Yatağan bir vuruşta Katanayı tarumar eder belli mi olur. Fazla değil bir 15-20 yıl sonra okçuluk, cirit, hun boksu gibi tarih olup gidecek. Sahip çıkmadığımız değerlerimiz yüzünden ecdadımızın kemiklerinin sızladığına eminim. Çeliği ve kılıcı icad eden ecdadımız yayıda icad etmiştir ama şu anda maalese kompozit yay yapımını Amerikalı araştırmacılardan öğrenmekteyiz. Ne kadar acı değil mi?..
Ayrıca Dımışki çelik ilk olarak Ortaasyada atalarımız tarafından bulunmuştur, Moğol istilasında Şam tarafına göçe zorlanan Türkmenler tarafından yaygınlaştırılmıştır. Karbon değeri değişik olan her çelik için özel olarak hazırlanmış eritme potaları yakın tarihte arkeolojik kazılarda ortaya çıkarıldı. Neyse fazla başınızı şişirmeyeyim bu tarz konular da çok hassasım... -
İşte müşteri memnuniyeti budur Yatagun ekibini burada tebrik etmek istiyorum...
-
Ben avdan hiç haz etmem. Zaten günümüzde aşırı bir tüketim çılgınlığı var böyle giderse bizden sonraki nesiller yaban hayvanlarını yanlızca yazılı ve görsel yayınlarda görecekler...
-
cok gecmiş olsun osman bende ısım gereği trafik kazaları ile hep iç içeyim benimde en sevmediğim vaka turu trafık kazaları
Teşekkürler yanlız Mustafa abide kaza yapmış...
Belli başlı hayvan türleri serbest olmalı. Mesela; karıya kıza sarkanlar, trafikte sıkıştıranlar. Bağrını açıp tespih sallayanlar.
Bence tehlikeli olur winchester'a birtek şekil olarak benzemiyor. Bu tüfekle çok rahat 500 mt atış yapabilirsiniz. Bunu hesaba katarsak ne kadar tehlikeli olduğunu anlayabiliriz.
-
Mustafa ve Osman Bey ikinizede geçmiş olsun.Bende 29 yaşında koç gibi kardeşimi 2007 yılında Trafik kazasında kaybettim.
Teşekkürler. Başınız sağolsun...
-
Akif abi bu sefer azmettim araba kullanmayı öğrenecem...