Hanım dükkanı açmaya ikna olursa bir süpriz yapabilirim :)) yoksa kale de karafatma vurmaya devam :)))
Climber tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Yarışma alanında unutulan çantanın, nerede olduğu hakkında bilgisi olan var mı acaba ?
-
Arkadaşlar bu gün kafam epey dağınık sanırım, yarışma alınında veya başka bir mekanda north face marka siyah renkte bir sırt çantası unutmuş olabilmem muhtemel, zira kendisinden haber alamıyorum gören, duyan veya haber alan varsa lütfen haber verebilir mi acaba ?
-
Arkadaşlar selamlar
Uzun bir süredir aranızda yokum ama inanın gözümde tütüyor her yaptığınız çalışma, malüm iş kurmak zor, allahtan amelelik işlerini bitirdim.konu ile ilgili sizler epey bir yol almışsınız, ben sadece minik bir hatırlatma yapmak ile yetineceğim. Yapılacak olan logo her ne olursa olsun, çok kolay işlenecek bir logo olmalı, yarın bir gün şapkalarımıza montlarımıza işlete bileceğimiz kolaylıkta olmalı, detay yazılar ve ince çizgiler bu gibi durumlarda logoların kullanımını tamamen kısıtlamaktadır. Seçim yaparken lütfen bu konuyu göz ardı etmeyiniz. Bu anlamda yuvarlak çizgileri çıkartırsak serdarın önerdiği logo çok şık olur düşüncesindeyim.Selamlar
yücel -
Yoğum fuar mesayim yüzünden bu hafta da aranızda olamayacağım, konuyu yakından takip ediyorum. Bazı fikirlerimi sizlerle paylaşmak istiyorum. Yapılacak olan yapı her nasıl ve ne şekilde yapılırsa yapılsın öncelik AirGun severlerin buluşma noktası olacağından,buna yakışır bir alan olmalıdır. Proje konusunda ortak bir fikir bulmamız gerekmektedir. Malzemeye göre bütçe çalışması yapılmalı ve imalat sürecinde bu ekibe destek verilmelidir.
Benim önerim ise şudur: beton bir kaide üzerine yukarıda çizilmiş olan taslak projelerden, ki rüzgar ve kar yükü hesaplanarak ahşap malzemeden yapılma bir korunak fikridir. Taşıyıcı aksam olarak, hurdacılar sitesinden alınacak eski telefon direkleri yeşil boyalı kütük olanlar çok uygun olacaktır, üstü ve yanları osb kaplanıp shingle kaplanabilir, polyester malzeme çadır veya ondilün tarzı bir üründe yazın o korugana giremeyiz, bence 4 tarafı açık olabilir, bu alanlar, bir memran ile örtülüp açılabilir yazlık ve kışlık modlar yaratılabilir, 3D çizimleri için ancak pazartesiden sonra vaktim olacak, böyle bir çalışma gereksinimimiz var ise lütfen pm den haberdar edin.
Ayrıca hafta sonu aranızda olamayacağım için alınacak olan kararlara her şekilde katılacağımız ve katkıda bulunacağımı bilmenizi isterim.
Selamlar
yücel -
Uzun bir süredir aranızda olamıyorum bunun başlıca nedeni de kendi üretimimiz olan su kabağı abajurlarımıza zaman ayırmamdı, ve nihayet fuar zamanı geldi ve bu gün itibari ile standımızı kurduk, yarından itibaren ayın 18 ine kadar Akm Atatürk Kültür Merkezinde KabakAbajur adlı standımızda olacağım. Başta Ankara ekibi olmak üzere tüm dostları bekliyoruz.
Atışa gidenler benim içinde birkaç şişe patlatın lütfen.
yücel
-
-
Bir çoğumuz kargaların zekası konusunda hem fikiriz sanıyorum ne de olsa 200 senelik ömürleri var. Neden her fırsatta kedi ve kedi yavruları ile ilgilenirler ??? Kocaman protein deposu gözleri vardır da ondan. El çabukluğu marifet daha ne oldugunu anlamadan çok kedi gözün birini kargaya kaptırmıştır. Veterinerlik fakültesi içinde ki dağcılık klübümüz sayesinde bu tür vakaları çok gördüm. Bu yüzden Karga, kuzgun, Saksağan gibi hayvanların bulunduğu mekanlarda açıkta hareketsiz kalmayınız lütfen.
-
inş. oğlunuzun satranç şampiyonası geç biter finale kadar beklemek zorunda kalırsınız oğlunuza başarılar
Walla dileğiniz tuttu sanırım 4 maçtan 3 tanesini aldı ve yarın final musabakalarında 3 tur daha oynayacak paşam. Akşamı ettik gene gibi gözüküyor. İşim yinede erken biterse ps ye uğrayıp biraz da ben atarın diye tüfengimi arabaya koyacağım sabah. Belki şampıyon ile beraber geliriz.
-
Hayırlı olsun Osman emmi Cumartesi işimiz erken biterse gelmeye çalışacağız paşa oğlumla beraber.
-
-
Yaşil sahalara dönmek güzel oldu. :))
-
Güzel seçim Kamuran, Güle güle kullan.
-
Ankara buluşmasın da sayın impo nun tüfeği ile atış imkanı bulmuştum, gerçekten de çok hassas bir tetiği olan, stabilitesi çok yüksek bir tüfek. Erdem Ağabey size de çok yakışmış ayrıca, artık uzun mesafede grupman konusunda yeni bir dönem başlıyor sanırım Ankara takımı için.
-
Yaşasın modifiye
-
Cumartesi sabah gastamonuya gideyrum ben yokum :(((
-
Acil bir durum gereği minik bir kurtama operasyonu için şehir dışına kaçtım, gece. Daha yeni geldim yorugum uyuyorum buluşmaya gelemedim özür dilerim.
-
Zaten senin parmakların sosa bulaşmadan lezzet tutmuyormuş
Bakın bu mangal olayına yeni bir boyut kazandırdı şimdi Mustafa bey artık kanbersiz düğün olmadığı gibi bensiz de mangal olmayacak anlamına gelir değilmi
-
davete icabet gerek değilmi bende öğlene kadar geleceğimdir.
-
irlanda setteri bak koku duyusu çok güçlü ve asil bir hayvandır. Bakımı çok zordur, ilgi ister ama uçanı kaçanı takip etmek yada enkazdan insan çıkarmak gibi, karda iz sürmek gibi bir çok yeteneği barındıran nadir ırklardandır.