Hayırlı olsun güle güle kullanın
Climber tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
Serdar ve Kamuran'nın Sumatra denemeleri :))
Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.Benden bu kadar artık uyuyorum, bu günde emeği olan tüm ankara team üyelerine ve bizleri yanlız bırakmayan diğer katılımcı arkadaşlara teşekkürler.
-
SERDAR HAVSUT'a ait Sumatranın açılış anı.
Harici İçerik vimeo.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Çok güzel bir gün geçirdik,
hava çok güzeldi ve organizasyon oldukça keyifli geçti bizim için,
Arkadaşlar sizler ile tanıştığımıza çok memnun olduk, samimiyetiniz ve bizi çok güzel ağırladığınız için hepinize bir kez daha çok teşekkür ediyoruz
En kısa zamanda reşadiye ye hepinizi bekliyoruz
özellikle .357 recluse ile ilgili bir iki tahribat görüntüsünüde akşama yetiştirmeye çalışacağım (eğer yol yorgunluğundan sızmazsam )
Sizler ile yüzyüze görüşmek, sohbet etmek, atış yapmak ayrı bir keyif oldu inanın. Bizleri yanlız bırakmadığınız ve katılımlarınızla onurlandırdığınız için ayrıca teşekkür ederiz. Birazdan bende de resimleri yüklemeye çalışacağım video ları biraz edit etmek gerekecek sanırım
-
whıss yarın kızılderili avı felan mı var ?
-
-
Dağa gönderecek rehber bulursam yerime bende gelicem şartları zorluyorum. Yeni hedeflerimi de yaptırdım deneme şansımız olabülü.
-
Böylesine iyi markaları bizler ile tanıştıran, emek veren YataGun' ve şahzınıza teşekkür ederiz.
-
hayırlı olsun, başarılar dilerim
-
"Çakı bıçaklarından pek anlamam ama bu aleti sevdim birtane edinmek gerekecek sanırım
http://www.youtube.com/watch?v=PFjuIz…;feature=relmfu
http://www.youtube.com/watch?v=pdby3N…feature=related yatığı işleri sevdim tam benlik.Birde yeni seri çıkacakmış bizim kapadokyada kayıp olan meşşur ayı efendi dizayn etmiş alıp kontrol etmek gerek ne kadar başarılı
http://bear.gerberuk.com/ -
Mustafa bey bunun 6.35 olanı varmı ? Çift tüp ve uzun namlu da, bu çok stabil atışlar çıkartır gibi geliyor bana.
-
AA 6,35 kulağa çok hoş geliyor, güç ve performas atışları için ideal çizgiyi yakalayacaktır özellikle uzun mesafe nokta atışları için, hazırlanma sırası bana da geliyor demektir artık.
-
Evet, Hem Sumatra 2500 ler hemde Recluse için, .22 - .25 ve .357 moderator ve peletler aynı sipariş içinde geliyor.
Dahası, henüz ülkemize hiç ithali yapılmamış onlarca marka pelet çeşitleri, aksesuar çeşitleri de yakında etap etap YataGun stoklarına girecek, YataGun denildiğinde kaliteli ürünlerin bol çeşitlilikte ve dünya fiyatları ile temin edildiği yer akla gelecek.
Şenlikli bir yaz sezonu olacağa benziyor :)) hadi hayırlısı, güçlü tüfekler ve uzun mesafeler için yeni hedefler yaptırmak gerek, atış mekanlarını biraz daha uzun tutmak ve yeni mekanlar bakmak lazım.
-
Vaşak ve karakulak hala var. Kamp alanından geceleri orman içinde seslerini gayet net bir şekilde duyabiliyorum. Fakat anadolu parsı için aynı şeyleri söylemeyeceğim yıllardır görmedim. Bu günlerde para babalarının yeni eylencesi karacalar oldu. Bakalım bu sezon kimler ile tartışmalar yaşayıp kimlerle karakolluk olucaz, allah bana sabır karşımdakilere de akıl fikir verir inşallah.
-
tamam kamuran sen den de bir kutu alayım o zaman :))) yaşasın bu hafta atış yapabileceğim sonunda.
-
fazlaysa isterim bir kutu atış yapacak pellet yok zaten 14 gr alacağım bu gün bir kutu onun da yarısı rüzgarda uçar zaten:))
-
Uzun bir süredir Hiking ve Trekking etkinliklerimde kullandığım bir çakıdır 2 farklı modeli de elimde var (Düz ve Combo) testere ağız. Özellikle düz ağızlı modelini küt bileylerseniz boğa bile kesersiniz, tecrübe ile sabittir. Silikon kabze tam bir tasarım harikası elinizden kaçırmanız imkansız gibi, pas ve paslanma gibi konularda şu açıklamayı yapmak isterim bu ve bunun gibi çakılara sahip olanlar asla onları kirli bırakmazlar :))
-
Ilgaz'a kayak yapmaya kaçmaz isem gelirim:)) Ağabey sabah soğuk oluyor yaww.
-
Ben hafta sonu çalışan biri olarak cumartesi sabahları arada kaçıyorum, fakat forum üzerinden haberdar ederseniz pazar günleri buluşmalarına da katılım olacaktır.