Climber tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
-
Ben geldim, tırmanış berbat geçti, hava patlayıp 30 cm kar yağdı tepemize zirve ve Airgun Türk Ankara Team flaması hayal oldu hayal oldu yani. Bir başka sefere artık. Eğer yorgunluğumu atabilirsem bu gün gidip ps de atış yapmayı düşünüyorum.
-
-
jem bey bu gün hava süperdi ama atışı kaçırdık işlerden. Yarın da güzel olacakmış raporlar öyle diyor 10:00 gibi gidecegimdir PS ye, hazır tüp dolu iken atayım doldurayım yeniden diye düşünüyorum.
-
Ali bey hoş geldiniz demek isterim öncelikli olarak, cmblc yer konusunda size yardımcı olmuş sanıyorum, sadece cumartesi günleri değil forum içi haberleşerek de bazı günler atış yapmaya gidiyoruz. En azından ben gidiyorum. Ankara team olarak sadece cumartesi günleri sabah buluşuyoruz sizi de aramızda görmek isteriz.
-
Değerli arkadaşlar
Yazımız altına yapmış olduğunuz yorumları dikkatle izliyorum, özellikle Osman ağabeyin yorumu çok yerinde. Bu yazıya bir ek de ben yapmak isterim. Her türk genci gibi bende zamanı geldiğin de askerlik hizmeti için silah altına alınmıştım. İlk günden beri dikkatimi çeken bazı tabela ve levhalar olmuştu ???? her komutun bir talimatı bir kuralı vardı askerlik hizmetinde. Bu hadise o kadar ileri düzeye erişmiş ki tuvalet kapısı arkasında tuvalet kullanma talimatı bile yazılmıştı acemi birliğinde. Bu yazıyı okuyup gülerdim ilk zamanlar, neden sonra öğrendim acı gerçekleri. İşte o gün kuralların ve kuralcıların gerekli olduğunu bir kez daha anladım, tecrübe ile sabit bir biçimde.
Sanıyorum tesisleri ortaklaşa kullanan sayısı her zaman değişiklik gösteren bizler için de, bir dizi minik kural oluşturmak ve bunlara uymak en azından etik anlamda kurallarımızın olduğunu bunlara uyulması gerektiğini bu tesisi bizlerden önce kullanan arkadaşlarımızın ne şekilde kullandıklarını, bizlerin bunlara nasıl katkıda bulunacağını konuşmak, geliştirmek bir nebze olsun bu tür olumsuz olayların önüne geçecektir diye düşünüyorum.Saygılarımla,
-
Bu konu ile ilgili görüş düşünce ve önerilerimizi ilk buluşmada konuşalım, İnanıyorum bizlere ve Ps ye yakışacak güzel şeyler yapabiliriz.
-
Atış alanı ortasında hedefliklerden birine resimdeki gibi dayanmış ve üstüne sanırım hedef kağıdı yapıştırılarak atış yapılmış. İlk gördüğümde yüzü yere gelecek şekilde yerde idi masa tablası, bekçi ile beraber kaldırdığımda gördüm durumu. Eski yerine taşıdım, Bu işi yapan arkadaşlar kağıt bittikten sonra da kalemle masa tablasına hedef çizmeye çalışmışlar. Masa üstündeki ezik pelletlere bakılırsa 4.5 yaylı gibi algıladım. Bazı istihbari bilgiler var henüz netlik kazanmadığı için paylaşmıyorum. Soruşturma devam edecek....
Keyifle kullandığımız bu güzel tesise olabildiğince hassas davranarak katkıda bulunmak, onu korumak, güzelleştirip aramıza yeni dostlar kazandırmak ve en önemlisi bu sporun da etik davranışlarının oluğunu paylaşmak bizlerin en önemli görevi olmalıdır diye düşünüyorum.Sevgi ve Saygılarımla.
-
08:00-08:30 civarı ps de yerimi almış olurum, katılacak arkadaşları beklerim.
-
Bir Gesi'li olarak hepinize başarılar dilerim. Hep destek tam destek.
-
Her ne kadar hava Soğuk ve Yağmurlu olasa da 07:00-07:30 dan Ps de olacağım katılmak isteyen arkadaşlara duyrulur.
-
Bu tüfek hakkında formumuz da oldukça geniş bir kaynak var, okumanız dileğiyle,
Kolay gelsin. -
Tamam anlaştık kayıt kuyut isine kafam basmıyor benim ama cumartesi günü heyeti humayun önünde atıvereyim bir 10 mt cik olsun bitsin ağabey.
-
Ozan tebrik ediyorum. Ben ve Cem ağabey bu gün ps de idik malum benim çalışmam gerek, hemde çokça birkaç değişik deneme de ben yaptım ama burada yayınlanacak boyutta değiller henüz sana özelden yollarım. Cem ağabey beni 10 mt atışı çalıştırcan ona göre :))
Tekrar tebrikler. -
Geçen hafta pazar günü aranızda olamadım :)) Fena halde bilenmiş durumdayım bu yüzden bu gün gidip tüpü doldurayım, yanıma alayım cumartesi sabah erkenden atışa başlıyayım diye ps ye gittim. İyiki gitmişim gene benim tüp boştu, dolduralım dedim, malesef yarın 8 takım yarışma varmış, kompresör hava stoklamış, çalışmazmış, yarın sabah doldursak oldum ? o hengamede kompresör açamayız cevabı ile yine boynu bükük bir şekilde çıktım ps den. Sabah bende geleceğim ama atış için nasıl bir formül yaratız orda duruma bakalım.
-
Dört gözle seni bekleyeceğim üstad.
-
Ozi gelmiş he tüfengin benimki de geldi, yarın sabah ps olacağım. Bir film denemesi de ben yapayım yaw fena kıskandım bak. Tebrikler.
-
Dostum size iki adet link yolluyorum birini tercih edin bıçak için üçüncü link ise çeliklerin niteliklerini gösterir ki sizin istediğiniz orta sert bir çelik onada butablodan ulaşabilirsiniz.
1 öneri : http://www.crkt.com/Ultima-5in-Black-Blade-Veff-Combo-Edge
2 öneri : http://www.crkt.com/Hissatsu
3 öneri çelik tablosu : http://www.crkt.com/steelfacts
hadi kolay gelsin.