teşekkürler kadir.
MMG tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Güzel bir buluşma oldu Ankaralı silah ve havalı silah severler ile tanışma imkanı buldum. Herkese teşekkür eder tekrarını temenni ederim.
-
-
-
Başlık biraz manidar olmuş gibi umarım Zafer bey yanlış anlamaz.
Haha ! Bak bunu düşünmemiştim :>
-
Benim gözüm silahlarda !
-
Filintalar Zoraki tabancalarının üreticisi Atakarms'ı ziyaret etti.
Zoraki tabancalarının üreticisi olan Atakarms a ziyaret gerçekleştirildi.
Zafer bey gayet içtenlikle ve hoş bir şekilde ağırlayıp silahlar konusunda geniş kapsamlı ve detaylı bilgiler verdi.
Yaptığımız ziyarette impo(Taylan) nun 000000157 nolu Zoraki marka tabancasına Atakarms mühendisleri tarafından Red dot modifiyesi için teknik destek verildi , tabancada oluşabilecek hasarlar için değişim garantisi sunuldu.
[Resim Engellendi: http://s10.directupload.net/images/100321/temp/2fmzr8ix.jpg]Herkes kameraya bakmakta iken MMG silahlara bakmaktadır.
[Resim Engellendi: http://s8b.directupload.net/images/100321/temp/fwmd5zv4.jpg]
[Resim Engellendi: http://s8b.directupload.net/images/100321/temp/ec9y65nt.jpg]
[Resim Engellendi: http://s10b.directupload.net/images/100321/temp/jfoocsmb.jpg]
--son--
-
İyi atışlar dilerim.
-
Detaya girecek olursak cilt cilt kitaplar yetmez bu sorunun cevabına.
Haklısın . Benimde kasteddiğim bu idi. -
Sayın Eblemis görüyorumki bu konuda ilgilisiniz. Ozaman size bir sorum var.
"Türkçe" nedir ?
Not : Konu dışına çıktık kusura bakmayınız.
-
Abi ben o tüpü aldığımdan beri şekerim acayip düştü. Ama bu seferde tansiyon yükseldi.
Senin tüpler tam balık adam tüpü :> Onlarla at at bitmez hava :>
-
ben yine işteyim
Kolay gelsin abi.
-
Yusuf buralardayız.Benim 7 Mart sallantıda , o yüzden "6 Mart, kan şekerim çok yüksek, düşürmek için atış yapmam lazım buluşması" peşindeyim.
Sana diamicron haplarından getireyimmi ? Şekerine iyi gelir Haplara atar atar vurdukça şekerini düşürürsün :>
Not: diamicron diabetik ilacıdır.
-
Yok öyle bir şey. Küçük bir google aramasıyla bile dediğiniz şeyin hayal ürünü olduğunu öğrenebilirsiniz. Öyle eski lügatlara bakmaya falan da gerek kalmaz.
Olmaması normal çünkü bir dediklerine iki sonra iki dediklerine bir diyorlar. Bir yayınlıyorlar bir kaldırıyorlar. Bir tek o olsa yeter. Bir sene bazı kelimeler bitişik yazılır diyorlar sonra ki sene ayrı yazılır diyorlar . Onun için bizde böyle bakıyoruz.
-
İsabetli saçmadan bahsetmiyorsunuz herhalde.
Hassasiyeti vurgulamak istemiştim
İsabetli değişken bir kavramdır. Kimisi 10 metreden kapak vurmayı isabetli sayar kimisine 100 metreden aspirin vurmak yetmez. Arkadaş bir çalışma yapmış paylaşmış. Zaten yazımdada 50 metreye ard arda atarak bir nevi test çalısması yapmasını tavsiye ettim böylece metodun verimliliği ile ilgili daha iyi veriler elde edilmiş olur.
-
Sayın abim o zaman hiç uğraşmayalım alalım bi tabaka kurşun penseyle sıkıştırıp sıkıştırıp atalımMillet bulsa cımbızla sarjöre koyacak saçmaları?
Eger kurşunu ayrodinamik bir şekle getirerek sıkıştırabilirsen olur. Burada dikkat edeceğin husus peleti o şekle sıkıştırarak getirebilirmisin ? 10 tonluk pres ile günümüzde çelik bile sıkıştırılıp milimetrik hassasiyette şekle sokuluyor. Arkadaşda pensenin ağzını şekillendirip kurşunu sıkmış sence mümkün değilmi ? Sizde adamı ti ye alıyorsunuz. Bir takım pelet üreticileride benzer sıkıştırma metodu ile peletlerini üretmekte. Biraz araştırın elinize tornavida çekiç alın biraz teknik işler yapın daha sonra nelerin mümkün nelerin mümkün olmadığını anlarsınız.
Eğer zamanın ve eforun varsa yapabilirsin. -
İnsanlar muhtemelen haftasonuna yaklaşmasını bekliyordur ki gelip gelemeyeceklerini kestirebilsinler.
-
Atışların tamamı forumlarda silahlarının hız verilerini yayınlayan kullanıcıların ölçümlerinden alınmıştır. Ölçüm yapılan silahların modifiye edilmemiş orijinal halde olmasına ve aynı ağırlıkta pelet kullanılmış olmasına dikkat edilmiştir.
Anladım. Veriler için teşekkürler. -
Türk dil kurumu her sene bir dediğine iki , iki dediğine bir diyor. Bu konudan ötürü ben eski lügatları referans alıyorum. Orada okunduğu gibi yazılır diyor. Misal : Alexander - Aleksandır.
Türk dil kurumunu referans alıyorsanız otobüse çok oturgaçlı götürgeç , Hostesede gök götürür konuksal avrat demeniz gerekir. -
Bu atışlar aynı ortamdamı yapıldı acaba ?