MMG tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Rambo Mumi , bunlar ağır ve tahribatı yüksek peletler , bizi zımbalamayasın..
Rambo tüfeği kılıfına koymadan ben hedef dikmeye gitmem.Aman abi Allah göstermesin !
-
-
Artik yerden de atmaz ise ben tüfegi atacam
-
Yeni pelet aldım
[Resim Engellendi: http://s11.directupload.net/images/100218/temp/t8mc3ekf.jpg]bakalım benim çekiç nasıl atacak bunu
-
-
AR 6 Kullanıyorum.pcp de yeniyim.tecrübelerinize dayanarak bu sorunu çözebilirmiyim..destekli atış yapıyorum.fakat 6 pelletin 6 sıda alakasız yelere gidiyor.bunun için ne yapmam gerekiyor.silah damı sıkıntı,yoksa silah pelletlerimi sevmedi.kullandığın pellet GAMO Pro hunter.yardımcı olursanız sevinirim.SAYGILAR.
Sapmaların nekadar alakasız ?
AR 6 ya peletler tersten takılıyor diger kullanıcıların söğlediği gibi . Peletleri silaha doğru yerlestirdiğinden eminmisin ?AR 6 güçlü silahtır hafif peletler muhtemelen ses üstü hıza çıkar ve ses üstü hızda balistik stabilitesini her pelet koruyamaz (paraşüt peletlerin hiç biri koruyamaz.)
Ve bence gamo pelet 10 metreden öteye atılmaz
-
-
Genelde 10 metre den sonra hedef üzerinde artıkıl gezmesi olmuyor ,yakın hedeflerde oluyor.
Eblemisin açıkladığı durum bu söylediğini destekliyor.
Dürbünler genelde yakını göstermek üzere dizayn edilmez dolayısı ile parallax ayarları 10 metre minimum dur.
Eger kullandığın dürbünün derinsellik yörüngesi barrel ile aynı doğrultuda ise ,
dürbününün dikey ekseni barreli ortadan ikiye ayıracak şekilde ayarlanmış ise ,
atışyaptığın mesafeye dürbünün parallax ayarı tam olarak yapılmış ise (tam doğrulukta yapması zordur.)
dürbünün artıkılı (reticle) oynama yapmaz . Hafif yanlış açı ile baksan dahi doğru noktaya gösterir yanlız yine tekrar ediyorum parallax ayarı TAM olarak yapılmış ise . En ufak hata sapma oluşturacağından atıcı herzaman gözünün bakış ekseni ile dürbünün derinsellik eksenini çakıştırması gerekmektedir. -
Kerem bu haftada gelmezsen seni PAF takıma yollamak zorunda kalacağız.Sadece boncuk atan tabanca kullanabileceksin.Tel maşa'ya da yönetim kurulu kararı ile el konacak.
Haha ! Amman dikkat
-
Tesekkürler
-
[Resim Engellendi: http://s5b.directupload.net/images/100215/temp/zrhj9a7b.jpg]
Türkiyede bu peleti satan varmı ?
-
Filintalar olarak atışlara devam durmak yok !
-
Evet sabah saat 8 45 ve hava yağmursuza benziyor
-
-
-
-
-
-
Cumartesi hafif rürgarlı.
Hafif pelet kullanmakta fayda var.
Öğlen hafif atıştırırmıyız. Light (hafif) cola getirebilirim.
Cumartesi buluşması için şimdiden hafif hafif hazıranmaya başladım.Aman abi daha hafif olma sonra balon gibi uçar gidersin yere bağlamak gerekir
Ben cmtesi gelebilirmiyim emin değilim eger imkan olursa cuma akşamı yazarım
Selametli atışlar !