Abimin de dediği gibi her zaman her koşulda her yerde ! Gerçi küresel ısınma var karı görebilirmiyiz orası meçhul Ama karda atıs yapmak daha bi başka olur bence !
MMG tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Mangal'ın başına Rambo Mumi geçtiğinde, sakın tüfeklerden bahsetmeyin, kendini kaybedip mangalda ne varsa yakıyor. Ne zaman Rambo Mumi mangal başı, işte o zaman tam sessizlik
Abi napalım muhabbetinize doyum olmuyor !
-
Tüfekteki gereksiz ağırlıkları Siyami ve Rehşan sayesinde azaltmam çok etkili oldu.Bülent abi'ye yakışır atışlar için çalışmaya devam.Atış resmimi bir ara koyarsa siteye çok memnun olurum.
Resim bomba . Gören sekte-i dumura uğrayacak
-
Köftelerimizi tavuğumuzu afiyetle yedik ama gel görki beni lafa tuttular sucukları yaktım ! Yağmur biraz çiselesede güzel bir buluşma oldu atışımızı yaptık köftemizi yedik keyfimize baktık ama doyamadık haftaya yine isteriz !
-
BENİM TEKLİFİM; ARKADAŞLAR PLANLANDIĞI GİBİ İKEA'DA SAAT:09:00'da TOPLANALIM, NE YAPACAĞIMIZA ORADA KARAR VERELİM NE DERSİNİZ?
Bülent abi planda değişiklikmi var ? bende mi ikeaya geleyim? Yoksa söğlediğiniz gibi yildız teknik yüksek meslek okulunun karşı durağında bekleyeyim ?
-
Geçen hafta arkadaşımız mönitör getirmişti. Renk ayarını yapmamıza rağmen bir şey görememiştik. Ben sonradan düşündüm ; klave mouse ve anakart olmadan göstermemesi çok normal . Bu sebepden ötürü bu hafta klavye mouse ve ankart getiricem ! Köftelerle beraber bol bol atış yaparız artık
-
-
Muhammet, sen ikea'ya gelme. Maslaktaki, "Yıldız Meslek Teknik Yüksek Okulu" karşısındaki otobüs durağına gel. biz ikea'dan 09:00 çıkacağız sende saatini ona göre ayarla.
sağlıcakla kalTamam abi ben maslakda büyükdere caddesinde YMTYO nun durağında beklerim.
-
Bende varım , lastik patlamaz şöför atlamazsa 8.30 gibi ikeadayım .
-
Doğru haklısın. 40 joule dedik ya Tabi hali ile kişiden kişiye "çok" değişkenlik gösterir Bazıları vardır sakinlik ister bazıları vardır tetiğe bastımı etraf gürlesin ister
Misal Almanyada lga 110 highpower 5.5 mm 40joule modelini alabilmek için silah ruhsatı gerekiyor : >
-
40 joule enerji olunca ses olması çok normal : >
-
Bu silahlar çok eski ve köklü bir alman firmasının yapımı. Yanlız bildiğim kadarı ile bunlar kısa mesafe müsabaka tüfekleri.
kısmi olarak doğru. Firmanın teknolojijk alt yapısı bildiğim kadarı ile nazi Almanyasına kadar dayanmakta.
Silah yaptığım araştırmalara dayanarak gördüğüm en yüksek güç dayanıklılık stabilite ve isabetlik derecesine sahip olmaktadır. Tek dezavantajı dağıtımının çok olmaması ve tuzlu bir silah olması.
-
OoOoOooooo ! Köfte varsa bende varım. Köfteler kaçırılmaz
-
Fotoğrafcıyı özellikle tebrik ediyorum bu işten çok anlayan biri olmalı.
Yusuf abimiz hakikaten çok güzel fotoğraflar çekmiş , bu konuda tecrübeli olduğu fotoğraflara bakar bakmaz anlaşılmakta.
Evet bazı arkadaşlar tığ gibi ortalıkta dolaşarak hem kalibrasyonu hemde morelleri bozuyor.
Biz de erkek adam diyet yapmaz diye diye olduk 100 kilo.Sayın abim bence diyetten kasteddiği bizlere kilo diyeti yaptırıp bizleri ağırlık ortalamasına yaklaştırmak.
-
Kalyoncuda davayı sonradan çakazladı
-
Ben boşuna ad takmadım onlara "çekiççiler,regülatörcüler vede tetikçiler" diye
muhahaha
-
Canın sağ olsun Muhammet. Buluşmalara gel yeter bize.
Emir telakki ederim !
-
Buluşma hayli keyifli idi . Zevkli bir buluşma oldu , mekan elverişli rahat ve nezihdi herkese sevgiler saygılar Özelliklede bülent abimize , sizlerle tanışmak bir memnuniyet oldu. Bülent abi senden özürdileyeceğim. Gevşeyen vidayı sıkmak için aldığım tornavida benimle beraber gelmiş . Kusura bakmazsın inşallah . Sonraki görüşmemizde iade ederim.
-
Evet, öyle.
MAŞALLAH!
-
Hem cumartesi hem pazar mı buluşuyorsunuz ? : > Yoksa pazar günkü buluşmayı cumartesiye mi çektiniz ?