Sağol abi , 1000 TL bir evanix düşerse foruma kaçırmadan alınabilir , ama 2.000 bütçem var diyene air-arms derim , sınırsız bütçem var diyene de ahşap kundaklı bir airwolf derim
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bazı tüfeklerde zaman zaman tasarım hataları çıkabiliyor , 2012 modellerde bu hataları düzeltmiş olabilirler , benim 2 tüfek te 2010 üretimiydi . Tek isteği fabrikadan krono ile ayarlanıp öyle çıkarsalar keşke , 1 tüfeği kronoda ayarlayıp diğer tüfeklere aynı ayarı uygulayıp kronodan geçirmeden paketliyorlar, üretim kalitesine ve standardın korunmasına bağlı birşey , çıkan tüm tüfekler aynı kalitede olmayınca isabeti de değişiyor malesef. AirArms tabi başka bir dünya ama onda da regülatörler takılıyor , ayarlar yapılıyor , tüfeğin tüm atış hızları birbirine yakın hale getirilimeye çalışılıyor. Amaç 30-40 atışı aynı yere atması.
-
Yüzlerce kez açıp kapadım aşınma olmadı ama olmaz değil aluminyum sonuçta eğer çok sıkarsanız diş kaçırır bir daha da tamir edilemez.
Evanixle ilgili sadece 2 şikayetim oldu ;
1. şarjörü çeviren mekanizmanın yayı çekiç sertliğinden bağımsız olarak sürekli kopuyordu ,tasarım hatası , at44 teki yay sıkışma yöntemi ile çalıştığından şu ana dek bozulma olmadı, olduğunu da duymadım ama evanixte yayı uzatıp gererek kurma sistemi var ki bu da korozyona neden oluyor , 2 kutu mermi atmadan yayı elime aldım , önceki evanixte de aynı şey olmuştu. (2 tüfek te 2010 modeldi)
2. Çekicin içine geçen ve bolt, side-lever ile çekici kuran döküm mil, çekiçten taşan yaya çarpa çarpa aşınıp koptu , çekicin içine takoz koyarak yayın taşmasını engelledim ve özel birinçten bir mil taktım ve hiç sorun yaşamadım.Onun dışında çok güzel bir tüfektir. Valfi büyüktür ve modifiyeye müsaittir. Atış eğrisi de uygun yay-basınç ayarıyla regülatörü aratmaz.
-
-
3-4 tane daha ok yap Onur mazallah çalılara gitmesin , 60 fpe ile ok atacaz sonuçta
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Scubada 180 bar hava kalmış şarjörde 4 mermi var , ahşap kapak 2.5 cm kalınlığında , kitap 367 sayfa 20 senelik , mdf bulamadım . Bodrum kat bir hayli dağınık kusura bakmayın( Onur senin proje de ilginçmiş , atış vidyosu var mı ? )
-
Dehşet , ama kanatlar ortadayken denge olacak mı ?
-
-
Arkadaşlar çekicin içine koyduğum film karesini sökmeden ayar yapmaya çalıştığım için vida ve bilezik sıkıştı yarım saat uğraştım çıkarmak için , siz de aynı hataya düşmeyin.
Poligonda söküm sırasında yapılan (4 kere sök-tak oldu sonunda) chrono ölçümü 200-160 bar / 25 gr. King 6.35mm / tüp 130 cc
903 - 908 - 910 - 901 - 905 - 909 - 912 - 908 - 902 ortalama enerji 45 fpe. Ama sonra atış grafiği düşmeye başladığından 1 şarjör 9 atış ile yetindim , tüp hacmine göre fena sayılmaz diye düşünüyorum. Atış başına 130 x 40 / 9 'tan 570 cc harcıyor. Zaten 1-2 şarjör için dolum hortumunu sökmek istemedim , scubaya devamlı bağlı olarak 200 e düşene kadar dolumla , 200 den sonra vanayı tamamen açarak çok iyi bir atış sayısı ve isabet elde ediyorum , long tübünü takarsam 2 şarjör atar ama Rüştü abiden bulduğum kısa tüple estetik olarak güzel gözüktüğünden böyle kalsın dedim.
Yapılan işlem, çekicin içine 2 adet JSB king düz olarak sürdüm , setuskuru 4 tur zorlayarak sıktım , bileziği arkadan gönderip montajı tamamladım , bu sefer film koymadım. Çekice eklenen ağırlığın atış grafiğini ne denli değiştirdiği görülüyor. Bunu evanix s10 'da da yaşamıştım. Çekice ağırlık eklemek yayı güçlendirmekten daha verimli , hem tetik kurma tırnağını zorlamamış oluyor. -
Doğru 1077 , co2 soketinden arkadaki pre-chamber 'e giden boruyu fark etmemişim. Bir de valfe arkadan vuran çekiç var. Ama daisy 880 de tüfek hani
-
Sanırım daisy mod 880 , çok sevdiğim bir silah , birkaç kez almayı kafaya koymuştum ama PCP yi görünce haliyle vazgeçtim. Uzun namlulu bir zoraki' dir kendüsü.
-
Wolverine yolverin.
-
Ben bunu birde sabah kalkınca okudum , dünya görüşüm değişti.
-
Airwolf ; her basınca farklı vurarak stabil bir atış eğrisi elde eden elektronik bobinli çekiç veya elektronik regülatör diyebileceğimiz bir sisteme sahip . Air ranger tamamen mekanik ve güç olarak airwolf 'tan % 50 daha güçlü ( 60-85 fpe.) , şık çeviz kundaklı canavar gibi bir tüfektir . Atış eğrisi de airwolf'tan çok farklı değildir. Ben olsam Ranger alırım.
-
Güle güle kullanın Taylan abi , Mr. hollowpoint youtube'da 45. 50. cal havalı tüfek vidyolarıı olan texaslı zat mı ? Valla mermileri görünce havalılardaki potansiyeli bir daha anladım . Atış grafiği ve isabet ise Airranger bu paraya layık değil diyenlere rogar kapağı olmuş . Nazar değmesin.
-
-
-
-
Şimdi can alıcı soru , yatagun bunlardan getirmeyi düşünüyor mu ?
-
Ben o chronoya inanmıyorum , 900 fps ile otomatik atışta o içecek kutusu toz olmalıydı.