JSB jumbo express 14,3 grain BC değeri 0,0027 , bu da 1 grain eksik ve tahmini 0.0030 olabilir , ama çok sevdiğim bir pellet , etekleri çok ince olduğundan direk namluya yapışıyor aradan hiç hava kaçmıyor , her atışta kullanılan havanın hepsinden yararlanan aerodinamiği güzel bir pellet. Düşük enerjili tüfekler için ideal (800-900) fps. arası çok iyi performans verir , ben evanix ile 4x zoomda 100 metrede grup yapmıştım bununla (820 fps.)
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Doğru adama oy verin , gerçi oylar da hileli , 2009 seçiminden sonra 300.000 oy pusulası çöpten çıktı.
-
Ortasındaki de kamereaya benziyor , masonlar bizi izliyor... sonumuz geldi...
-
Bu modelin çizimi malesef sahte , zamanında ben de araştırdım , 1 sene önce hatsana sordum 'öyle bir modelimiz yok' dediler . 'Fan made' diye tabir edilen paint çıkması bir resim. Yine de olsa güzel olurdu.
-
Jantlar borbet zannedersem.
-
Aslında arkası falcon , önü thoeben+bsa-r10 karışımı , 3 güzel tüfeğin 3 güzel özelliklerini toplamışsınız , özgün olmasından çok bence devrimsel güzellikte bir dizayn olmuş , önden koca tüplü tüfekleri pek sevmem ama bu feci birşey olmuş .
-
Benzetecem benzetecem , ne diyorum şimdi aklıma geldi , Theoben rapid mk-II olmuş , mükemmel , nazar değmez inşallah.
-
Bravo.... Gerçekten estetik olmuş , çok beğendim . 600 cc tüp sanırsam , kaç stabil atış alıyorsunuz acaba?
-
Sideprensi Kadir abi bu balık sohbetlerini pek kaçırmazdı , kendisini göreniniz var mıdır ?
-
Samyang recluse 357. nin eski adı.
-
Çok gerçekçi duruyor yahu.
-
Rusların çelik işçiliğine ve teknik bilgisine hayranım , ABD uzayda gidip gelmeyi , onlar ise yaşamayı başardı. Hem de onca imkansızlığa ve ekonomik gerilemeye rağmen.
-
@rmer in fiyatları ne zaman bir ürün arasam karşıma çıkar ve baktığım diğer sitelere göre hep oldukca yüksek olmuştur. Basit bir örnek verecek olursak, ben isgoren . com . tr dan 3 kutu TS-10 pellet, dürbünlü tüfek kılıfı + kargosu ile Gamo Hunter IGT yi 12 taksitle 610 tL ye aldım. Gel gelelim aynı tüfek @rmer de pelletler, tüfek kılıfı olmadan 12 taksitle 775 tL üstü bir rakkam. Arada oynayan fiyat farkıyla 3. sınıf bir havalı daha alınır. Bence bu kadar fiyat farkı olması yanlış ve onlara güvenenleri sömürmek gibi birşey ...
Aynen öyle , zaten 2 aydır oradan alış-veriş yapmıyorum. Forumları da okurlar , bu konuyu da özellikle takip ediyorlardır. Gitsem hoş bir karşılama yapmayacakları kesin .
-
-
''Biz havalı tüfek falan satmıyoruz.'' vay be.
-
Servise yollamanız daha iyi , burada ne sersek diyelim gözle göremedikten sonra sallamış oluruz.
-
4.5 mm samyanglar yatagunda ve h.lalavda mevcut , silah da güzelmiş , keşke bize de böyle egzotik silahlar gelse .
-
Doğru , bu yüzden 40 fpe. + tüfekler için biçilmiş kaftan .
-
Atışlar için tebrik ederim. HN mermileri piyasadaki en sert yapılı mermilerdir , ben evanixle geçen sene 1000 fps. 20 atış ayarındayken hem isabet hem de incemehmet ile alamadığım kadar tahribat aldım. Duvara 2 metreden attığim diğer pelletler pestil olurken bunun sadece önü piraz sürtülmüştü , penseyle duvardan çıkardım neredeyse atılmamış gibiydi. Bir de eteklerini kalın yapmasalar namluya daha iyi oturacak.
-
Solid merminin kalıptan çıkınca soğuma sırasında küçülürken 5.52 ye gelmesini tutturmak bile ciddi bir kimya bilgisi gerektirir , hem kutuda yamuk etekli pellet ayıklama derdi yok hepsi kalıp