Keşke 3 yönlü HD resim koysalarmış , kalibre de belirtmemişler , seçemedim. Artık h.lalava gelince detaylı bakar alırız. Mehmet beyi tebrik ederim , solid ve yerli pellette öncülüğünden dolayı .
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Geçmiş olsun.
Emniyeti açıp tetiğe basın , tüfeğin tırnağının kırılması söz konusu değil ,4 mm lik vida kırılıp da kol boşalmış olamaz , büyük ihtimalle kurduktan sonra atmayıp 2. kez kurmaya çalıştıysanız kol boştadır , emniyeti açıp ateş ederseniz sorun çözülebilir , aklıma böyle bir arızanın nasıl olduğuna dair başka bir açıklama gelmiyor. Kolun arkasında bir gerilim olmaması demek yayın boşta olması demek bu da anca kurulmuşken olabilir.
Kolay gelsin. -
nerde satılıyor ?
-
Video olsaydı daha inandırıcı olurdu.
-
Arbaletin yasaklanmasının sebebi eğitim gerektirmeden ölümcül atış yapabilmesi bence ,ben 4 ay önce 250 TL lik karbon 2 metre bir yay aldım , 50 metrede 1x2 suntayı yeni yeni anca vuruyorum , arbalette ise yayı kurup dürbünle atıyorsun , hem sessiz hem ölümcül olduğu için sus.turuculu silah mantığıyla yaklaşmışlar biraz.
-
Alt resimde Nigel Allen 'in tuttuğu Daystate wolverine .303 'ü görünce başlığı unutuyor insan.
-
Bildiğim kadarıyla fan grup sistemi yatagunun sattığı silahların sahiplerinin oluşturduğu bir sistem , mesela ; Samyang, FX , AirArms , Falcon . Yatagun zoraki olduğu kadar walther , crosman, weihrauch, umarex tabancalarını da satıyor , 'eğer tabanca fan grubu kurulacaksa bence tüm tabancaların kurulmalı' diyecektim ama fan grup olayı biraz daha ağır bir olay olduğu için tabancaya uygun olmadığını düşünüyorum , ama bu güzel tabancanın destekçileri 4-5 kişiyi geçiyorsa neden açılmasın ki .
-
Elinize sağlık Taylan abi , her ft'cinin hayali bir tüfek , tam ayarını tutturmuşsunuz , en güzel hız , dolum başına kaç atış yapıyor acaba?
-
Normal versiyonu daha çok BB tabancalara yakın 600 fps civarında BB atıyor. Ama bu yaylılara biraz daha yakın.
-
Klavyeden 3 km'ye de atılır , önemli olan videolu kanıt . Yinede şimdiden kağıda 4 zımba vurup bi resmini çekmek lazım , dursun kenarda .
-
Sumatra %20 daha güçlüdür ama doldurması , şarjör kapasitesi , kurma şekli itibariyle ben yine sumatra yerine BT65 tavsiye ederim.
-
Dogru seçim hayirli olsun
-
AT44-6.35 tekli , 45 fpe. küçük , ucuz.
-
Eğer bu kadar ise cidden gerek olmaz 50 kuruşla 1 liranın lafı yapılmaz:)
aynen -
Tahribat olarak şöyle söyleyeyim , AT44 1cm suntayı rahat deler , BT65 1 cm , 2 adet suntayı arka arkaya rahat deler , domuz avı diyordu bazı arkadaşlar yani o kadar yıkıcı bir gücü var , menzili de bir o kadar iyi , hele ince mehmet 30 gr. bullet ile 100 metrede 68 cm düşme yapıyor ki AT44 'ün yarısı kadar. Yani düşük zoomlu dürbünlerle de kullanılabilir, mildotları zorlamaz.
-
100 metrede 10 atışa 1 lira büyüklüğünde grup yerine 50 kuruş grup yapmak istiyorsanız 200 TL daha verebilirsiniz ama bence gerek yok.
-
WD40' ı direk namluya sıkmamak lazım , namludan bir misina veya harbi kablosu geçirdikten sonra ucuna bağlanan bezin üzerine az miktarda sıkmak lazım . Gerçi ben o-ringlerde hiçbir aşınma göremedim.
-
5.5 da aynı 20 atış kapasiteli , 6.35 olan 18 atış (2 şarjör) . Doldur-at yapmışlar , 5.5 BT65-Elite sitede satılık bir de ona bakın derim , T-kundak normale göre çok daha rahattır.
Hatsan Satılık Bt 65 ELİTE 5.5mm lw namlulu+Hawke sidewinder 8-32x56 ve daha fazlası.
-
Hem de nasıl . Benjamin rogue aslında ben birara getirtme çabasına giriştim , mey.dan.av ile görüştüm , 4 ayda bir ithalat partisinin arasına alıp getirebiliyorlarmış. 260 fpe. 9 mm bir tüfek , ve kuş kadar sessiz , benjamin marauder ceketini kullanmışlar , 12 atış (2 şarjör) yapıyor hemde elektronik regülatörlü.
-
Rica ederim , benden çok daha tecrübeli arkadaşlar var , bu konuyu görünce yarın yazarlar , mod125 'ten sonra AT44 bile katırdan limuzine geçmiş gibi oluyor , PCP dünyada tepmesi olmayan ve merminin giderken görülebildiği tek tüfek türü. 6.35 AT44 de işinizi görür ama BT65 2 kat güçlüdür (ve 2 kat pahalı ) .
Big-bore için TR de tek adres 6.35.