Aslında doğru ayarlar çekilse samyanglar kral olur ama çoook ciddi bir çalışma yapmak lazım , ben de big-bore 'a sarmıştım birara , sonra moderatör imal etmek gerekecek , hava sıkıntısı var 1 scuba tüple 150 mermi falan atılıyor , diğer taraftan avaraj PCP ler bir scuba tüple 1500-2000 mermi atıyor. Size 6.35 öneririm ,BT65-6.35mm alırsanız hem büyük mermi hem menzili uzun , biraz fikir edinebilirsiniz , 357. , 50. falan bu ülkede çok zor.
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
O zaman recluse öneririm. o da iyidir. hem 50. cal mermi TR de yok , döküm işi için uçuk rakama gümrükte kalma riskli döküm techizatı falan lazım , zaten o dediğim tüfek te 100-150 mermiyle beraber satılmıştı , onlar da bitmiştir şimdi.
-
hobi.silah forumunda 'gaffur' nickli bir arkadaşta vardı diye hatırlıyorum. Bir dolumda 5 atış yapıyor , 350 grain ile 600 fps. lerde atıyordu. O hızda bir tüfekle av yapılmaz bence , benjamin rogue .357 veya daystate wolverine .303 (7.62) öneririm onlar da daha gelmedi.
-
Thumbhole (delikli) kundak elin şeklini rahatlatacağı için atışınız daha kolay olur. Yarışmada başarılar.
-
Bence ele en güzel oturanı plastik T kundak , LW gereksiz , 4 AT44 kullandım LW ' lerle bir fark görmedim.
-
AT44W: W- LW namlu
AT44S : S - sporter kundak
AT44X : Xtreme sanırım namlu ucu dişi moderatör tutmayan bir model
BT65-SB : Side bolt, yandan boltlu
BT65-RB : Rear bolt , arkadan boltlu -
IR değilse 10 atışta pert diyorum. Eğer 12 gauge tüfeğe dürbün monte etmek istiyorsanız artıkılı lazerle çizilmiş , aydınlatmalı (IR) bir dürbün öneririm.
-
Bir sitede 1.400 £ olarak gördüm , buraya gelirse 5.ooo den aşağı olmaz. En güzeli de elektronik olmamasına ragmen güzel bir atış eğrisi ve gücü yakalamış.
-
Hmmm , 250-200 bar arası 10 atış , atış başına 2 lt. hava, scuba başına 50x6/2 den 150 atış.
Alttaki videodaki sesi maşallah suikast silahı gibi.... 100 metreden siluet deviriyor adam. -
Hız ölçümü için kronograf almanız lazım.
http://www.midwayusa.com/product/852429…tal-chronograph -
- 400 cc reservuar , 100 bara kadar 15 atış 100x400/15 'ten atış başına 2.6 litre hava harcıyor (bir scuba ile 300-200 bar arası 230 atış)
- 51 gr. ile 950~1000 fps hızlarda 100 fpe. üzerinde enerji ile 15 atış
- 7.62 mm
- bolt kurulmadan açılmayan emniyet
- sonunda tüfeğe benzeyen bir görünümalınır....
-
Harbiyi kablolu takımla yapmanızı tavsiye ederim , kablonun bir ucunu namlunun içine sokup diğer taraftan çıkarıp , çıkardınığınz uca bir bez bağlayıp WD40 sıkarak ilk soktuğunuz taraftan geri çekin , aynı işlemi bir de kuru bezle yapın olay tamam. Yalnız bezin namluya hafif sıkı girmesi önemli . Ben şahsen misina kullanıyorum
-
Çok hoşuma gitti , bir de H&K mehmetçik-1 i çıkartsaydık süper olurdu ama 2009 da proje yatmış . Şu an başka bir kulvardan gidiliyor sanırım. Olsun yine de aferin MKE 'ye.
-
Gerçi m.ydanav ve iş.görende 277 TL olan Colt special combat BB tabancayı dün 395 TL ye aldım , fiyatlara bakmak şimdi aklıma geldi , artık kullanacaz yada 250 TL ye satcaz.
-
@rmer iyidir, dürüsttür , dakiktir , güvenle alış-veriş yapabilirsiniz.
-
'bir bez kullanarak' dememin sebebi o zaten Mehmet abi , yoksa wd-40 sıkıp kaldırırsak kalıntılar zamanla donup tortu oluşturur. Az miktarda wd40 'ı bir beze sıkarak silmek yeterli bence.
-
Silahı doldurup attınız ve atışınız bitti ise ister tekrar doldurup ister doldurmayıp kaldırabilirsiniz , eğer uzun süre tüfeğe dokunmayacaksanız WD-40 ile bir bez kullanarak tüfeğin dış metal kısmını yağlayıp öyle kaldırırsanız olası bir paslanma ve nem tutmanın önüne geçersiniz. Ben şahsen tüfeği komple açıp herşeyini WD40 ile temizledikten sonra birleştiririm , uzun süre kullanmadığım olmadı ama her ay komple söküp iç-dış yağlayıp silerim. Başka bir işlem gerekmiyor.
-
Silah güzel gözüküyor , kurma kolu sola alınmış , gövdede çalışma yapılmış , eğer içini de AT44 'ten farklı yaptılarsa alınabilir bir tabanca, FX ranchero 'nun Türk versyonu olmuş , ama her zamanki gibi kabzede daha detaylı bir çalışma yapmayı unutmuşlar sanki , silahın atıcıya bağlandığı en önemli yer olan kabzeyi bi başarsalar heralde olayı bitirirler. 2 şarjör atılması normal bence , eğer AT44 iç aksamı varsa çekiç içindeki bileziği çıkarıp setuskur vidasını sonuna kadar sıkarak 170-130 bar arası regüle 30 atış alınabilir , tabii bu dediğim 5.5 için , 6.35 ve 4.5 da farklı atış sayıları olacağına eminim. Hayırlı olsun.
-
Scuba tüp 300 bar veya 200 bardır, 12 barla dolduramazsınız.
-
Geçen sene hobi.silaha eklemiştim bu vidyoyu , adam mükemmel yapmış, ama 2 ve 3 pellet üst üste koyduğu sahnelerde tüfeği çok iyi sıkıştırıp yaptığını düşünüyorum, yoksa 3 pellet üst üste imkansız , zaten tüfeğin ön tarafı gözükmüyor , sadece PCP ile atarken önünü gösteriyor , yine de harika bir dönüşüm ,paylaşım için teşekkürler.