Weihraucher tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Aslında doğru ayarlar çekilse samyanglar kral olur ama çoook ciddi bir çalışma yapmak lazım , ben de big-bore 'a sarmıştım birara , sonra moderatör imal etmek gerekecek , hava sıkıntısı var 1 scuba tüple 150 mermi falan atılıyor , diğer taraftan avaraj PCP ler bir scuba tüple 1500-2000 mermi atıyor. Size 6.35 öneririm ,BT65-6.35mm alırsanız hem büyük mermi hem menzili uzun , biraz fikir edinebilirsiniz , 357. , 50. falan bu ülkede çok zor.

AT44W: W- LW namlu
    AT44S : S - sporter kundak
    AT44X : Xtreme sanırım namlu ucu dişi moderatör tutmayan bir model
    BT65-SB : Side bolt, yandan boltlu
    BT65-RB : Rear bolt , arkadan boltlu

- 400 cc reservuar , 100 bara kadar 15 atış 100x400/15 'ten atış başına 2.6 litre hava harcıyor (bir scuba ile 300-200 bar arası 230 atış)
    - 51 gr. ile 950~1000 fps hızlarda 100 fpe. üzerinde enerji ile 15 atış
    - 7.62 mm
    - bolt kurulmadan açılmayan emniyet
    - sonunda tüfeğe benzeyen bir görünüm

:thumbup: alınır....

Harbiyi kablolu takımla yapmanızı tavsiye ederim , kablonun bir ucunu namlunun içine sokup diğer taraftan çıkarıp , çıkardınığınz uca bir bez bağlayıp WD40 sıkarak ilk soktuğunuz taraftan geri çekin , aynı işlemi bir de kuru bezle yapın olay tamam. Yalnız bezin namluya hafif sıkı girmesi önemli . Ben şahsen misina kullanıyorum :)

Çok hoşuma gitti , bir de H&K mehmetçik-1 i çıkartsaydık süper olurdu ama 2009 da proje yatmış . Şu an başka bir kulvardan gidiliyor sanırım. Olsun yine de aferin MKE 'ye. :thumbup:

'bir bez kullanarak' dememin sebebi o zaten Mehmet abi , yoksa wd-40 sıkıp kaldırırsak kalıntılar zamanla donup tortu oluşturur. Az miktarda wd40 'ı bir beze sıkarak silmek yeterli bence.

Silahı doldurup attınız ve atışınız bitti ise ister tekrar doldurup ister doldurmayıp kaldırabilirsiniz , eğer uzun süre tüfeğe dokunmayacaksanız WD-40 ile bir bez kullanarak tüfeğin dış metal kısmını yağlayıp öyle kaldırırsanız olası bir paslanma ve nem tutmanın önüne geçersiniz. Ben şahsen tüfeği komple açıp herşeyini WD40 ile temizledikten sonra birleştiririm , uzun süre kullanmadığım olmadı ama her ay komple söküp iç-dış yağlayıp silerim. Başka bir işlem gerekmiyor.

Silah güzel gözüküyor , kurma kolu sola alınmış , gövdede çalışma yapılmış , eğer içini de AT44 'ten farklı yaptılarsa alınabilir bir tabanca, FX ranchero 'nun Türk versyonu olmuş , ama her zamanki gibi kabzede daha detaylı bir çalışma yapmayı unutmuşlar sanki , silahın atıcıya bağlandığı en önemli yer olan kabzeyi bi başarsalar heralde olayı bitirirler. 2 şarjör atılması normal bence , eğer AT44 iç aksamı varsa çekiç içindeki bileziği çıkarıp setuskur vidasını sonuna kadar sıkarak 170-130 bar arası regüle 30 atış alınabilir , tabii bu dediğim 5.5 için , 6.35 ve 4.5 da farklı atış sayıları olacağına eminim. Hayırlı olsun.

Geçen sene hobi.silaha eklemiştim bu vidyoyu , adam mükemmel yapmış, ama 2 ve 3 pellet üst üste koyduğu sahnelerde tüfeği çok iyi sıkıştırıp yaptığını düşünüyorum, yoksa 3 pellet üst üste imkansız , zaten tüfeğin ön tarafı gözükmüyor , sadece PCP ile atarken önünü gösteriyor , yine de harika bir dönüşüm ,paylaşım için teşekkürler.