Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Gerekli ayarlar yapıldığında tüm silahlar aynıdır. AA şu an atış başına 550 cc harcarken , benimkini biraz oynayarak 280 cc ye düşürdüm 120-90 bar arası atışa ayarladım, AT44 kullanıcıları silahın setuskur ayarı ile çok daha iyi sonuçlar elde edebilir çünkü silahın valfi küçük bu da limitli güç ama tasarruflu atış demek , düşük güçte (20-25 fpe. ) AT44 de 180 bardan başlayıp 40-50 atış yapabilir. AA ya gelince ayar vidası şuyu buyu yok , sadece tüm silahı açıp yayı değiştirmek zorundasın ama doğru yayla o da 180-170 bardan itibaren çok stabil değerler verebilir , Raider keza öyle , T12 çok daha farklı , balanslı valf diye bir sistemle istediğiniz fabrika güç ayarında tüm atışlar arası fark 3-5 fps hem de regülatörsüz , Gladiator 'ü daha anlayamadım ama o da güç ayarı olduğuna göre farklı değildir. BT65 piyasadaki en güçlü tüfek , fabrika ayarı ile 60 fpe. 30 atış veriyor vs. vs.
Yani sonuç olarak tüm tüfekler ayrı güzel , AT44 maddi olarak , BT65 gücüyle , Evanix kundağıyla , AA kalitesiyle , FX ileri teknolojisiyle kendi alanlarında kraldır. Bence tüm tüfekleri denemelisiniz . Ben AT44 le başladım T-SHB-W-4.5-5.5-6.35 olmak üzere 4 adet farklı versiyonunu kullandım , sonra malesef Condor'a , ardından Dominator'e , ardından Evanix'e , sonra HW100 e , sonra yine Evanix'e geldim ve şu an kazıkladım , meğer Evanix aradığım tüfekmiş. Burada kim ne derse desin sizin verebileceğiniz meblağ belli , bir AT44 alın , bir de knoro alın , ayarlarınızı yapın , tüfeği açıp bakın tanıyın , 3-4 ay kullanın , baktınız olmadı uygun bir fiyattan satın , sonra bu işin tadını aldığınız için fiyatı biraz daha artırıp bir AA veya Evanix veya 2. el bir FX T12 alabilirsiniz. -
al at 44 dü keyfine bak lw namlu yok hatsan namlu gereksiz tartışma şu siteden belkide yarıdan fazlası at 44 kullanıcısıdır birisi 50 mt den 1cm grup yapar at 44 de 5cm yapar yoksa bütün pcp ler aynıdır servis sorunu yok parça sıkıntısı yok bütçeyi zorlamayan en uygun pcp dir
+1 fiyatına göre mükemmel kalitede.
-
Sizin dediğiniz yaylı tüfeklerle ilgili giden tartışma , gamonun yaylıları tabii ki hatsandan iyi. Ama PCP ye gelince fiyat/kalite oranını hatsan kadar yakalayan yok. Başka hiçbir marka 600-700 TL ye PCP satmaz.
-
1. ve son atışın 5-10 fps fark etmesi gerekiyordu . Atışların da en küçüğü ve en büyüğü arasında yine max. 10 fps fark etmesi gerekiyordu.
Bu arada takılı olan regülatör etac-reg değil mi? Tüp de luxfer gibi duruyor. -
Keşke susturucuyla yapsaydınız.
tam okumamışım pardon. -
Keşke susturucuyla yapsaydınız.
-
Yahu hatsanın bir yetkilisi yok mu , şuraya herşeyi yazsın konu kapansın. Ayrıca herhangi bir PCP , LW namlulu en iyi yaylıdan daha iyi grupman yapar. Titreşim yok bir kere. 2009 da ilk AT44 ümü aldığımda LW falan bakmamıştım , herşeyi vururyordu , oturdupum yerden 110 metrede soda şişelerini dizip atıyordum. LW bir kurdela sadece , arabaya takılan çelik jant gibi , bir faydasını görmedim daha. Ama LW diye birşey var , faydasını görenler de var , kaliteli mi bilmiyorum . Ama 100 metrede 10 da 8 yerine 10 da 9 vurmak istiyorsanız alabilirsiniz. %3 bir etki yaparsa yapar.
-
Aynı değil . LW nin 100 liralık namlusu da var 500 liralık namlusu da var .
-
Başka türlü olimpik atlet olmak lazım
-
Benchrest eklemeyi unutmuşum. 50 metreden tüm tüfekler benchrest atış yaparak vurur. Yoksa ayakta 50 metreden küp şekeri vuruyorsan doğuya gönderelim.
-
50 metreden tüm PCP tüfekler kesme şekeri vurur . Bence tüfeğin elinize oturması önemli , güc-stabilite vs. ayarları yapılır ama tutamadığınız tüfekle atamazsınız. Bu yüzden önce tüm tüfekleri bir tutun , nişan alın , eliniz oturuyor mu , ağılık öne çekiyor mu diye bir bakın.
-
Ama 300 bardaki valfi açmak için nasıl bir yay koymalı orası mechul , o kadar güçlü yayı kurarken tetik mekanizmasına ve kurma koluna gelecek zararı da düşünmek lazım bence. En sevdiğim yanı dolum aparatı , küçücük , hortumsuz , tak çıkar . Eğer gelirse belki alabilirim , biraz araştırınca hoşuma gitmeye başladı.
-
Şimdi BT65 60 fpe. güç tüfeği , cometa bench-rest field-target tüfeği . Ama BT65 e de 600 cc tüp taksalar o da 50-60 atış yapar heralde.
-
İhtiyar nickli abimiz Ülkü bey , malesef forumdan 2 sene kadar önce uzaklaştırıldı. Ama diğer hobi.silah forumunda paylaşırlarsa ortak üyeliği olan arkadaşlar buraya yazacaklardır.
-
Atılmadan önce biraz da biz atalım ama dimi
-
Pardon ben Diananın kısmını , Dünyanın olarak algılamışımÖnemli değil Mehmet abi , gırgır yapıyoruz zaten.
Kundağı şahsen gördüğüm en estetik T kundak , diğer herşey imitasyon ama kundağı için bile alınır bence. 300 bar tüple de 30 fpe. 90-100 atış yapabilir , ama walther dominator gibi prechamberi 8 cc yaptılarsa da çok harcar . Umarım sadece tüpü dominatör gibidir.
-
Yaylıya göre çok iyi, tebrikler.
-
Webley xocet diana mı?
-
P1000 dahil Diananın tüm yaylıları otomatik emniyetlidir. Ayrıca P1000 regülatörlü , HW100 kurma sistemli ( kolu iterken kuruyor) , 300 bar tüplü ( bu da dominatörden) , kendinden indexli şarjör (FX ten) ile ilginç bir PCP.