Kundağına bayıldım ... ama o kadar. Bu herife de sinir olurum , bir halt anlamayan adamı çıkartmışlar medyatik diye. Paul capello , Rick eutsler dan bir farkı yok . Jim Chapman çıksın anlatsın diyecem o da çok para istiyordur kesin , ki adamın kendi sitesi var americanairgunhhunter.com Biri de teknik detayıyla anlatsın şunu yahu.
'' Şu basınçtan sonra şu hıza düşüyor , atış başına şu kadar hava harcıyor vs.''
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
atış değerleri demişsiniz.acaba tüfeğin atış değerleri nelerdir paylaşabilirmisiniz.tüfek fena görünmüyor
konunun ilk mesajı.
-
Kullanacağınız pellet JSB , crosman , diana veya AA olsa daha iyi. 3 lira için atışınız bozulmasın.
200 bar tüp alacaksanız tüfeğinizin kullanım nasıncı daha düşük olsun , mesela benjamin discovery 130 barda kullanılır. Ama 200 bar kullanım basınçlı tüfek alacaksanız 300 bar tüp şart.
Size nacizhane tavsiyem gidip 2 el evanix s10 almanız olur , 700 TL ye o kalitede bir tüfek bulamazsınız. Güç ayarını yapmak için ihtiyacınız olan bilgiler forumda mevcut , 2. el AA olsa onu da alın derim ama şu an yok. Kalite/Maliyet oranı olarak düşünürseniz bir hatsana 700 vereceğime bakım görmüş bir evanix almanızı öneririm. -
Şarjör doldurmak daha çok angarya , tek tek ortalama daha hızlı atılıyor.
-
o-ringlerin arasından sızan 3-5 cc havanın önemi de böylece anlaşılmış oldu, elinize sağlık.
-
Pablo Erbes adlı bu ispanyol vatandaş valf tasarımını kendi yapmış.
http://www.youtube.com/watch?v=BceC2i…mp;feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=DrdMAf…mp;feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=SK9AOE…mp;feature=plcp
http://www.youtube.com/watch?v=hIEEJi…mp;feature=plcp
ne diyim ki...
-
Bizzat elime aldım , çok estetik ve ele tam oturan bir tüfek , ceketin içinde çok ilginç tasarımlı bir airstripper var , genel uzunluğunu ve atış değerlerini beğenmediğim için almayacağım. Regülatör 10 bar düşürülürse yukarıdaki atışların hepsi aynı rakam olur.
Saygılar. -
sermayen varsa neden olmasın.
-
Üreticiden özel ithalat izni alınıp satma amacı ile getirtilebilir , hatta uygun fiyata gelirse ben de dahil alıcısı çok olur . Ama bireysel ithalatta sınırdan geçmez.
-
webley raider lw namlu al geç başlangıç için en güzeli,
ikinci seçim evanıx s10 yada fx t12 olsun
yada sık dişini biraz git adanada h..ava ver 1800 lira ayırt birtane aa ömürlük olsun
valla mehmet kardeşimin aa sını aldım 12 fp gücü var grupmanlarım 25 mt ve 50 mt mevut varsa
bu fiyata daha iyi grupman çıkarsın silahını..saygılar+1
Bak bu da olur , hem teklinin zevki başkadır , şarjör doldurma olayı yok , saçmaları doldur cebine at .
-
bence hiç kurcalama belki çok basit bir arızası vardır.kurcalayacaksanda eğer dürbünü çöpe atmayı gözönüne al. hayırlı geceler
+1
-
Arkadaş söylesin istediği ayarı ben çeker yollarım .
Dynamax kurma olayı insanı bir süre sonra rahatsız etmeye başlıyor , şarjör veya iç aksam bozulduğunda yedek parçası ve servisi yok ,eğer içinden anlıyorsanız da tornacıya muhtaçsınız.
AT44 e gelince önce almadan bir evanix s10 ile karşılaştırın , elinize alın , birkaç atış yapın kurun , farkı gördüğünüzde sıfırını almak isteyeceksiniz , ama forumda 'fedlite' arkadaşınki 750 TL ye satılıyor , bizzat elimden geçen bir tüfek , yaşından dolayı tecrübe ettiği 2-3 ağır arızası serviste giderildi , ve eğer bekleseydim şu anda benim elimdeydi , onun yerine field targete kadar biraz atış yapmak istediğimden servisi beklemedim ve tüfek şu an atışa hazır durumda satılmayı bekliyor . 1900 TL ile karşılaştırdığınızda çok uygun bir rakam . Ama dediğim gibi önce bir av bayiine gidin ,2 tüfeği de 1-2 kere kurup boş atın , elinizde nişan alın , farkı göreceksiniz.4 tane AT44 , walther dominator , Condor kullandım , keşke başında biraz daha sıkıp evanix alsaymışım.
Saygılar. -
Size aynı fiyata 2. el bir evanix s10 öneririm. İstediğiniz güç ayarını yaparsınız, elinize otutur , dynamax ve at44 e göre daha kolay kurulur , malzeme kalitesi ve kundağı çoook daha kalitelidir.
-
Benim 6.35 at44 le 2010 senesinde de aynı problem olmuştu , sebebini hala anlayamadım , ya namlu yamuk , yada BSA dandik . (ki şunu da söyleyeyim bsaoptics.com da sweet diye bir model yok. çin çakması yani.)
-
Gamo IGT hocam , yayın devri bitti. Artık gas-ram çağı başladı , ilk ve başarılı örneklerinden IGT de az tepme ve ses özellikleriyle webleyi klasman dışı bırakır.
-
Çok güzel grupman , gamo rocket' e ayrıca bayıldım , ucunda BB olduğu için tüm pelletlere göre daha çok yapıyor , kurşun eğilir ama BB ye hiçbirşey olmuyor. Yani 1000 fps ile düz giden bir BB tabanca düşünün. Muhteşem.
-
Hay allah ,başın sağolsun kardeşim , ne yaşadıysan bir daha hatırlamayacak kadar mutlu olursun umarım.
-
Abimm teşekkür ederim ölmezsem daha çok şey yapıcam gözün arkada kalmasın.
Hocam ne diyorsun yau . Allah gecinden versin hatta vermesin.
-
Gösterinin seyirci kitlesi , ortamdaki 90'ların kokusu bile o yılları özletti vallahi. O zamanki sadelik şimdiki curcunadan çok daha çekici.
-
İzzet abi , ben bunu 2007 de youtube daha ülkemizde populerken izlemiştim. Bu adamın bir de Lord of the Dance , Thunderstorm vs. gösterileri var . Müthiş bir disiplinle çalışmışlar adamlar , tek hata yok.
İrlanda'nın kızları da maşallah.