Bu Kalın mehmet mermilerinden deneyen ve verim alan-alamayan var mı ? Tavsiye eder mi? Kullananlar yazsın lütfen , şayet gerçekten güzel bir pellet ise üretilmesini teşvik etmeliyiz yoksa eley wasp gibi üretimi durur ve solid pellet falan da bulamayız bir daha...
Selamlar.
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Kendisine 2 ay kadar önce mail atmıştım , artık sadece Benjamin Marauder için üretim yapıyorlarmış. Ben evanix s10 için temin etmiştim , çok verim alamadım çünkü evanix güç tüfeği , ama air arms veya 30 fpe altı diğer tüfekler için verimli olabilir.
-
Ben nikko derim.
-
Kaça geldi ayıptır sorması? Dürbünle beraber mi geldi?
-
elinize sağlık , güzel çalışma olmuş , şahsen ben kavanoz gibi çevirerek kapanan kutuları başka pelletler için biriktirme kutusu olarak kullanıyorum , mesela 2 kutu 4.5 jsb 1 kutu crosman içine sığıyor, bin pelleti bir kutuda taşıyorum
-
-
FX independence . Şahsen T12 ye adam gibi kundak yapacaklarına işin ... çıkarmışlar.
-
Doğru , 4 pompa ile ulaşılan basıncın dışında 5. sefer kurulunca alınan hava dışarı atılıyor. Bu tabanacanın güzel tarafı PCP tabanca olması, çekiç ve valf sistemi sayesinde yaylı kadar enerji elde edip yine de tepmeyen bir sisteme sahip , çekiç valfe vurduğunda tüm hava boşalana kadar valf açık kalıyor , gücünün sırlarından biri de bu. Eğer istenirse hava güvenlik valfi iptal edilip 5 pompada 800 fps lere çıkabilir ama tavsiye etmem , güvenlik açısından hem pistona hem de kurma kolu menteşesine zarar verebilir , bundan da öte silindiri aşırı basınçtan patlayabilir. Atak silah mayıs - haziran gibi ultranın yeni modelini çıkartacak , daha uzun namlu ile 850 fps ye ulaşabilecek. Daha uzun namlu ile daha iyi verim alınabilir çünkü açığa çıkan bol havayı bir şekilde değerlendirmek lazım. bekleyip göreceğiz.
Saygılar. -
adco tavsiye ederim. a.r.m.e.r de mevcut
-
geçen hafta 4.5 mm ile 100 metredeki küçük bir piknik tübünü üst üste vurdum. 4 pompa ile 10 gr. 700 gibi atıyor. Çok isabetli. neredeyse 50 fpe. bir pcp ile aynı anda ses geldi.
-
vay bee . . . AT44- P1 tabanca alınır.
-
2013 te volkswagen UP diye bir model çıkartacak. google a yazın 'vw up' diye , çok şeker bir araba , 1000 cc , 70 beygir. tasarruflu , 7 bin € almanya satış fiyatı , burada ne olur bilmiyorum
-
Bir tanıdığım 9 mm pipet tüfeğe xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx, xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx tek kırma acaip birşey olmuştu , xxxxxxxxxx, pxxxx göxxxe xxxxxx? yxxxxlır.
Yönetici Notu: Yasal mevzuat dışı modifiye ile ilgili yazılardan kaçının.
-
Aynen , av-doğa banada mod52 konusunda yardımcı oldular.
-
Hmmm. Siz bilirsiniz, ama ben yinede diananın servisini öneririm, garanti kapsamında ücretsiz değiştirebilirsiniz.
-
Bence hiç dokunmayın, macariyi takınca daha güçlü kurmanız gerekecek , namlu zamanla eğilecek , pistonlar güce ve sürtünmeye dayanamayıp daha hızlı yıpranacak , hele ki diana gibi hassas bir tüfekte. Koskoca diana yapabilseydi yapardı zaten , yapamamış ki mod52 , mod54 gibi modeller çıkarmış . Yaylı tüfeğin içine el atılırsa kesin biryerden patlar, benden söylemesi . Ayrıca daha hızlı atması demek daha ağır pellet kullanmanız demek , daha çok tepmesi de isabeti etkiler. Şu haliyle bile 10 gr. ile 850 civarı atıyor , müthiş ideal bir hız , 100 metreye bile atarsınız , ille de takacağım derseniz satarken problem olacak , şahsen macari ile kullanılıp eski haline dönen veya açılan , kurcalanan bir yaylı almam. Umarım diğer arkadaşların düşüncelerine tercüman olabilmişimdir , iyi niyetle uyarmak istedim. Kolay gelsin.
Saygılar.. -
En iyi field target atıcısı oldular diyelim , neye yaradı ?
-
Sizinle aynı fikirdeyim. Peki namlu ucuna susturucu takılması için set vidalı bir aparat arıyorum , onu bulabilir miyiz ?
-
Silah aslında bir buluş. Ama keşke daha estetik olsaydı. Bunun 9 mm otomatiğini gördüm , ne hava harcıyordur kimbilir.
Şarjörü de 6 lı 8 li falan değil de şöyle 20 li falan olsaydı ... -
Merhaba arkadaşlar , zoraki ultra almaya karar verdim, yalnız kalibre seçimi beni düşündürüyor.
4.5 mm alırsam 10 gr. mühimmatı 700 fps de atabilirim veya 5.5 mm ile 15 gr. mühimmatı 550 fps de atabilirim, sizce hangisi daha uzağa gider ? hangisi hedefe daha çabuk varır ? ( max 60 metreye atacağım )
Benim tercihim 4.5 ama size de bir danışmak istedim.
Bir de çift el tutmak için tutma kolu almayı düşünüyorum , kullanıp da verim alamayan var mı ?Selamlar.