Verilein bazılarını yanlış yazmışlar , 6.35 normali 60 joule - 44 fpe. , carbine 54 joule - 66 fpe. yazıyor , ''54 joule 36 fpe'' olması gerekiyor.
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
QB firması co2 tüfeklerde en iyi satışı yapıyordu , son 10 yılda crosman bu firmayı 2260 ,2240 ,1760, 1740 modelleri ile geride bıraktı , yoksa fiyat-performans olarak QB iyi bir firmadır.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
http://www.archerairguns.com/QB78-Chinese-Air-Rifle-p/qb78.htm -
'' Çinde üretiliyor '' kavramı Camaro dahil yeni Chevrolet araçlar için de kullanılıyor , olay sadece montaj , namlu ve yedek parçalar Çinde birleştiriliyor .
-
Fiyatı 1500 TL den aşağı olacağını hiç sanmıyorum. Keşke uygun fiyatlı sürseler piyasaya herkez sahip olsa.
+1 -
http://www.hatsan.com.tr/pdf/pcp_air_rifles_2013.pdf 4,5,6,7 sayfalar
41:15 'ten itibarenHarici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.6.35 mm 13 'lü şarjör ve 66 fpe. olacakmış.
-
Kargoyu Aras kargoyla gönderirseniz daha iyi olur , anlaşmaları var Hatsanla, gödnerirken indirim isteyin. 25 TL tutmasın boşuna.
-
O zaman servise gönderin garantiden namluyu değiştirirler.
-
Şarjörü çıkarın , 180 barda doldurup arka arkaya atış yapın , namlu suntaya veya kalın bir kitaba doğru baksın , 20 atışta çıkmazsa namluyu 2 setuskur vidasından sökün ve harbi veya 5 mm mil yardımıyla mermileri itmeye çalıiın , son çare namluyu takıp hatsana gönderin.
-
-
Yazmadığı sürece hatsan namludur.
-
En iyi grupmanı ince mehmet 30 grain vermiş , 25 ve 23 grain pelletlerin satıldığını bilmiyordum ama 30 graine göre iyi sonuç vermemiş , Gamo TS-22 rezil bir pellet zaten ilk kutudan sonra 3 yıldır almıyorum.
BT65 gibi güçlü bir tüfek için 30 grain ile aynen devam -
Airforce firması sonunda bunun 6.35 'ini çıkarmış.... Ben de 2 yıl önce 5.5 condoru 6.35 'e çevirmiştim bir naneye yaramadı . Gelirse alırım vallahi.
-
Ama bu uzun bir tüfek ve ağırlığın çoğu önde olacağından desteksiz atış restige kup ( evanix s10 sanırsam ) ' a göre daha zor olacak.
-
valla yatagunun sitesinden bakmadan yazdım , bizim pligondaki ölçümler farklıydı , neyse işin özü seçim size kalmış , 25 fpe. taviz vererek çabuk nişan alabileceğiniz kadar kısa ve hafif bir tüfek almanız bence daha iyi. Kaldıramadıktan sonra 200 fpe. bir tüfek de alabilirsiniz. Ben Sumatra 500 'ü nişan pozisyonunda 5 saniye tutamadım , açık arazide bir de elinizde taşımak var bunu. Carbine alın.
-
Sanırım yanlış anladınız , 100 fpe. olan daystate wolverine , 65 fpe olan sumatra carbin 6.35 , 80 fpe. olan da sumatra 500 6.35 . Arada 15 fpe. var % 18 falan bir fark var , ama sumatra 500 komple çelik tüp ve gövde olduğundan ağırlığı çok fazla ve ayakta nişan almak zor , .303 Wolverine(7.62) ise full titanyumdan üretildiğinden hafif ve 250 bardan itibaren 15 atış yapabilirsiniz.
-
dostum eğer maddi durumun yerindeyse, al bi daystate wolverine 303, hem 100m de nokta atışı yap, hemde vurduğunu parçala.gerisi hikaye bana göre.diğer airgun larda, gücü yüksek olanın isabeti zayıf, isabeti iyi olanın , gücü düşük.
Bana göre bi havalı tüfekte kalite=yükse tahribat gücü+stabil isabetli atış sayısı+silahta kullanılan malzemenin dayanıklılığı.
Tüm bunlar wolverine 303 de var ve İngiltere de bunu rahatlıkla bulabilirsin hemde uygun fiyata.+1
-
500 ile carbine arasında 6-7 fpe. ve ağrlık farkı var. Arazide 500 ile yorulursunuz. Zaten 10-15 atış yapacaksınız bence carbine yeterli , oturarak grupman tahribat vs. için 500 daha iyidir.
-
Tolga abi , arkadaş av yapacak sanırsam , koca 500 lük taşıması zor diye Carbin daha iyi olur bence. 6.35 versiyonu 80 değil ama 65 fpe veriyor diye biliyorum .
Ekleme:
Eğer büyük bir hayvanı 300 fpe. altında bir tüfekle avlayacaksanız çok isabetli olmanız gerekir , kalbin sol kulakçığına veya kafatasının ince yerine falan denk getirmelisiniz. Bilemiyorum riskli iş , hayvanı yaralayıp sakat bırakmak öldürmekten daha kötü bence.
-
Size Sumatra .25 Carbine öneririm , yüksek-orta güçte 2 şarjör 65 fpe. ile çok rahat atarsınız. Ama moderatörsüz atarsanız çok gürültülüdür.
-
Güzel paylaşım , pelletlerin şeklini şemalini merak edenler için bulunmaz kaynak.