Hayırlı olsun Erdem abi , Levent abi sizin de elinize sağlık , audrius regülatörden Taylan abi vasıtasıyla ben de 2 sene önce temin etmiştim , airgunexporter.com sahibi attığı mailde regülatörün üzerinde bir işaret olduğunu ve bu işaretin 130 bara ayarlı olduğunu söylemişti , saat yönüne çevirirseniz 1 saat için 10 bar düşüyordu öbür tarafa da 1 saat 10 bar yükseliyordu , Airarms fabrika çekiç yayı ile 135 barda en iyi atış adedini veriyor diye hatırlıyorum ama regülatöre ek olarak çekiç yayı ayarı da yapmak gerekebilir. Umarım hiç bir ayara gerek bırakmadan tam istediğiniz gibi atar. Yoksa yaydan 1 tur keserek veya önüne tampon koyarak da iyi bir verim alabilirsiniz.
Yine en iyisini usta AA 'cılar bilir tabii ki Sadece tahminen yazıyorum.
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Aynen usta , şu anki isabetini çok merak ediyorum , setupu bozmam ama büyük tübü takarım en azından son 2 atış düzgün çıkar
-
Berke böyle seviyor Sonrada keyfini çıkarmadan satar gider tüfeği Allah bilir 1 kutu pellet atmamıştır daha o tüfekle
Onur valla 8 tüfekten sonra ilk tüfeğim olan AT44 'e geri döndüm , 6.35 LW namlu taktığım condor bile bunun yaptığını yapamadı .3 kutu 350 lik JSB king bitti , 3 kutu baracuda'nın son kutusu kaldı elimde spariş vereceğim abi Bu koyduğum vidyolar yaptığım testlerin bazıları , eğer test ve uygulama iyi giderse beğendiğim ölçümün ardından 1 de vidyolusunu çekiyorum , öyle yani
-
Yaptıklarından henüz bişey anlamasam da paylaşımlarında hep emek harcıyosun takip ediyorum eline sağlık
Teşekkür ederim , kendi çapımızda birşeyler yapmaya çalışıyoruz , normalde AT44 long 45 fpe. ile gelir fabrikadan , benim yapmaya çalıştığım hem atış eğrisi düzgün hem de güçlü bir tüfeğe dönüştürmek. Bunu da çekici ağırlaştırarak ve çekiç yayını ayarlayarak yapmaya çalışıyorum , başka bir yöntem yok zaten , 150 bara regülatör ayarladığımda hava tüketimi 850 cc , enerji 40 fpe. oldu, gördüm ki en iyi metod çekiç yayı ayarı. Regülatör daha çok güçsüz FT tüfekleri için uygun.
Aslında atış başına tüp kısa olduğu için tüpteki havanın 4,5 katı yani 4.5 bar harcıyor.
Vaktim olursa 180 cc lik normal tübü takacağım onda çok daha iyi bir sonuç verecektir.
-
Emre abi eline sağlık Gerildim şu an gidip FT çalışacağım.
-
Çekiç içinde 2 adet JSB king , 1 adet 18 gr. AA , 1 adet 13 grain JSB-RS , içeri doğru 3,5 tur sıkılı.
200-160 bar. Ortalama hız 890 fps , ortalama enerji 55 ft/lbs. , 100 yarddaki enerji 46 ft/lbs. Atış başına hava tüketimi 620 cc , tüp 140 cc.31 grain baracuda :: 895_892_898_898_895_896_893_885_876
Bu ayarda bıraktım, daha fazlası mümkün ama atış eğrisi bu kadar güzel olmayacaktır.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Dehşet bir alet ,2 hafta önce bir hobby-shop'a gitmiştim bilgi almak için ,nitro yakıtla çalışanların bazıları 160 km/h hız yapabiliyor , sıfırdan 100 km/h hıza 2 saniyede çıkıyorlar , hepsinden ayrı olarak 95 oktan kurşunsuz benzinle çalışanlar da var , fabrikadan plastik aks ile çıkıyor modifiye sektörünü canlandırmak için vs. vs. bir sürü şey söyledi , kanım ısındı valla .
Bunların yarışları da varmış siz gidiyor musunuz ? -
Hmmm. Anladım , o zaman potansiyeli o kadarmış , ben daha çok enerji beklerdim , 28 fpe. stok olarak gelen silah 35 fpe. lere çıkabilmeli , gerçi bu balanslı valf sistemi yüzünden olabilir , tasarlanırken düzgün bir atış eğrisi yakalanması için güçten feragat edilmiş. Yine de süper tüfek , süper atışlar.
-
Logun solo FX T12 'nin ingiliz versiyonu mu acaba çok benziyorlar da. Eğer öyleyse güç ayarı yapıp hornetleri 800 fps lerde gönderebilirsiniz , 3 şarjör değil 1 şarjör atarsınız ama 40 fpe. ile hem daha az düşme hem de daha uzun menzil alırsınız. Çekiç vidasını birkaç tur çevirip denemeniz yeterli.
-
-
-
Kullanmış biri olarak almanızı önermiyorum , ilk 200 atışta boynum ağrıdı , her seferinde tübü sök tak sök tak gına geldi , güç deseniz var ama orta güçte 30 atış 45 fpe. ile atabilirsiniz yüksek güçte de 60 fpe. 10 atışı geçmez . Bence Hatsan Galatian'ı bekleyin , alan arkadaşlar yorumları yazsınlar , regülatörlü , ceketli namlulu , yüksek kapasite şarjörlü , T kundak , biathlon kurma kolu , LW match grade namlu , tactical mount-rail , 60 fpe. gibi birçok özelliği var , ben de merak ediyorum nasıl olacak diye , beklemenizi öneririm , şahsen beklemeyi öğrenemediğim için 2-3 ayda bir tüfek değiştirdiğim zamanları yeni yeni geride bırakmaya başladım. Hem Condor aldığınızda normal bir moderatör takamazsınız çünkü diş yok , ya özel 250 TL lik moderatörünü alacaksınız ya da gürültüyü göze alacaksınız. Bence 3 ay bekleyin.
-
[hız x hız x pellet (grain)] / 450240 diye yazıyor pyramidair'da.
http://www.pyramydair.com/article/What_i…y_August_2003/5 -
Ben bu siteyi kullanıyorum
-
Nickini DR.Weihraucher olarak değiştirmelisin eline sağlık. harikalar yaratmışsın.
Eyvallah Nicki ileride komple değiştireceğim telaffuzu zor biraz -
Haftasonu alana gideceğim Erdem abi , orada bakacağım ama yaptırdığım crown sonrası 15 metre 7 mm ctc umut vadedici.
-
Arkadaşlar daha iyi hava tüketimi almak amacıyla ayar vidasını yarım tur daha sıktım , 190 -160 bar arası 9 atış , atış başına harcadığı hava 622 cc'den 460 cc'ye %25 düştü , 51 fpe.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Arkadaşlar uzun süredir ön lensinin bozuk olduğunu zannettiğim kronografımı bugün elden geçireyim dedim , içini açıp biraz toz aldıktan sonra birleştirip yeni pil takıp ölçüm yaptım. Şu an büyük şok yaşıyorum , tamamen tahminler üzerine modifiye ettiğim ve 1 ay önce Taylan abini kronografı ile alanda ayarlayıp üzerine 2 ayar daha yaptığım AT44-long-6.35 tüfeğim 140 cc lik carbine tüp takılı iken 31 grain Baracuda ile 200-160 bar arası şu sonuçları verdi.
878 , 883 , 881 , 878 , 876 , 874 , 877 , 873 , 871
Yani 1 şarjör ile ortalama 52 fpe. , yaptıklarım , regülatörü çıkardım , çekicin içine 2 adet JSB KING ve 1 adet JSB 18 grain sürüp 4 tur sıkıştırdım ve bileziği taktım , valf yayının arkasına daha gergin olsun diye 3 mm delrin tampon koydum (bunları 2 ay önce yazmıştım gerçi) . Atış başına hava ( 40 x 140 / 9) 620 cc .
Konu: PCP AT44 çekiç çınlamasını kesme ve stabilite ayarı -resimli (AT44 ping sound removal and maintaining a stable shot-count)Bilginize
-
Galatian çıkmış bile , vay canına...
-
Kuru hava ile çalıştığı için sıcaklık arttıkça daha çok atış yapabilirsiniz çünkü hava genleştiği için basıncı arttırır ve daha az havayla aynı tübü doldurursunuz , yazın en iyi verimi alırsınız 25-30 derecelerde , kışın da belki görmüşsünüzdür paintball tüplerine kasak giydiriyorlar öyle bir uygulamaya gidebilirsiniz , 20-22 derece olması gerek fabrika verisini almak için, 0,-10 derecelerde yarı yarıya verim alırsınız , çok hava harcar.