Milimetrik ölçümlerden ve 1-2 haftalık bir çizim çalışmasından sonra replikası veya daha iyisi yapılabilir , lakin ülkemizde namlu tornalamak yasak, tüfek yapmak yasak , ruhsatsız hiçbirşey yapılamaz olduğundan zor.
Weihraucher tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Valla kel-tec mekanı açmış , ilk yemeği utaş yemiş gibi birşey oldu , bullpup 8 sene öncesinde keltec tarafından yapılmış , utaş biraz uğraşıp benzetmemeye çalışmış , namluyu alta koymuş , dolum soketini her şarjör için ayrı yanlara koymuş ama yapıya ve fikre bakarsanız kel-tec daha önde bu işlerde , hem utaş sitesinde sadece uts-15 var başka ürün göremedim , kel-tec hem tabanca hem smg hem lmg olarak ordu-kolluk kuvvetlerinde kullanılan bilimum geniş bir ürün yelpazesine sahip ve tahminimce ar-ge çalışmaları daha titiz ve geniş bir yüzeyde yapılıyor , birkaç seneye de ksg'nin yeni bir modelini çıkarabilir belki. Bizimki kötü mü değil ama kel-tec ile karşılaştırınca aşağıda kaldığını kabul etmek lazım. Umarım daha iyi ürünler yaparlar da kel-tec'i de geride bıkakır birgün , ama ''o gün bugün değil'' malesef. (bu bi filmde vardı ama... ha yüzüklerin efendisi:))
-
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Bizim UTS-15 in selektör sorunu varmış , adamın dediğine göre sağdaki şarjörü bitirince soldakini seçmek için basılan düğme çalışmıyormuş veya tutukluk yapıyormuş , kel-tec'te ilk seride bu sorun varmış diğer serilerde bu sorun giderilmiş , ve arada 400 dolar fark var bizimki pahalı , yorumlarda ben bu parayı mermilere harcarım daha iyi diyorlar , kel-tec 'in namlu reservuarın üzerinde , uts-15 'te tam tersi ve uts biraz daha yüksek ve uzun ve kel-tec boya ve yapı anlamında daha estetik duruyor , 2 mermi az alsa da 13 fişekli bir pompalı hem de bu boyutta cezayı keser valla , bazı eyaletlerde polis güçleri de şu an kel-tec'i kullanıyormuş.
-
Gerçekten daha estetikmiş , gerçi görür görmez BF-Bad Company 2 de kullandığım aklıma geldi, konsept zannetim , gerçeği varmış , bizimkine göre biraz daha güzel duruyor sanki , namlu mount-rail'a daha yakın.
-
Ben de onu soracaktım , prototipe benziyor biraz , alüminyum şasi gibi duruyor ama bilemiyorum , şöyle güzel bir co2 veya singlle pump 500 fps bir tabanca yapasalar atak arms ile ortaklaşa
-
Ben tüfeği çok beğendim , 7 pound ( yaklaşık 3,170 gram ) , tamamen kompozit titanyum-kevlar alaşımı şasi , 15 atış kapasitesi , BULLPUP! (başka bullpup pompalı görmedim) , ve malesef Amerika'da üretiliyor sadece isim hakkı utaş 'a ait(miş) , vidyodaki amca tüfeği yerel bir silahçıdan almış , dükkanın sahibinin adı Mustafa ''Heryerdeyiz be'' lafı aklımdan geçmedi değil
-
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.
Çoğu polisin kullandığı CZ-75 ile ilgili bir atış vidyosu.
-
'hickok45' amcamız youtube vidyosunu yapmış haberimiz yok (ingilizce)
-
Demek istediğim siz başınızı biraz eğdiğinizde nokta da eğilir ama hedefin üzerinden ayrılmaz. Yapılış amacı zaten muharebe kullanımı için , çabuk ve çok düzgün nişan alınmasa da hedefi vurmanızı sağlayan bir sistem , sonra ACOG 4x32 geldi , aynı taktik sistemin uzun mesafelerde kullanılabilmesi için reddotun bir nevi büyütmeli versiyonu.
-
Red dot'Un çalışma prensibi ortadan ileri yansıttığı lazeri çift aynalı mercekte sıkıştırıp size geri yansıtır , hangi açıdan bakarsanız bakın atacağınız yere doğru eğilip aynı yeri gösterir yamuk atma şansınız yok , doğru sıfırlamazsanız tabi.
-
Sanat eseri olmuş , güle güle kullanın.
-
Adamlar uğraşmış. Bu pimpmyairgun sitesine arada girmek lazım güzel fikirler var, paylaşım için teşekkürler Mehmet abi.
-
Nitro -piston , gas-ram vb. sistemler kullanan tüfekler arıyorsanız size gamo igt (inert gas technology) serisini öneririm , özellikle gamo - shadow igt çok güzel şık ve güçlü bir tüfek.
-
700 kötü değil abi , 500 çok yavaş gelir bence ,700-800 falan ideal , ses olayı için namlu kısa yapacak birşey yok , moderatörle idare etmelisin.
-
0,05 lt x 50 / 10 , atış başına 250 cc çok güzel rakam abi , peki hızını ölçme imkanınız oldu mu?
-
Elinize sağlık.
-
genç kardeşimize iyi forumlar dileyelim,bu tarz konuları daha önce çok okudum, hem buradaki forumdan hemde diğer üye olduğum forumlardan, bunu şu şekilde giderebiliriz diye düşünüyorum, eğerki kendinizi tanıtınız bölümünü birisi doldurmamışsa diğer bölümlere girmesi engellenenilir, madem bu konu üztüne bu kadar çok eleştiri aldı kardeşimiz o zaman bunu otomatikleştirelim ve bundan sonraki üyelerimizle ilgili bu tarz bir tatsızlık yaşanmasın, bence genç kardeşimize biraz haksızlık ediyoruz, bir tüfek alacak ve heyecan içerisinde, doğal olarak cevap bulmak istediği sorulara en hızlısında cevaplar bekliyor, lütfen kendimizi hatırlayalım, ilk havalı tüfeklerinizi edinipte bilgi diye sağa sola baktığımız zamanki heyecen bizde yokmuydu??, eğer bu kendini tanıtma konusu bu kadar önemliyse yöneticimiz bu işi otomatik hale getirsin bence, her gelen önce otomatik olarak o sayfaya yönlendirilir,ardından üyeliği aktifleştirildiğinde forumdan faydalanabilir, şu durumda hem kuralımız yok hemde niye uymadın diyoruz, bence zorunlu olsun, bence genç kardeşimizin hevesini daha fazla kırmayalım ve paylaşalım,
ben şahsın adına mod 125 sniper kullanıcısıyım ve güzel tüfek diyorum, ama 1.82 boyundayım 86 kiloyum ve sporcuyum, yani kendine güvenmiyorsan yaklaşma derim, baya gülle gibi bir tüfektir,25-30 atış sonrası elin kolun ağrıyacaktır, çok güçlüdür, değdiği yeri dağıtır, ben öyle lira kadar yere 10 tane atış sokma derdinde olmadığım için isabeti bana gayet yeterli geliyor,daha 15-17 metreden fare ıskaladığım pek olmadı, olduysada fare hareket ettiğindendir işin özeti, ince atışlar yapamazsın, inceden kastım, öyle 50-70 metreden yumruk kadar yere 10 atış sokayım dersen yanlış tüfek, ama ben şişe patlatacam, tuğla delecem, fare vuracam dersen ve gücüne güveniyorsan tam aradığın tüfek budur
-
Yeni tüfeğim hayırlı olsun. Bu ne aga , kundak var , kurma kolu biathlon , güç var , regülatör! var , namlu ceketi var , şarjör çekmece gibi mubarek , 60 fpe de babalar gibi atıyor, helal olsun Hatsan'a diyorum, demek forumları okuyorlar.
-
Yaylı bence 4.5 olmalı , pcp 5.5, 6.35 .