Daha haber yok.Aramazsak yaylıda kalır galiba.
aktaş01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar elimde 4.5 yaylı mod 125 var ve şu an serviste aklıma takılan şu silahı vortex pistone çevirmeli miyim yoksa yaylı kalsın mı vortex pistonda yaylıdaki gücü alabilirmiyim?Güç kaybı yaşarmıyım asıl sorum bu ?
-
dürbünsüz atışlar için çok iyi gez hedefi kapatıyo bişey göremiyorum..
-
peki ts10 ne kadar düşme yapıyordu?şuanda bulunduğum yerde o mermiden yok.
-
akarsu varda akarsuda belli olurmuki acaba? atışlar gez arpacıkla yapıldığınıda söylemeyi unutmuşum.
-
en iyisi hedefi 100 metreye indirmek olacak galiba.100 metreden sonra düşme aşırı artıyor.50 m den yatık soda sişesini vuruyorum ama uzak mesafede deneyecem.
-
walther talon magnum 4,5 kullanıyorum.ts 10 pellet ile 140 metrede ne kadar düşme yapar?chairgun programından pek anlamadım.geçen hafta sonu bir türlü isabet ettiremedim.hedef olarak 140 metre de 18 litrelik teneke.deneyenler veya teknik olarak bilen abilerimden yardım bekliyorum
-
hayırlı olsun.fiyat hakkında bilgi verebilirmisiniz sakıncası yoksa? birde tüfekten tek sizde var galiba forumda, grup ve tahribat videoları yayınlarsanız yararlı olur.
-
ya bu silahı servise gönderiyorum 1 veya 2 kutu atış yapıyorum yine aynı halini alıyor.herzaman servisemi gönderip duracam.bunun nasıl bir çözümü olabilir.veya servise şikayetimi nasıl anlatacağım yardım edin lütfen
-
Tahmin ve izlenimlerinize göre mod99 ile x20 arasında ne kadar güç farkı var acaba hangisi daha güçlü?
-
evet bu sorunun cevabını bende merak ediyordum
-
-
-
Peki 150 m de kırarmı?sadece merak
-
galiba bu sezon 500 m yi bulur.Maşşallah gidiyorsun abi.
-
Bence 100 m ile kalmaz tranfer programında baktım 200 m gösteriyor.
-
yaylı ile kaç metre düşünüyosun abi:DNe zaman göreceğiz atışları?
-
Tüfek servisten geldi.Şu an 10 15 atış yaptım gayet iyi görünüyor.Ama bu güç galiba dizel etkisi ile bayaa bi artıyor.Birde grup yapmışlar ama kaç metreden bilmiyorum.40 m den ts10 ile arkalı önlü deliyor ama bakalım gücü dahada düşmesse.
-
Sorularına cevap veremeyeceğimde silahından memnunmusun?Gücü nasıl, isabeti nasıl merak ediyorum.Açıklarsanız sevinirim.
-
Silahı servise gönderdim acaba kaç günde gelir?