Bana değiştirme olanağı sunulursa mod125 isterim ama tepmesi nasıl?
aktaş01 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bencede çünkü silahı yağlamadan tenekeyi bile delmiyor.Siz en fazla kaç m ye atış yaptınız mod 125 ile ve tahribatı nasıldı?Denedinizmi?
-
Şubat ın 24 ünde 2 ay olacak galiba.
-
Talonda isabet iyi ama güç azaldı.
-
Sizdeki talonun isabeti nasıl?Deneme atışları felan yaptınızmı?veya diğer mod125 ile?
-
İnşallah sansına gücü düşmez.5,5 mm içinde 280 de normal değilmi?
-
Evet bir hata ettik ama olsun ne yapalım.ts10 kullanırız artık.Servise gönderelim.Durum ne olur bilemem.Ağır pellet kullanınca sapmaz değilmi?Bide senin tüfeğin gücü çok düştüyse servise gönderebilirsin.
-
Acaba bu mod 125 ler daha hızlı ya benim tüfekte 4,5 acaba sapma yaparmı?
-
O zaman güç için mod 125 normal olandan.cevaplar için teşekkürler.
-
Acaba mod 125 mi güçlü ve isabetli yoksa talonmu kullananların yorumlarını merak ediyorum.Gerekirse garantiye göndereceğim.sizce talon mu mod125 mi?
-
önceki küçük havalılarda bakıyorduk ama bi deneyelim
-
Oring dediğimiz pellet yüklediğimiz yerdeki contamı?Namlunun hava kaçırıp kaçırmadığını nasıl anlayabiliriz?Yayada içini açar bakarım.Keçede sorun olabilir.Eğer çözemessek garantiye göndereceğim.Biraz fazla soru sordum kusura bakmayın.
-
öyle garip sesler duymadım.acaba keçe zarar görmüş olabilirmi?
-
Ayrıca silahın namlu dibinden oynuyor.Ama bunun isabetle alakası olduğunu zannetmiyorum.Çünkü attığım yere gidiyor genellikle, ama etkisi azaldı.
-
Arkadaşlar yaklaşık bir buçuk aydır kullandığım ve yaklaşık olarak 1250 adet pellet attım.ilk 500 atışta çok iyiydi fakat şimdi 40 m de tenekeyi delemiyorum.denediğim pelletler ince mehmet ve öztay kullanıyordum fakat delmemeye başladığında ise pelletlerdemi sorun var diye gamo ts10 ve daisy nin pelletlerini aldım fakat yine tenekeyi delemiyorum.acaba ne yapmalıyım?forumda okuduğumda talon magnum silahla 100 metrede cam şişe kıranlar var.ama ben 40 metrede kıramıyorum.önerilerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkürler.?(