çok güzel bir çalışma olmuş ellerinize sağlık herkesin keyif aldığını gördüm bende aldım valla safir firması hala neden desteklemiyo ki bu buluşmaları bilmem yani. .. hadi bakalım
Darkblue tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
ihtimalen o resimde gorulen tufek safir.Hemde arpacık hamılını ters takmış.Normalde m-16da Arpacığı ters takmanıza imkan yok cunku gasram sıstemının rekoru cıkıyor. Tabanca ise Cz 75...Ba serisi sanırsam
tolga haklısın bu safir hem gaz kanalı olayı hemde el kundağı safir olduğunun ispatı ama namlu kısaltılmış gibi duruyo bu arada tabanca 14' lü Browning kabze plastik olduğu içi şaşırtıyor
-
işte bende bu amaçla namluyu biraz kısaltıp M4 rıs yaparak yada airsoft M4 kundak alacağım ki kendi kundağından hem dahaşık hem daha az oynak takıp kullanmak istiyorum hatta yerli bir firma ki adını hatırlamıyorum safir için rıs satıyordu forumda serdar abi safirin de bu sistem üzerinde çalıştığını söylemişti gelişmeleri takipediyoruz bu arada tutacağa kıymadan fabrikaylabi görüş derim fatih hem bizide bilgilendrmiş olursun seni izliyorum
-
yasal durumu düşünmüyorum arkadaşlar ayhan isabetlilik düşer demişsin uzun mesafede düşer ama yakın da da mı düşer? mesafenin düşeceği malumumuz zatende, fatih şokluolunca noluyo safir namlusunu M4 namlusu kadar kısalttıracam bunuda kendimdeğil silahçıya yaptırırım hatta diş açtırıp alev gizleleyeni bile takarım diyorum sizce ?
-
Arkadaşlar safir T14 Compact namlusunu kısaltmak istiyorum namlu bana uzun geliyor M4 commando da ki olsun istiyorum bu da takriben 10 cm lik bir bölümünün gitmesi demek sizce ( yasal durum hariç ) ne olur atış hızı ve menzil elbette düşecek ama tüfeğe etkisi nasıl olur eleştri ve fikirlerinizi bekliyorum
-
arkadaşlar ben o soruyu sorduktan sonra bir kaç kez uçakla gittim geldim ama fişek götürmedim gerekli olduğunuda düşünmüyorum çünki hemen hemen her ilde var. ama illa da götürecekseniz tek tek sayılacağını ve ayrı bir poşete kounlacağını bilin aynı tabancadaki gibi onun için şarjörler boş olsun. anadolu jet uçuş başına her silahtan 20 YTL. alıyo bilginiz olsun bu farklı günlerde yapılan aktarmalarda her uçuşa ayrı miktar demek. ama silah arabada taşınıyorsa şarjör takılı olmaz ise dolu olup olmaması problem olmaz tabi buradaki esas kılıfnda ve kolay ulaşılabilr olmaması ile ilgili
-
bolt action tüfek herhalde markası derya idi 36 cal. 220 ytl. dediler bilginize
-
teşekkür ederim serdar abi haberlerini bekliyorum
-
arkadaşlar bilgi istiyorum
1- formda branşı bölümüne ne yazacaz Havalı Tüfek - Paintball yazsak olur mu ( airsoft yazsak kabul ederler mi )
2- formda imza mühür bölümleri boş mu kalacak
3- sağlık raporu ne olacak sağlık ocağı olur mu
4- hepsi bitince ankaraya mı yolluyoz -
vergi dairesine yatırılan para 5 yıllık ruhsat harcıdır muhtemelen sen diğerlerini sabıka kaydı - dr. raporu hallettikten sonra söyleyecek hatta ruhsat aldığın birim emn.- jan. eline bir kağıt tutuşturup vergi dairesine gönderir merak etme ondan kaçış yok
-
Peki Safir T14 benzeri yivsiz ve güçlü namlu çıkış hızına sahip otomatik/yarı otomatik başka marka/model silahlar var mı?
Bi de Safir'in tam otomatik modu var mı? Videolarda hep yarı otomatik atılmış da
safir benzeri şarjörlü otomatik tüfekler var ithal. sanırım senin sorduğun tam otomatik tüfek ki onun alımı satımı ve bulundurulması yasaktır
-
Yalnız VUKUATLI NÜFUS KAYIT ÖRNEĞİ nedir nerden alınır?
Nüfus müdürlüğünden alacaksın
-
arkadaşlar safir kullanıcıları olarak fabrikaya gittiğinizde sorularımızı- isteklerimizi- hatta hayallerimizi de söyleyin ( ne bilim M4- M4 commando olsun rıs sistem hatta değişik versiyonlar HK 416 AK-47 ) ki bunları söylememe gerek yok bu bunun gibi binlerce soru ile fatih milleti zaten bunaltacak hadi fatih sana güveniyorum senden fabrikayı konfigirasyon ve fikirleri kabulendirmeni bekliyorum
-
Gerçek derken soru bana mıydı bilmiyorum ama bana ise cevaplayayım safir zaten gerçek silah değil mi tabancalarda zaten gerçek beylik silahlarımız 9 mm. CZ- 75B
-
Teşekkürler yenisini çekecektik donanım ekipman hazırladık hatta gerekli izinleri de aldık Gaziantep Özel Harekatta çekecektik ama olmadı yakın zamanda yapacaz ama eğitim amaçlı Tactical atış şeklinde
-
Coltun patenti ile ilgili olayı bende duymuş gibiyim hatta m4 yapan amerikada bir çok firma var hatta en çok sevdiğim benim gibi solaklar için m4 yapan stagarms firması bende yurt dışı hariç durur diye düşünüyorum ama belli de olmaz neticede Safirin kararı ve olay arz- talep olayı içte talep olmazsa durabilir
-
arkadaşlar bu yivli piyade tüfeği olayını aylar önce aradığımda ismini hatırlamadığım bir arkadaş söylemişti bunu sizlerle paylaşmıştım, şu anda bunun gerçekleştiğini görüyorum ancak o arkadaş bana safir üretiminin duracağını sadece parça üreteceklerini de söylemişti şimdi bu konu nedir bilgisi yada fikri olan arkadaşlarım abilerim kardeşlerim vardır ne diyorsunuz bir de bu yeni şarjörü nereden buluruz ben bulamadım
-
aslında şarjör takıldıktan sonra duraksama yapmadan atarsan tıkanma olmuyor yani ben hiç yaşamadım 4 şarjörüm var hepsini duraksama yapmadan boşaltabiliyorum haznedeki fişekten sonraki şarjörde sırada ki fişek çok beklerse ısınıp eriyo bence victory sport ile duraksama yapmadan at bakalım ne olacak
-
Ayhan Safirin standart rahatsızlığı o tıkanma hemen hemen her silahta yapıyo bir de Victory sport kullan ben en iyi performansı onda buldum ben tıkanmanın plastik kovan ile ilgili olduğunu düşünüyorum ısınınca erime yapıyor fişek ağzı genişleyince hazneye takılmasına neden oluyo, victory sportun kurşunu fişek ağzına yakın olduğu için tıkanma daha az oluyor nacizane önerim
-
ayıp ama fatih biz ağzını yüzünü boyuyoruz resmini çekip gösteriyoruz ama sen sihri söylemiyorsun doğru söyle naaptınn tüfeeeee konuş çatlatma bizi