Teşekkür ederim buluthan beni şımartıyorsun valla alacağım airsofta ne yapacağımı şimdiden düşünmeye başladım bu gazla olmadı beylik tabancaya yanaşayım
Darkblue tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
cahit çok güzel bir çalışma olmuş fatihe katılıyorum maynak bir sinir harbi olmalı ve son atışlarda seni düşünemiyorum bu arada süresi çok ta önemli değil bence çünki bir kere atış bırakmak yada uzun süre beklemek konsantrasyonu ve hedefi görüşü bozardı bence bence Buluthanın bahsettiği tam bir sniper sabrı
-
olmaz mı 45 liği de var fiyatları 4000- 5000 USD denm başlamak kaydı ile
-
ben tavsiye etmem bu silahın el kundağı abs şarjör çıkartmak için tetik korkuluğunun yanlarında bulunan mandallrı kullanıyorsun buda insana güven vermiyo tm her iki el için pratik ama kırırır hissi veriyor ve pratik bir şarjör doldurma olmuyo. ayrıca 22 cal. silahlar genelde hedef çalışması için kullanılır forumda daha etkili havalı tüfekler kullanan arkadaşlarımız- -üstadlarımız var ve bu silah en ufak kirde ve tozda çalışmaz oluyor fişek seçiyor ve tıkanma yaşatıyor adama, haa ayrıca emsallerinden pahalı bence şu anda MKE de Jericho 941 var yada sprinfield kopyası olan HS2000 ler var sprinfield ABD de Glock tan sonra polimer silahta 2. hemde daha ucuz herhalde benden bu kadar tercih yine de senin saygılar
-
Valla arkadaşlar yerli silah düşünen arkadaşlarımıza Ayhana katıldığımı söyleyeyim yerli silahta en iyi silahı şu anda sarsılmaz üretiyor ama Zigana Sport performansı ve atışı iyi bir silah burada Poligonda kullandığımız bir silah var 70.000 atışı geçti ve hala çalışıyor bilginize ama tabanca seçimi sadece görünüş şekil olmamalı bir sürü etkeni var Ruhsat çeşidi- kullanım amacı - boyut - taşınabilirlik... daha bir çok şey bunları düşünerek alın derim ve evet Buluthan haklı yavuzlardan şikayetçi idi polis teşkilatı hatta olanlar toplandı ve Beretta F92 verildi hepsine şu anda da sarsılmaz veriliyor polislere
-
Teşekkür ederim owsjohn. Fatih bildiğin sprey boya kullandım o kadar yani aman aman bir malzeme değil tabi kaliteli filan al ithal yada markalı olsun birde spreyi hızlı ve ince hatlar şeklinde at yani bekletme yapma akma yapmasın iki boya arasındada 45 dk. 1 saat beklersen süper olur hele kalıp kullanacaksan kesin bekle kolay gelsin yaptıktan sonra resmini bekliyorum sen direk orman yaparsın bence merak ediyorum nasıl duracak
-
Teşekkürler valla çıkmaz diyorlar bilmem yapacak arkadaşlar ona göre yapsın çıkartmak için tekrar boyamak lazımmış
-
teşekkür ederim Fatih valla abi ben şehir için gri ve tonlarını çarpraz güneş yansıması gibi düşündüm krem rengi ile de gölge yapmaya çalıştım ama sen normal arazi için orman yada benim mod 125 e yaptığım gibi digital yada çöl ne istersen sende alet bol hepsini değişik boyardım valla ben olsam
-
Arkadaşlar mod125 ten sonra Safiri de kamuflaj yapmaya karar verdim acımasız olmayın ama eleştirileri bekliyorum
[Resim Engellendi: http://img295.imageshack.us/img295/3003/dsc00996jx1.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img295.imageshack.us/img295/1740/dsc00997js5.th.jpg]
-
Arkadaşlar hemen hemen her bir silahı ağırlar hariç kullandım ve ot ve b..k dahil bir çok şeyden bubi tuzağı yaparım çok fazla kendinizi yoruyor ve bu konuda kafa patlatıyorsunuz forum nerelere gitti. Türk insanı duygusaldır milis te olur gerilla da ben inanırım ama eksiğimiz teknik bunu bilir ve söylerim bilenler bilir biz kara düzenciyiz ölümüne ama elin adamı öyle değil artık değil You Tube de eğitim videolarını izleyin adamlar artık taktik çalışıyor gerek cihaz gerekse imkan olarak öndeler ama salak değiller aceleci ve duygusal hiç değiller iddia ediyorum Amerika yerine biz girseydik Irak'a iki katı şehit vermiştik yalnış anlaşılmasın acemilik yada becerisiklikten değil Cesaretimizden ve korkusuzluğumuzdan bence daha teknik olmanın zamanı gelmiştir. kendimizi kendimiz eğiteceğiz birbirimize destekle onlar istemese de
-
arkadaşlar ben Victory sport kullanıyorum çok fazla sıkıntı yaşamadım kurşun fişek ağzına daha yakın olduğu için ezilme ve sıkışma diğerlerine nazaran daha az oluyor bilginiz olsun
-
yok arkadaşlar boyadım önce mercekleri baktım atış yapamıyom sildim orayı boya olarak marshall sprey boya aldım her rengi var ama mat olanlardan alın tabi tüfek jan janlı kamuflaj olsun isterseniz başka
-
arkadaşlar tekrar teşekkürler öncelikle koku yok çünki boyayı evin kapalı olan blkon kısmında yaptım şu anda da tüfekte boya kokusu yok. boyayı ırtasiyelerden almayın bizzat boyacılardan alın derim ben pahalı ama kalite farkı belli oluyo ve ince katman kullanın akma olmasın (acemilikten ben yaptım ) ben digital acu denedim malum şehirdeyiz ama you utbe de desert yapmış adam süper
-
Arkadaşlar öncelikle herkese teşekkür ederim profesyone değil neticede amatörce ama beğendiğinize sevindim sprey boya kullandım ama acele etmeden kat boyaları attım önce tüm zemini krem renge ki 2 kat attım ve iki gün kurumasını bekledim sonrada gri ve koyu gri ile çıkarttığım digital camo deseni ile desen yaptım ortaya bu çıktı ne kadar sağlıklı bilmem ama şu anda boyada deforme ve akma olmuyo kullanma esnasında bile
-
Evde boş boş otururken Mod.125i boyamaya karar verdim takdir sizlere ait ev yapımı mod. 125 Dgigtal Camo Acu.
[Resim Engellendi: http://img519.imageshack.us/img519/7642/dsc00957de5.th.jpg]
[Resim Engellendi: http://img519.imageshack.us/img519/538/dsc00959vc2.th.jpg]
-
sevgili 8100dy valla bence alma yinede sen bilirsin evde dursun kolleksiyon yaparım gelene gösteririm diyosan al ama yeni çıkan yasa ile üzerinde taşıyamazsın zaten ateş edemezsin, kimseye teşhir edemezsin senin yerinde olsam almam ama illa alacam diyorsan ithal al ve kesiinlikle sadelikten şaşma ve kimsede olmayan bir modelden al 1911 iyi seçim olabilir.
-
teşekkür ederim. victory sport kullanıyorum doğru bazan tıkanma oluyor ancak bu kesinlikle silahtan değil Plastik kovandan oluyor ısınma kovanın erimesine neden oluyor oda şişme yapıyor
sürekli söylenen gibi metal kovanlı fişekler olsa o atışların tadından yenmez
-
arkadaşlar o link hata verdi buradan deneyin pardon acemilik
-
size safir t14 videosu göndereyim belki almak yada almamak hakkında fikir verir acizane...
bu arada acemliğimizin kusuruna bakmayın arkadaşlar kendimizce keyifli birşey yapmaya çalıştık video çekiminde acemiyiz