Darkblue tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar ben red dot u Safir T14 de kullanıyorum ve gerçekten kullanışlı alet Veli beyden aldım 125 YTL. ye atışlarda hız ve isabetlilik artıyor yani Quick Shot denilen bir şekilde ani çıkan ve hızlı atış yapılması gereken yerlerde kullanışlı ayrıca içerisinde bulunan ışık ayarı ile ışığın gücünü ayarlayabilir ve gece gündüz atış yapabilirsiniz

Arkadaşlar acil yardım
    Yıllardır silah taşırım ve uçakla yolculuk prosedürünü iyi bilirim
    ancak ilk defa Yivsiz av tüfeği aldım ve uçağa binmem gerekiyor taşınması va prosedür aynı gerçek tabanca da olduğu gibi mi av tüfeği ile uçağa binen var mı acil cevap lütfen...

valla arkadaşlar eleştirilerinizde haklısınız doğruluğunu tartışmak elbette hakkınız ama ben sadece duyduklarımı aktardım sizlere neden dursunlar bilmem ama sanırım yivli silah daha fazla kar getirebilir ondan olmasın ama benm konuştuğum arkadaş ar-ge çalışmaları içerisinde olduklarını belirtti kapattık artık üretmiyoruz demedi ki anlaşmalar bitince üretmeyeceğiz dedi.

Bu arada ben Victory sport marka fişek kullanıyorum arkadaşlar sorun çıkmıyo kurşun fişek ağzına daha yakın olduğu için dikme ve kartuş ezilmesi yaşamadım ama züberde ve diğerlerinde oluyor

Arkadaşlar fabrika ile geçen hafta görüştüğümde firmanın ar-ge çalışmaları gereği MKE ile anlaşmak üzere olduklarını Yivli tüfek üretimine geçileceği ve Safir T14 üretiminin duracağını söylediler ancak teknik servis ve parça hizmeti vermeye devam edeceklermiş silahı almayı düşünen arkadaşlar bu durumu değerlendirsin.

silah artık satılmayacağına göre ikinci el satış fiyatı artar mı azalır mı bunu da görüşleriize bıraktım. saygılar...