Sabaha karsi 7 de izmire gitmek var
Gumusluk48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
-
-
bayaa saglikli gozukuyor
-
Abi bende her gun icmiyorum ki. Bende sporcuyum ayda bir canim cektiginde iciyorum
-
Hosuma gidiyor ama
-
Kuruvasan ve powerade aldim
-
at44 30 atistan dan sonra grupman bozulmaya basliyor. Regulatorsuz
-
Bu hobiye gönül vermiş herkezde olması gereken bir alet. İnş fiyatı düşer de biz de alırız.
Herkes sizinle ayni fikirde
-
hatsan at44 long qe de alabilirsiniz oda çok zor dolmaz 230cc tüpü var 60 70 stabil atış yaparsınız ben tercihimi öyle yapicam
At44, kral breaker ve komsumun verdigi air force condor sahibiyim. Bunlari pompayla dolduruyorum zaten. 6.35 kucuk bisey ariyodum. Oda flashpup sanirim
-
Fiyatin dusmesini bekliycem ben. O kadar para ona verecegime pompayla doldururum tufegi. En azindan vucuduma bi faydasi olur
-
dürbün rayı ve ayaklarımız yamukta ondan ?
Simdi cok aydinlatici oldu
-
Hic ugrasmasim simleme isiyle cok zahmetli geliyor bana. Yukari asagi simlemeyi anladimda sag sol ayarlarinda niye simleme yapilir onu anlamadim
-
Bence olmasi lazim olmali yani
-
Hocam çadır öneriniz var mı acaba?
Decatlon'dan almistim 2 kisilik cadir. Marka model hatirlamiyorum suan. Cok bi secenek yoktu zaten. Kullanisli bir cadirdi. Decathlon'da kurdurabilirsiniz almadan once
-
Alinabilir bir urun gibi duruyor aslinda. Fiyat biraz makul olsa iyiydi
-
dampa ayakla şimleme yapacam diye 1 alyan vida takımı ve 2 tane alyan tornavidayı kullanılmaz hale getirdim ama sorunu cözmüş bulunuyorum ve artık bana bi tecrübeliyim ??
Nasil basardin o malzemeleri parcalamayi
-
bende almayı düşünüyordum fakat 24 stabil atışı var vazgeçtim buda 2 şarjör ediyor secim sizin ben atış sayısı azlığından vaz geçtim.
Evet atis sayisi biraz dusuk. Ama kolay dolum olur diye dusunuyorum. Pompayla doldurmak bana koymaz alistim
-
Benimde kafami kurcaliyor. Flashpup almayi dusunuyorum ama 6.35 istiyorum. 2 tufegim zaten 5.5mm. Buda 6.35 olsun diyorum. Grupmani falan guzel geldi benim gozume. Bayaa inceleme videosuda var youtube da. Peki sizin gorusleriniz nelerdir ?
-
?Doğru ya aklıma gelmemişti
Yardim edebildiysem ne mutlu:)
-
Merhaba Konuyu hortlatmak gibi olacak ama resimleri tekrar yükleyebilir miyiz
Youtube dan yardim alirsaniz cok daha kolay olur isiniz. Bir cok video bulabilirsiniz
-
Benim merakim var lakin sadece cadirda kalmayi biliyorum. Yoksa vahsi dogada falan uzun tecrubem olmadi