Bende flash yok. Pompa hediyeli olan tufekte regulator yokmus onu ogrendim. Regulatorlu modeli 1490 lira. Pompa dahil degil
Gumusluk48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Bende almayi dusunurum. Pompa bi yandan spor yaptiriyor aslinda ama arkadaslarla gittigimizde biraz yorucu oluyor
-
Estafurullah hocam ne özürü ☺
New warriormus markasi. Izledim biraz ama o ne gurultulu calisiyor oyle. O boyutta biseyden o ses cikmasi enteresan
-
o hatsan marka değil yabancı bir marka
Olabilir hocam tam dikkat etmedim. Yanlis bilgi icin ozur dilerim
-
hatsanstore da vardi biraz once. 2900 lira fiyati vardi.
-
Muhakkak olacaktir oyle saticilar. Ama kullanan arkadaslar konuyu gorurae cevapsiz birakmazlar
-
Youtube da bir videoda gormustum. Reddot cin mali ise bozuyormus. dampa ayak olmadan
-
Kac lira 5 paket ?
-
Asgari ücretin yeni yılda ne kadar olacağı
su gunlerde benimde aklimda o var
-
Tşk ederım yorumun ıcın kardeşim ancak yazdıgım fıyat min. fiyat bu fıyata satabılen yok,yani uygun fıyattır
Ayri paketler halinde satis yapicakmisiniz ? Yoksa 10 paketi birden mi saticaksiniz ?
-
bulbul nedir
bullpup dogrusu. Standart tufeklerle ayni namlu boyuna sahip lakin standart tufeklerden daha kisa boyu olan tufek. Bkz. Kral breaker
Hatsan bullpup
-
Elimde fazlasiyla jsb var. Olmasaydi alirdim bi kac kutu denemek amacli. Biraz daha uygun tutarsaniz satilir bence hocam
-
Hayir 50 mesaj sonra ilan verebilirsunuz. Ama 50. Mesaji yazdiktan 1 gun sonra
-
Siparis versem gelirdi. Bodrum ve cevresindeki arkadaslara duyurulur, bodrum ve cevresinde hic bir av bayiinde yok. H&n sports, gamo ve cop sayilabilecek pellet var sadece.
-
Emekli olursam tercihim kucuk bi kayikla balik tutmak olur. Tufekte ayri bi hobi tabiki
-
Adama karisamayiz zevk aliyosa demek
-
havalı ile av serbest olsa haklısınız uğraşmak zevkli olur ama hedefe atacağım pellet için bu kadar masraf etmek ve zaman harcamak emekli işi değil mi sizce de
Ayni fikirdeyiz
-
Atis yapmadigimiz gunlerde gunde 2 lira biriktirsek 10 gunde spoton pellet alicak paramiz olabilir diye dusundum smdi. Ayrica o kalibi hazirlamak maliyetli olur tahminim. Ve yapilsa yapilsa 1000 pellet sonra adamin canı sıkılır diye dusundum
-
Dun bende izledim bu videoyu ama 10 tane pellet icin ugrasilmaz diye dusundum. Kendi yaptigin pelleti atmanin tabiki zevki farkli olur ama 2 dakikada biticek pellet icin cekilen eziyet yani bilemedim.
-
Hobimiz icin indirime giren bir seyler yok mu