Muhakkak yazarim. Bi gelsin de
Gumusluk48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
evet siparisi gece dun gece verdim
-
gamo replay pcp fiyatina sahip.
-
Bilemedim ama 6 24 50 veya 44 istiyorum
-
6 24 50 onerileriniz varsa degerlendirebilirim.
-
max 150 ye atsa yeter hocam ya
-
2 tane cin mali durbunum var benimde halaa isimi goruyor. Ama bir tanede orjinal istiyorum
-
Hangimiz arazide tufegi yere yatay bi sejilde birakiyor merak ettim ben gozum gibi bakiyorum cizilmesin vs diye evet artikil biraz kisa gibi. etkiler mi acaba ?
-
Kafaya koydum hocam hawke airmax 6 24 50 siparisi vericem yarin bi aksolik olmazsa
-
Hawke airmax tactical 6-24x50 sf durbunu yarin siparis vericek gibiyim
-
hawle airmax bakiniyorum hocam 1800 lira avfonide
-
at44 ve kral breaker da kullanicam
-
uygun fiyata Hawke dürbün bulduğumdan dolayı ürünün geri gönderilmesini istedim muhtemelen parasını iade etmeyecekler ama ürünü satıcıya geri gönderdim
Bende 6 24 50 hawke bakmaktayim. Cin mali bi yere kadar sanirim
-
selamlar forum üyeleri bu dürbune nova compactta kullanmak üzere ayak alıcam var mı tavsiyeniz? bu dürbünü 1133 tl ye aldım dürbünve fiyatı nasıl sizce son üründü ondan indirimliydi
Hocam nasil durbun yorumlarinizi alabilir miyim ? Yarin siparis vermeyi dusunuyorum.
-
Olmaya çalışırım
2 gun boyunca kafasini sisirmeme ragmen nezaketle karsilayan abimize tesekkurlerimi borc bilirim. Cok saol abi
-
Suan eve gitmekten baska bir sey yok aklimda
-
Satis ilanlarinda 16x olmasi lazim
-
10 gün kadar önce 100 dolarlık bir mesafe ölçer aldım Çin'den ve satıcı 20 solar yazdı üzerine hiçbir sıkıntı olmadan geldi elime , ffp bir dürbün almayı düşünüyordu ama şuandan itibaren biraz zor olur artık hawke yada vector bakıcaz gibi görünüyor.
Ben n11 den aldim 150 liraya ama calisma prensibi cok sacma. Golf rangefinder olarak geciyor. Hedefin boyunu bilmek zorundasiniz yoksa yanlis olcuyor. Durbun olarakta 1200 1400 lira arasinda hawke 6-24×50 bakiyorum
-
Simdi aldim tufegi. Doldurmak icin hangi parca lazim bilemedim. Dilerseniz 0539 848 04 04 numaram. Fotograf atabilirim
-