Arkadasimin tufegi onu sormadim malesef. Yarin kesin bilgiyle tekrar yazarim. O zaman yardimci olursaniz sevinirim
Gumusluk48 tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Air force condor dolum ucu lazim nereden bulabilirim yardimci olabilecek birileri var mi ?
-
Buranin piyasasindan ve aliexpress'in piyasasindan bahsederseniz belki biraz yumusaya bilirler. Bende oyle olmustu.
-
-
Bende gecen gun sikayet ettim. Jandarma geldi cocugu tufegini aldi azarladi yufegi vermeden birakti.
-
Kürek sapı aldim. Şaka degil
-
Benimde takilmisti. Tufegin fotograflariyla faturasini goturmustum. Ft turnuva davetiyesi goturmustum. Davetiye tarzi bi yazi vs hazirlayip gotururseniz cok yardimi olur. Ben oyle almistim.
-
Dm 60 almis malesef
-
Maaşımdan bi miktar para artarsa almayi dusundugum durbun. Konuyu takipteyim
-
saolun hocam bulursam alicam
-
Eski nesil yeni nesil oldugunu nereden anlayacagiz bu pelletin ?
-
Ne desem bilemedim
-
Ben degil ama gecen gun bir arkadas ariyordu irtibata geceyim
-
Yarin denizliye gidecektim ordan alirim diye dusunmustum. Yinede bakinirim tesekkur ettim
-
yeni nesil spot on peletleri Denizlide nereden bulabilirim bilgi sahibi arkadas var mi ?
-
Sanirim kimse bilgi sahibi degil. Bullpup kundagi bulursam at44 u satmaktan vaz gecicem
-
hayirli olsu keyifli atislar
-
Pompam bozuldugunda hatsan servisinden memnun kalmistim. Fatusarsini bulamamistim garantisi devam ediyor ama faturasini bulamadim dedigimde gonderin demislerdi. Ucret almadilar. Kralda ayri bi kral sanirim
-
Kral marka tufek aldiktan sonra servisininde iyi olmasi sevindirici
-
Gayet basarili elinize saglik