ünalsaygılı tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

İlgilenenler Reximex thron gen 2 5.5 mm ve yanında 6.35 mm namlu ve dönüştürücü kiti scuba tüpü 34 tüp 5-25x56 110 mil bastırmalı dürbünü vector marka no limit ayak şarjörleri vs ister parça parça ister takım halinde satılıktır

arkadaşlar tamam haklısınızda burası turkiye buranın kendine özgü problemleri var burası amerika degil norveç degil burası türkiye terör diye bir sorunumuz var onun için fazla kaşımak iyi degil illada bir silah alacam diyosan sıfır alma kullanılmış al 2500 3000 dolara takımı düzersin bende istiyodum gittim 2 ci el cz brno 7.57 aldım gectim sanada tavsiye ederim

selam arkadaşlar ben bir yivlici olaraksizi aydınlatmaya çalışayım 5 yıl öncesine kadar yarı otamatik yivli tüfeklere taşıma ruhsatı veriliyordu ama şimdi avda kullanılması yasaklandı onun için sadece bulundurma alabilirsin tam otamatik silahlara ruhsat verilmiyor satılmıyorda bolt olanlar hem bulunurma hem taşıma çıkıyor teferuatıda tabancayla aynı 2200 tl civarı maal oluyor

schmidt&bender swarovski zeiss kahles leupold nightforce ior bu markalar kaliteli dürbün yapar ve bütün profesyonel atıcılar da bunlardan birini kullanır schmidtbender en çok tercih edilen dürbünlerden biridir nedeni ise 34mm tube lü olmasıdır gerçi şimdilerde bir çok marka 35 mm ve üzeri dürbün üretmeye basladı 2 si ise reklam parayı veren düdügü çalar