gayet güzel bir yöntem teşekkür ederim tavsiyeniz için
nzmmaverick tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
-
hocam ben mod 25 supertact qe kullanıyorum. haklısın bir miktar ağır. fakat 10 metre atışlarında harika grupman yakaladım ben. evde atış yapıyorum. benim profilime bakarsan açtığım konuda ayrıntılı değerlendirmelerim mevcut. selamlar...
-
Tabanca olunca mesafeler sınırlı oluyor. Bu mesafede grupman iyi. Mesafe uzayıncada dağıtmazsa çok iyi.
hocam daha dışarıda denemek nasip olmadı. bir de bushnell reddot aldım ve taktım. sanırım daha iyi sonuçlar verecektir. atış yaptıktan sonra yine atış resimlerini paylaşacağım inşallah
-
ARKADAŞLAR ÇOK HAKLISINIZ. BENCE DE YERLİ BİR FİRMA ÖNCE KENDİ ÜLKESİNE KENDİ VATANDAŞINA ÜRÜNLERİNİ DAĞITMALI DAHA SONRA YURTDIŞINA AÇILMALI. ÜRÜN GERÇEKTEN KALİTELİ AMA ŞİRKET POLİTİKASI SORUNLU.
-
hocam ben de mod25 supertact qe kullanıyorum. evet biraz zor. fakat çok fazla olmadığını düşünüyorum. saygılar
-
Arkadaşlar hatsan mod25 supertact qe 4.5 mm hakkında izlenimlerimden bahsetmek istiyorum. Boyut olarak her ne kadar tabanca geçse de baya tüfek kadar var. Ağır. Ayrıca çok güçlü. Atışları ise 10 metre için konuşuyorum zira daha fazlasını deneyemedim muazzam.
Resim olarakta atacağım 10 metreden 5 atış yaptım 4 cm lik kırmızı yuvarlak hedefe başarı yüzde yüz. Ses olarak 32 db lik ev ortamı sesinde 79 db olarak atış sesi ölçtüm. Ki bu da muazzam bence.
-
arkadaşlar hatsan mod25 supertact qe kullanıyorum. Red dot almayı düşünüyorum. En fazla 200 tl verebilirim. Dürbün olarak bu paralara iyi bişey alınmaz sanırım.
-
ellerine sağlık 1 kere eklemeniz yeterlidi düzenledim birde ufak harf yazarsanız daha iyi olur.
kusura bakmayın acemilik işte. bir daha olmaz.
-
tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. gözlük alacağım. sıfırlama konusunda acemiyim sanırım. bu seferde altta toplandı pelletler.
-
RESİMLERDE GÖRÜNEN KUTU DA KESİNLİKLE SEKME YOK. RESİMDE DE GÖRÜLDÜĞÜ ÜZERE KUTUYU DELİP GEÇME DE YOK. ŞUAN ZEVKLE ATIŞ YAPIYORUM.
-
-
ayrıca 4.5 mm gamo pellet hedefimi delip geçemedi.
teşekkürler hocam şuan yaptığım hedef sessiz ve sağlam oldu. şimdilik kullanıyorum. ilerleyen zamanda ihtiyaç olursa size yazarım.
-
öncelikle tavsiyeleriniz için teşekkür ederim. resimdeki kolinin içerisine 2 adet kalın kitap ve 1 tane ajanda koydum. bunların arkasına da patpat naylon koydum. gazete ile destekledim. 6 metreden ve 3 metreden atış yaptım. kesinlikle hiçbir şekilde sekme yok. öncelikle onu belirteyim. ses konusuna gelince evet mekanizma sesi var fakat kesinlikle yüksek değil. co2 ili bir airsoft kadar ses çıkarıyor. daha fazla değil asla.
resimde bulunan sağdaki hedefte atışlar sol da toplandı. gezi ayarladıktan sonra soldaki hedefte daha güzel bir grupman yaptım. hatsan mod25 supertact qe gerçekten çok tutarlı bir silah. ben beğendim.
-
anladım hocam teşekkürler
-
anladım hocam balkonda atış yapmakta fayda var sanırım.
-
teşekkürler hocam sağolun. Aslında aklımda hedefin arkasına 1metreye 1 metre 5cm lik sunta koymak var. Sizce etkili olur mu?
-
merhaba arkadaşlar. İlk defa havalı silahla atış çalışması yapacağım. Ateşli silahlarla atış konusuna aşinayım. Fakat havalı grubuna ilk defa başlayacağım. Ev ortamında hatsan mod25 supertact qe 4.5 mm pellet ile tetik çalışması yapmayı planlıyorum. 14x14 cm konik hedef aldım. Çalışmalarımı bu hedef üzerinde yapacağım. Yalnız siz değerli arkadaşlarımın tavsiyelerine ihtiyacım var. Bu hedefe en fazla 5-6 metreden atış yapacağım için konik pellet tutucuyu delmesinden ve eşyalara zarar vermesinden çekiniyorum. Bu konuda tecrübesi olan var mi?