Selamın aleyküm
Kral arms namludan kırmalı modeller hakkında bilgisi ve alıp kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Kral arms namludan kırmalı almak istiyorum yardımcı olursanız
Forma baktım bu konu hakkında fazla bir bilgi bulamadım
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Selamın aleyküm
Kral arms namludan kırmalı modeller hakkında bilgisi ve alıp kullanan arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim
Kral arms namludan kırmalı almak istiyorum yardımcı olursanız
Forma baktım bu konu hakkında fazla bir bilgi bulamadım
Selamın aleyküm Hobidaşlarım
Ben Kral Phuncher Mega almayı düşünüyorum nasıl olduğu atış grupman vs hakkında bilgisi olan abilerim ve ustalarım yorumlarınızı bekliyorum
Şimdiden hepinize teşekkür ederim
Daha Çok GösterHangı markayı secersenız secın Yüksek tüp hacmi büyük Avantajdır,,gecmişte At44 180 cc lerden 230 cc ye geccez dıye tufegı sat al ugrasır dururduk ne için 50 cc fazla ıcın,,neden yuksek hacım önemlı sadece çok sayıda atmak içinmi önemlı hayır,,çok sayıda ve uzun soluklu istikrar isabet için önemli...mesela 330 cc tupte 15 atış yaparsın bar-basınç 200 den 175 e düşer...Hatsan Flaşta 165 cc tuplu 15 atış yaparsın 150 bara düşer,işte bu tamda zurnanın zart dedıgı yer (mecbur argo tabir en ıyı anlatır) Biraz once hatsan flash vıdeo segrettım 190 bar dolu baslanıyor atışa ilk şarjorde (12 adet) atış hızları arasındakı 20-25 fps lere varan fark var ve bu silahın grupmanının ısabetınin ıyı oldugundan bahsedenler var bilmeyen konusmasın lutfen kımseyıde yanlışa yonlendırmesın dikkat !! 12 atış yapılıp tekrar 190 bar dolduruluyor,mantıklı görünecek gıbı olan başka pellete gecme bahanesiyle !!! 200-100 bara kadar kullanılsa ucurum artacak grupmanın adı anılmayacak cunkı,,yani kaçak güreşiyorlar...
İllakı hatsan alacaklar varsa Nova alsın 500 cc tupu ile flasın çok ustunde istıkrar ısabet grupman verır gercı rakıbı jumbo 3.5 kg ve hava ayarı ımkanı ve Alimunyum tüp avantajı sunarken jumbo derım ama illada hatsandan baska kuş tanımam dıyen nova alsın barı buyuk tup hacmı avantajı var,,Ancak Nova 4.4 kg ve hava ayarı zor olan vede Alimunyum değil Çelik tüplü modeldir buda en buyuk dezavantajlarıdır !!!
hatsan flash 40-45 atıs denmış ınanmayın At44 teknık verılerınde 70 atış denır 35 ı ancak cıkartır..bunun hacmı daha kucuk 165 cc sız deyın 30 atış anca cıkarır....
Yıl 2018 pcp Tabancalar bıle 140 cc tup hacımlerıne cıkıyor,,hatsan 108 cm uzunlugundakı koca bır TÜFEĞE ki taşıdığına değmeli 165 cc tup hacmı koymuş,araziye gıt 30 at 15 i az cok ısabetlı gerıye kalanıda nıye vurmuyo diye hırsla at sonra tam hırsın zirve yapmış tüp bıttı o hırsla nasıl hava bastığını bıle bılemeden pompayla hızla doldurursun zaten...Birde küçük tüp hacımlı pcp yi satmak için satış stratejisi hazır,,Sihirli cümle ''Pompayla hava basması kolaydır hızlı dolar''.... İşe yaramadıktan sonra !
Mno kardesım co2 den anlamam tecrubem yok sen o işte ıyısın sana sorarımki sordumda gecmişte ancak pcp konusunda lütfen deneyımlere kulak ver ,,burda derdim ilk gırenlerın yanlış markaya urune yonelmemesi,gecmişte 2014 yılında bu işe gırdıgımde bu işi çok sevdım ve hatsanla tanıstım hatsandan baskada kuş tanımaz tozda kondurmazdım çok urununde canım cok yandıgı halde milli duygular bızım markamız vs dıyerek hep ıyıdır alın düzelecektır dedıgımde olmustur ne yazıkki en son 2017 Eylulde aldıgım Hatsan Trophy (sıfır tufek mekanızma içinde talaş demir tozu,takılma sorunları) ve hatsan pompa ile yasadıgım sorunlar sonrası hatsanın iflah olmayacagını anladı taş kafam !....Hatsan pompa manometre arızası servıse gıdıyor 10 gun olmuş ses yok arıyorum yusuf bey cıkıyor bana dedıgı yurtdışı müşterılerının siparıslerını yetıstırıyoruz o yuzden ılgılenemedık !!! Biz müşterı değiliz bedava mı aldık ...2 gun sonra arıyorum yusuf bey tlf ıle görusuyormuş yılmaz beydı sanırım tlf nu acıyor noldu manometre diyorum o zaten tamır olmaz yenısı gonderıcez dıyor,yenısını gondermek ıcınmı 10 kusur gun bekledınız dıyorum ses yok ertesı gun eskı manometrem gelıyor calışıyor ancak benım eskı manometre muhtemelen basınclı havayı vermış acmıslar tıkanıklıgı vs...Arkadasımın mod 85 hatsan servıse gıttı 3 haftada geldı...Krala gonderdıgım np01 pcp 4.5 namlu yapılıp ayarlanıp gelmesi net 2 gun !!! Hem hızlı hem İsabet işçilik fevkalade
Marka konusunda Son olarak Kral benım babamın oglu degıl,Hatsan Kralı gecsın tum kalbımle onu önerırım Allah şahidim olsun !!! Hatsandan benım ve arkadaslarımın yedıgı kazıkları madurıyetlerı ben ve arkadaslarım bılır,marka fanatıgı degılım ben ve kımse parayı sokaktan toplamıyor,burda tavsıye verırken kullandıgınız tür pcp yaylı marka Tecrube Varsa yorum yapıp tavsıye verın lutfen 19 yasındakı ogrencı bırıktırdıgı harclıkla en dogru urunu 1 kerede almalı garıbım,yanlış tavsıye urun o ogrencının ıcıne sınmez sat zarar al zarar batırır onu,,
Yazdıklarımı lutfen dikkatli okuyun derdim sidik yarışı ukalalık değil,Tecrübe edılmış konuda buraya vakit ayırılmış emek verılıp yazılmış her birikime lutfen saygılı olalım arkadaslar sırf cevap vermek,muhalefet olma adına kimse saçmalamasın ben ancak bu işin kalfasıyımdır,saçmalayanlar herseyı bılmek zorunda hıssedıp buralara cevap yazanlar yuzunden ustalarda boyle forumlarda yazmayı bıraktı ne yazıkkı,onların tecrubelerınden mahrum kaldık bu yuzden...Derdim sadece doğru urunu almamız ve paramızın hakettıgı yere gıtmesıdır...Bu arada hep dedıgım onerdıgım ve kullandıgım hatsanın sadece yaylılarını önerırım,fiyat performans anlamında alınacak sorunsuz silahlardır hakkaten (Vortex değil)...Demekki külliyen hatsan düşmanı değilim alınır urununu bakınız tavsiye edıyorum,buda bunun sağlaması denebilir...Herkeze İçine sinen silahlara sahıp olması dılegıyle kazasız keyıflı atışlar dılerım.
Burdan sayın Atos abimize teşşekürlerimi sunarım cidden çok açıklayıcı ve tecrübe birikimi ile çok güzel güzel bir şekilde anlatmış
180-230 cc küçük tup hacmı ile gerıde kalmış modeldır at44,, 300-400-500 cc tüpü olan modellere bakın,,özellıkle 6.35 guc dolayısıyla yuksek hava sarfıyatı yapar,kücük tup hacmınde hızla düşen bar basınç isabetı-orta uzun soluklu istikrarı zaten bozar...Tüfek uzerınde hava ayarı hızla yapılan modeller cok daha mantıklıdır,At44 de malesef bunların hıcbırısı yoktur.
pcp tüfeğe belli bir miktar ücret ayırdım sizce bu modelin 5.5 modeli nasıldır
Merhaba hobidaşlar
Hatsan AT 44 TH 10 LONG LW 6.35 Almayı düşünüyorum bu tüfek için stock (fabrika çıkışı hiç bir değişiklik yapmadan) hali ile nasıldır be saçma olarakta JSB 25.4 grain nasıl olur bilgisi olan hıbidaşlarım bilgi verirse sevinirim
Şimdiden teşekkür ederim