güzel görünüyor
Xmetin tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
gamo ts-10 u bi dene uzun mesafelerde tüfek severse iyi iş yapar bide crosman pointed dene orta mesafelerde ideal
-
22 lr den dahami gucludur acaba bu kalibre
-
ben denedim bazıları düşüyor ama genelde duruyor şarjörde bayağıda etkili oluyor 10 metreden tenekeyi deler gibi oluyor
-
cz 452 .22LR bolt action bi ara MKEK de vardı 1500 dolara güzel bi silaha benziyor
-
hila. avda cifteler icin gecirmeli ray sistemi gormustum bi ara bi bak yada arayip sorman daga iyi olur
-
o gezdeki vidalar 2.5 numara dir nalburlarda bulabilirsin.
-
3-9x32 dürbün için tek parça ayak yeterli olur kanısındayım.optima için dampa aya almanızda yarar var. o silaha 5.5 mm hafif pellet kullanırsanız dağa iyi olur 13gr saçmalara bakın
-
gamonun silah sıfırlama sehpası var forumda da araştırırsan bulabilirsin
-
evet yay kırılmış benimde gecen günlerde kırılmıştı fabrikayı aradım o işlerden sorumlu çalışan yıllık izne ayrıldığından dolayı 9 agustosta yollayın demişlerdi sende bi ara istersen ama aradığında 3 ü değilde 2 yi tuşla yoksa telefonu kimse açmaz
-
evet aynen öyle tetik fazla sert ama gecende iskambil kağıdını eninden vurarak 2 bölmeyi başardım 3. atışta
-
ben de 5 metrede dağa iyisini çıkaramadım
-
abicim ben bigadayım atta şuan çanakkale deyim ozelden telimi yazarım bir ara buluşup bi organizasyonyaparız.Eğer dürbün ayarında da anlıyosan benim silaha bi ayar çekersin
-
ben de bu silahın sentet,k olanı kullanıyorum.şimdilik 25 metreden atıyorum isabetlilik süper 5 cm karelik taşları un ufak ediyo
-
silah gerçekten bayaa güçlü mod125 ten aşşahı deil şuan sol omzumu hissetmiyorum hepinize teşekkürler
-
evet arkadaşlar uzun süren araştırmılarım sonunda stoeger x20 aldım.Silah bugun elime geçti.Silahın sahibi olan JUMPER nick li Ahmet arkadaşıma çok teşekkür ediyorum sağ olsun silahın yanında 2 kutu ts-10 ile 1 kutu crosman pellet yollamış.Kargoyu aldıktan sonra dedim bide hatsan bipod alayım gittim bi av bayiine oradaki abimde bana bipodu verdi parasını da almadı burdan ona da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.Yataguna da dampanın yanında yolladıkları sapka için teşekkürler
-
Daha önce okuduğum bi haberde 12 tane chaytac m200 alındığı söyleniyordu ve aynı dönemde de belli bi sayıda baret m107 de alınmıştı.
-
bu pcp pompayla araba lastği şişirmek mümkünmü acaba