fiyat olarak gayet uygun
aevbas tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
spoton pars kullanan varmı
-
pompa insanı hobiden soğutur.
-
4 mm sac en adi sac olsa bile imkansiz.
-
ikinci el almayı düşünüyorum.ederi nedir acaba?
-
At44 180-230 cc tupu 35 adet atış sayısı ıle bır sure sonra sıkar ayrıca hava ayarını kıs aç ayarları zor zahmetlıdır,güncellıgını kaybetmış eskı nesıldır at44... Tavsiyem Kral Pro Mega bakmanızdır 330 cc ıdeal boydakı tupu ıle atış sayınız ısabet ıstıkrar ciddi derece artar Ayrıca tum kral tufeklerde 2 sanıyede yapılan hızlı pratık hava ayarı mevcuttur,,Kralın servis hızmetı ve hızıda fevkaladedir,hatsandan açık ara öndedir.
akın bey merhaba.kral puncher jumbo nasıldır.tavsiye edermisiniz.
-
Bozulma derken sizin başınıza daha önce gelen durumu kastetmiştim. Ancak her atışta sarsıntı yüzünden reticle yerinden oynayacağından her attığınız farklı yere gidecektir. Yaylılarda küçük mercek çaplı dürbün ve dampa yada sarsıntıyı emecek türde dürbün ayağı kullanmanız gerekecek. Bütçeniz kısıtlıysa zetax nickli üstadın dampasız tek parça ayak ile dürbün montajı adlı metodunu denemelisiniz
teşekkür ederim.gamonun kendi ayak sistemi var diğer silahımda sn.zetax ın metodunu dener tecrübe edrim.
-
Muhtemelen her ikisi birden. Dürbünü iyi sabitlemediyseniz her atışta yerinden hareket edecektir. Biraz daha zorlarsanız dürbünü bozabilirsiniz bile. Yaylı tüfekle isabeti yakalamak gerçekten zor iş.
dürbün bozmaktan kastınız nedir?mesala diğer türk malı silahımda kullandığım dürbünün mercekleri yerinden oynamıştı.dürbünü söküp gevşeyen mercekleri yerine sıktım.tekrar gevşemesin diye loctite uyguladım.daha önce artıkıl içinde aynı işlemi yapmıştım artıkıl sürekli dönüyordu.1000 atış civarı kullandım artıkılda sorun yok.dürbünün başka arızaları ne olabilir acaba?
-
100 metreye kadar orta güçte isabetli bir pcp için yeterli olur düşüncesindeyim kullandığınız dürbünün.
teşekkür ederim.gamo magnum 1250 de kullanıyorum dürbünü.elli metre atışlar da isabet farklı yerlere oluyor.bunun sebebi silahmı benmiyim dürbünmü anlayamadım.
-
görsel olarak güzel bir site.arkadaşım bir havalı tüfek aldı sorunsuz geldi.ben yinede hilal av ve aksu av dan alışverşiş etmeye çalışıyorum.sonuçta macera aramaya gerek yok.
-
İsabete mi yoksa güce mi önem verdiğinizi söylemediniz. Dürbününüz kaliteli değilse bu hobiden soğuyabilirsiniz. Zira isabetsiz atışlarda suç tüfekte mi pellette mi dürbünde mi yoksa atıcıda mı sorunsalları arasında kalırsınız.
Hawke Vantage 4-12x50 pcp silahlar için yeterli gelirmi.daha yüksek zoomlu bir dürbün bakmalımıyım
-
evet arkadaşlar bende tavsiyelerinizi bekliyorum
-
-
Başarılar dilerim.muhabbetiniz bol olsun.
-
Galeri calismiyor galiba
-
Teşekkür ederim ilk başta ikinci el aklıma gelmedi ben de gidip av bayiden abinin öneris ile retay 135X aldım ama pek beğenilmediğini okudum onun yerine başka birşey alacam yine aynı yerden alayım ayıp olmasın
Hayırlı olsun güle güle kullanın.
-
Bir tüfek bayisine gittim ve hatsan 135 Qe almak istediğimi söyledim tamam abi fabrikaya bir sorayım dedi sonra beni aradı fabrika artık bunu üretmiyormuş çok şikayet gelmiş sesi dedi şimdi bu kıvam da başka ne önere bilirsiniz 5.5 mm’lik ve namlu çıkış hızı 1000 olan bir de hatsan ın fiayatı da iyiydi 750 civarı bişey arıyorum tavsiyeniz ne olur şimdiden teşekkürler
Merhaba.ikinci el düşünürseniz gamo g-magnum 1250 var elimde.
-
Elinize sağlık.
-
pompa fiyatı nekadar acaba
-
benim silahımın biri ekol ultimate es635.aldığımda tetiği çok sertti.50 atış sonrası tetik parmağım kapıya skışmış gibi hissettim.çok kötü bir durum.hemen silahı açıp tetik mekanizmasını yumuşattım.tabiki ucuz silahta tetik ayar tertibatı yok.bir eğe yardımı ile oldu.6,35 çok güzel şişe kırıyor fakat 4,5 daha hızlı olur,ağır pelletler ile kullanabilirim dedim.zaten silahı seçme nedenim fabrikasının yakınımda oluşuydu.fabrikaya gittim 4,5 kalibre namlu istiyorum dedim.elimizde yok veremeyiz zaten maliyetli olur dediler.iş başa düştü dedim.elimde yirmibeş sene önceden kalma 4,5 kalibre baikal namlu vardı(varmış eşyaları karıştırırken buldum)bin tl bulsam bukadar sevinmezdim.sonunda 6,35 in yerine 4,5 namluyu taktım.eldeki imkanlarla bayağı zor oldu fakat güzel bir uğraştı.yakın zamanda kullanıp performansını görmek istiyorum.