abi bizde yararlanalım kalıp olayından ne kadara mal olucak kurşun nerden temin edicez. eğer sadece bilgiler sana ait kalsın diyosan sorun deil burdan bilgi veremem demen yeterli eyvallah deriz başka bir yöntem bulmaya çalışırız
5541603063
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
abi bizde yararlanalım kalıp olayından ne kadara mal olucak kurşun nerden temin edicez. eğer sadece bilgiler sana ait kalsın diyosan sorun deil burdan bilgi veremem demen yeterli eyvallah deriz başka bir yöntem bulmaya çalışırız
5541603063
Merhabalar arkadaslar kusura bakmayin eskiden cok fazla video yorum yapip paylasiyirduk dedigim gibi heralde insanlar sıkıldı yorum bile olmayinca belki rahatsiz ediyoruz diye artik paylasimi birakmistim..ben yanlis olmasin 6_7 yil oldu belki jsb dahil disaridan muhimmat almiyorum youtubede 140 a yakin video olmus nerdeyse hepsi elyapimi msolidlerle yapildi,girmedigim icin yorumlari goremedim.. saygılar
Arkadaslar senelerdir video ve paylasim yaptik,bilgi paylasimlari oldu sonra biraz forum amaci yerine daha farkli yerlere gider gibi olunca videolara yirum bile gelmeyince ara verdik..kalibi kendim yapiyorum 2-3 senedir jsb yi unuttuk sukur..isabeti ise youtubede kanalda var 500 mt den yumurta kirabildik en son..
Merhabalar arkadaslar
Güzel video olmuş. Elinize sağlık.
Teşekkürler..
saygılar hocam, kullandığınız ve güvendiğiniz bir range finder var mı acaba.
Vector kullaniyorum memnunum 500 m ye kadar olcuyor..
tebrikler
Teşekkürler ?
İyi seyirler..
Güzel atışlar maşallah
Teşekkürler ??
Tebrikler... Acaba kullandığınız tüfek ve dürbün nedir bu atışlarda ?
Tufek AT44,durbun sniper☺china..
Sakin havada cok oiyi olan jsb acaba ruzgarda uzun mesafede ne yapar diye bir test yapalim dedik,iyi seyirler.Sadece keyif icin atilmistir
hocam silah regülatörlü mü
Evet regülatörlu.
Ellerinize sağlık çok güzel atışlar olmuş,o tüfekle 150- 200 metrelere denemek lazım...
Mesafeyi hangi cihazla ölçtünüz bilgisini paylaşır mısınız?
Merhabalar range finder ile olctum ama kameraya cekmeyi unutmusuz.Vector optic.
Atışlar güzel olmuş
Teşekkurler..
Allah bağışlasın, maşallah....
ailecek güzel atış olmuş.
Amin,ailecek daha tatlı oluyor, teşekkürler...
Maaşallah..Paşa yetişiyor..Allah c.c. bağışlasın..
Amin cümlemizin çocuklarını..
Atış güvenliği ihmal edilmiş. Hedeflerin arkası açık ve görülmüyor. Geçmiş olsun.
Güvenlik çok önemli,hedefleri koyarken kontrolleri yaptık ve o tarafa geçiş atış yapılan yerden ama uyarınız için teşekkürler...
Piknik ve rahatlama atışlarımizi çektik ilk atışlar oğlumun,iyi seyirler...
Agac ucu,testeresi kullanmamani öneririz genel düşünce böyle çünkü yüksek devirde olduğu için marangozlar dan bile kendini sakatlayan tanıdıklarım var,dikkatli olmakta fayda var..
Dremel hobisetimi,öyleyse zor kesilir ve gözlükle kullanmak lazım yüksek devir parça atıyor..
Murat alınca kesinlikle dimerli hız kontrolü olsun,ben Bosch aldım ?kesinlikle ihtiyaç..
Ellerinize sağlık, Mustafa'nın da emeğine.Valfide tek deliğe düşürüp biraz ayar çekince tamamdır.Artik isabet ve saat gibi çalışır.Keske bu işlemler kullanıcıya kalmasa ve 60 fpe ye modlayinca atılacak pellete uygun şarjör olsa...
Ozaman jsb 18,13 graine devam.
Aynen devam...