Ellerinize saglık cok süper olmus ...
acemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
İsa senin tüfekte sanırım benimki gibi hatalı üretim cıkmış sansına artık yapacak birsey yok :))) Tebrikler Dahası sanırım olamaz ellerine saglık ...
-
Tebrikler güzel grupman ellerine saglık..
-
Aliş ellerine saglık cok guzel olmus bitince birde video cekersen mukemmel olur ..
-
AA iyidir Hayırlı olsun ..
-
1 eylül müş. ben istanbuldaki yarışmaya niyetliydim ama o gün benim düğünüm var.ve atakımının hepsi düğüne davetli.nasıl olucak?
İsa zaten dugun istanbulda olmayacakmı bulusmadan sonra gidersin kacarmı o bulusma hic ...
-
Merhabalar At 44 ler genelde saz gibi akort ayarını tutturana kadar adamı biraz gerebiliyor ama ayar yapıldıktan sonra parasını fazlasıyla hakediyor, bilezik kalın geldigi icin valfe fazla baskı yaptıgı icin olabilirmi acaba ama garip olan suki hem 27 atıs yapıyor ve tahribat az fakat 40 civarı atısta tahribat fazla kesinlikle garip isabet olayı herhangi bir sebepten olmus olabilir. Sorun cozulduyse problem kalmamıs demektir tebrikler ve paylasım icin tesekkurler ...
-
200metre atış yapan acemi nickli abi at44le atış yapıyor ve memnun ki bildiğim kadarıyla 25 grain atıyor
Merhabalar ,arkadaslar ben ilk 30 gr diye aldıgım ince mehmetler 25 grain cıktı isabeti benim hosuma gitti 200 metre atıslarında cok memnun kaldım ve 5 kutu daha aldım onlarda 23 grain cıktı 215 ve 250 metre atısları denedim forumda videoları mevcut sanırım en kısa zamanda gene siparis verecegim fakat su anda uretimde yok fakat ince mehmetin yetkilisiyle gorustugumde su anda 30 grain uretiyoruz bira z beklerseniz 23 grain uretimi icin kalıpları ayarlarız dediler biraz stok oldugu icin acele etmedim at 44 icin 23 grain ruzgarlı havada bile isini cok iyi yaptı ...videoları asagıdaki linklerdedir belki birilerinin karar vermesinde yardımcı olur ...
Saygılar... -
Güle güle kullanın at 44 icin kalın mehmet 23 grainleri ben sevdim 250 metrede bile sıkıntı cıkarmıyor tekrar hayırlı olsun ...
-
Müsabakada emegi olan herkesi ve dereceye giren sporcu arkadasları tebrik ediyorum imrenilecek organizasyonlar,devamı geldikce ufak tefek aksaklıklar giderip mukemmele dogru gidilecegine kuskum yok ...
-
Tebrikler, bir cok pcp ile bile zor cıkarılacak grupmanlar olmus ellerinize saglık..
-
Alıntı sahibi "wrangler" Abi silahın çok güzel gerçekten. Tetiğinden namlusuna, kundağına kadar heryeri mükemmel. Bir aralar beyaz kedi girmişti aranıza ama iyisiniz iyisiniz...
aslında İstanbul'daki FT'de bu silahla benim yüzümden nal toplayınca "bu silah bana fazla, hakkını veremiyorum, satayım" kararını vermiştim. Destekli her türlüatarımda FT, ki hele ayakta falan çok beceriksizim
Abim bu crono sonuclarını , bu grupları veren silahın hakkını veremese bile insan sadece izlemek icin elinde tutarki hakkını daha nasıl vereceksiniz Tebrikler ellerinize saglık 5.5 olunca , cok cok daha sonuclar gelecek sanırm ... Saygılar ...
-
Tebrikler abi güle güle kullanın 20 atıs ve 4 fps oynama daha ne olsun onlarda pellet ağırlıgındandır sanırım...
-
Eline saglık Ali evde olmanın avantajları,hemen degerlendirmissin bu pelletin farkını gormenin enguzel yollarından biri soyle 2.5 yada daha buyuk su siselerine normal ince mehmet birde hollowla atıp farkı gormek, asırı derecede fark olacaktır cunku ben crosman ile jsb de denemistim ve devasa fark vardı hollow resmen dagıtıyor heleki yuksek hızda ceken bir kamera olursa tadından yenmez fakat gorsellik acısından vurunca patlayan hedefler de guzel olacaktır teneke kutu cola,yumurta tarzı biraz daha kuçuk ve yok olan hedefler yani ...
-
Allah bozmasın masallah, insanın bu silahla atası geliyor gule gule kullanın ...
-
Tek kelimeyle mukemmel,sanırım silah 50 metreden sonra toparlamaya başlıyor
Regülatör varmı ve silahın hızı kaç civarlarında acaba ... -
Pardon Samet yazmayı unutmusum 100 metre ..
-
Cronodan sonra acaba grupmanı nasıl diye merakımı gidermek icin birkac deneme yaptım en iyisi buydu ...
[Resim Engellendi: http://img208.imageshack.us/img208/2880/img1460n.jpg]
Uploaded with ImageShack.us
-
Merhabalar yeni cronoyu takıp cronoya soktum sonuclar asagıdadır ..
At 44
Crosman hollow point.
baslangıc 180 bar , bitiş 110 bar,50 atış..860
860
866
866,4
870
865
868
862,5
867
862,4863
861
866
866,1
867
867
866,5
865,3
861,5
860865
860
864
864,5
866
865
867
869
866
861868
867
868
871
870
873
869
861
860,9
863,9867
871
867
868
868,1
863,7
866,5
870
871
861
861Saygılar...
-
Hemserim ellerine saglık o gucte bir silah icin gercekten güzel pellet deliklerinden silahın gucu cok acık belli oluyor ,ben o silahla yaklasık 300 metredeki isabeti iyi biliyorum ilk defa atmama ragmen 20 lt lik yag tenekesinin tam ortasına iki yada üç atıs yapmıstım ve isabeti cok hosuma gitmisti muazzam güç.. Sen en iyisi 200 + atıslarını da yayınla..