Elinize saglık 100 yarda atısınız gercekten guzel olmus, tebrikler..
acemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Tebrikler,sahane atıslar özellikler 1 ve 3 numara ruzgar olmasaymıs acaba nasıl olurmus merak ettim.. Saygılar..
-
Tebrikler, bence tufekte sorun yok sorun pelletlerde ben dediginiz pelletlerle pcp ile atmama ragmen dagınık grupmanlar oluyordu eniyi grupmanı uygun pellet olarak gamo prohunter ile yaptım, 30-40 metrelere kadar gamo match ı da deneyebilirsiniz..
-
Hedef kagıdında kalitenin adı.. İyi yakalamıssınız.. tebrikler..
-
Ellerinize saglıkta siz boyle grupman yaparsanız hemde 100 metrede kimse grupmanlarını paylasmaz burada ..
Tebrikler... -
Tebrikler 94 metre icin guzxel grupman alısınca dahada kuculteceginize eminim..
-
Mustafa tebrikler,pelletler gercekten urkutucu gozukuyor tahribatlarını tahmin edemiyorum bile ..
-
Takdire şayan atıslar, boyle grupmanları gorunce benim gibi bircok kisi kendi grupmanlarını paylasmak istemiyordur sanırım ..
-
Atıcı iyi olunca tufek farketmiyor tebrikler...
-
Tebrikler atıslar cok iyi elinize saglık..
-
Demekki tufek mukemmel de olsa pellet cok cok onemli, aynı markada olsa agırlıkta cok onemli, bu ayrıntıyı acıkca gosterdiginiz icin tesekkurler atıslarınız mukemmel... Saygılar...
-
Abi heyecanla baktım bende goremedim sinagrit babayı cok guzel balıktır kendileri...
-
Ben kayısılara atmıstım fena dagılıyorlar hele birde cekirdege isabette pek birsey kalmıyor tebrikler...
-
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanmanız dilegiyle atıslar gayet guzel olmus...
-
elimden 2 at44 geçti,ilki çok iyiydi 2ci si de aynı seriden lakin isabetliği kötü idi,yaylı ile daha iyi grupman çıkarıyordum sattım bende
sizin at44 de iyi çıkanlardan tüfek ile iyi kaynaşmışsın kardeşim güzel atışlar çıkarıyorsun,tebrik ederimTesekkurler , bu ara balık ve atıs videolarınızı goremiyoruz keyifli videolarınızı ozledik en yakın zamanda bekleriz Kadir Bey..
Saygılar.. -
Tesekkurler..
-
Hatsan at44 wx 10 lw modelidir.
Saygılar.. -
Atışlara bakılırsa silahın namlusu işini yapıyor. Atıcı başarısı da takdire şayan, tebrikler.
Bazen sans yaver gidiyor sanırım ..Tesekkurler..
-
elinize sağlık, güzel atışlar
Tesekkurler uzun mesafe atısları gercekten cok zevkli ama keyif alabilmek icin malzemlerin kalitesi ve hava sartları yani herseyin uygun olması gerekiyor sanırım .. Saygılar..
çok güzel aynı dürbünün siparişini bende verdim at44üm için ,sabırsızlanıyorum
İnsallah yakın zaamnda kavusursunuz ve memnun kalırsınız hayırlı olsun ..
-
durbunum 6*24*50 noname cin malıdır,
saygılar..