Arif abi süper. Cricket hayırlı olsun. Seni tanıyoruz cricketi kendim kullanıyorum, biliyorum. Tam bitirim ikili olursunuz artık.
Abi tam göremedim ama cricetin namlusu kısa mı?
Bide bu video vesilesi ile yazayım zaman zaman arkadaşlar pcp arayışına giriyorlar okuyanlar olursa kalibrgun cricket gerçekten mükemmel bir silah kesinlikle öneririm.
Her tüfegin bir seveni var oneml olan güzelliklerin bir arada olması ergonomi,isabet,işçilik,hafiflik vs. su ana elimde 3 adet pcp var AA S500 ,cricket ve at44 sunu soyleyeblirim nerdeyse ücüde birbiriyle yarısıyor duzgun pellet ve uygun havada 100 metrede sanırım bir pinpon topunu vurmak cok mumkun,ama biri 35 atıs 885 fps ve baya agır,digeri 50 atıs 850fps sade ve hafif denebilir ve buda 68 cm cok hafif tam dolumla denemedim ama 80 atıs 880 fps civarı atıs mumkun, moderatorlu kundaklı zorakim 1 metre civarında .Durum soyle iki ithal tufekte sadece durbunu takıp atıyorsunuz ama yerli malımızda birazcık ince ayar cekince cok ideal bir tufek oluyor ama imalatta butun kusurlar ve eksiklikler giderilip biraz dah hafif tufek yapılsa ithallerden asagı kalmaz diye dusunuyorum.Örnek 4 kg 60 cm lik namlulu 500 cc lik bir tufekle yapılan atıs sayısı = 2.800 kg 45 cm namlu 330 cc tufek ile yapılabiliyor.
Atışlar müthiş elimize sağlık başka tüfeklerle gereksiz heyecan yaşıyoruz galiba en kısa zamanda bir cricket almak şart oldu.
Teşekkürler isabetli tüfek pahalı gibi gorunsede uzun donemde hem kalbe hem beyine hem cebe dost oluyor cunku hem isabet yuzdesi yuksek hem ayarlamak icin nerdeyse yarı tufek parası pellete gerek yok.