Oglumun okuluna hediye ettik...Teşekkürler..
acemi tarafından yazılan gönderiler
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
-
-
Arkadaşlar 1 adet 20 cm yada biraz daha büyük astronotumuz var akvaryum artik küçük geldiği için küçüklerini aldık ve doğal olarak ayırdım nasıl değerlendirebiliriz,kargoyla gönderme nasıl olur.
-
Emeginize saglık Metehan guzel olmus, np 22 nedir modifiye edilmis np mi ..
-
Abi kundağı sünnet etmişsin ama 50 cm moderatör takmışsın G3 A3 piyade tüfeği olmuş.
Aynen dediğin gibi Arif abi kundağı kısaltınca daha güzel duruyor.Murat kardesim dogru diyosun ama atista sadece pelletin hedefteki sesini duymak cok hosuma gidiyo,istersen cipkak at keyfe ne uyarsa...
-
18 grain jsb esintili havada nasıl olur dıye denedik,iyi seyirler.
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Metehan ,dusuk güc+dusuk ses+kücük hedef-range finder-destek+isabet=maksimum zevk...ellerine saglık..
-
Eline saglık cok guzel olmus,100 metrelerde sıra....
-
Metehan ellerinize saglık,ekip olunca zevkli olur bu hobi.Hn ince mehmete gore dahamı iyi o tufekle daha uygun pelletle daha stabil olur sanki..
-
Belki kullanmıssınızdır yada biliyorsunuzdur,solid nerdeyse 2 kat agırlık olmasına ragmen 250 metrede 18 gr den daha ust vuracaktır..
-
Tebrikler 150 m den sonra solid daha stabil oluyor egerki ince mehmetin 23 25 ve 27 grainlerini bulabilirseniz memnun kalırsınız tabiki duzgun serileri olursa...
-
Anlatmayalım nazar olmasın...;)
-
Uzun zamandır aklımda olan valfe bi ayar ceksek nasıl olur diye sabah basladım ve aksama bitti,biraz aksilikler cıktı ama sonuc azda olsa benım hosuma gitti,denemeleri yapa yapa pelletleri bitirdim son durumu cekerken 36 pellet kalmiş 40 atıs rahat rahat yapacak. 1 adet 890 bir adet 874,5 olmasa fps aralıkları beni tatmin etti...iyi seyirler...
Harici İçerik www.youtube.comDış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik. -
Evet Ekiz regulator,deliksiz model. 100 metreden sigara vursak yeter cok beklentimiz yok ,saygilar...
-
Herkese iyi forumlar,regulatoru bakim icin Mustafa Ekiz e gonderdim sagolsun gerekli bakimi yapip gonderdi gelir gelmez deneme icin chronoda atislari yaptim,pelletleri secmeden atislari yaptim iclerinde etekleri hafif ezikler vardi etkisi olmusmudur bilemiyorum.Yorum ve tavsiyelere aciktir iyi syirler..
Abim eger hedefiniz toz toprak saman tarzı pellet gelince hareket edebilen bir zeminse rahat gorursunuz.7x optik zoomlu kameram var fakat 25 x durbun onun yanınca cam gibi dogal olarak optik kalitesi..Saygılar..
-
hawke 8,5x25x42 tactical ,gorunuyor sıkıntı olmuyor..
-
Begenmene sevindim kardesim,doga civil civil bulbuller hic susmuyor nerdeyse cekim yaptim ama elle cekince birde ruzgar olunca goruntu hos olmadi koymadim...
-
Herkese iyi forumlar, heryer kurumadan oglumla tarlalarda biraz gezelim gitmiskende biraz atis yapalim dedik.Silah AaS500,15,89 jsb,140 metre mesafe,bos kovanida hedef yaptik ruzgar videodada gorundugu gibi biraz etkiliydi yaklasik bir karis sapma yaptirdi..kamerayi aracin uzerine koymustuk uygun yer olmadigi icin malesef goruntu sabit olmadi,cekimi yapmisken yayinlayalim diye dusunduk,iyi seyirler.....
Bence olur ama yaylilarda atis esnasindaki tepme cekim kalitesini etkileyebilir...
-
Merhabalar mesajı başka konuyla birlestirmişim yanlışlıkla; full mildot durbun kullanmıyorsam genelde 30 metre civarında yani silahın maksimum yuksek attıgı mesafede durbunumu max mildota (en üst mildota) ayarlıyorum boylece tüm mildotlardan maksimum faydalanabiliyorum,dahada kurtarmaz ise zoomu dusuruyorum ama 100 metrelerde rahat kullanabiliyorum..Saygılar...