acemi tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

Arkadaşlar 1 adet 20 cm yada biraz daha büyük astronotumuz var akvaryum artik küçük geldiği için küçüklerini aldık ve doğal olarak ayırdım nasıl değerlendirebiliriz,kargoyla gönderme nasıl olur.

Abi kundağı sünnet etmişsin ama 50 cm moderatör takmışsın G3 A3 piyade tüfeği olmuş.
    Aynen dediğin gibi Arif abi kundağı kısaltınca daha güzel duruyor.

Murat kardesim dogru diyosun ama atista sadece pelletin hedefteki sesini duymak cok hosuma gidiyo,istersen cipkak at keyfe ne uyarsa...

18 grain jsb esintili havada nasıl olur dıye denedik,iyi seyirler.

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Uzun zamandır aklımda olan valfe bi ayar ceksek nasıl olur diye sabah basladım ve aksama bitti,biraz aksilikler cıktı ama sonuc azda olsa benım hosuma gitti,denemeleri yapa yapa pelletleri bitirdim son durumu cekerken 36 pellet kalmiş 40 atıs rahat rahat yapacak. 1 adet 890 bir adet 874,5 olmasa fps aralıkları beni tatmin etti...iyi seyirler...

Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Herkese iyi forumlar,regulatoru bakim icin Mustafa Ekiz e gonderdim sagolsun gerekli bakimi yapip gonderdi gelir gelmez deneme icin chronoda atislari yaptim,pelletleri secmeden atislari yaptim iclerinde etekleri hafif ezikler vardi etkisi olmusmudur bilemiyorum.Yorum ve tavsiyelere aciktir iyi syirler..

Abim eger hedefiniz toz toprak saman tarzı pellet gelince hareket edebilen bir zeminse rahat gorursunuz.7x optik zoomlu kameram var fakat 25 x durbun onun yanınca cam gibi dogal olarak optik kalitesi..Saygılar..

Herkese iyi forumlar, heryer kurumadan oglumla tarlalarda biraz gezelim gitmiskende biraz atis yapalim dedik.Silah AaS500,15,89 jsb,140 metre mesafe,bos kovanida hedef yaptik ruzgar videodada gorundugu gibi biraz etkiliydi yaklasik bir karis sapma yaptirdi..kamerayi aracin uzerine koymustuk uygun yer olmadigi icin malesef goruntu sabit olmadi,cekimi yapmisken yayinlayalim diye dusunduk,iyi seyirler.....

Merhabalar mesajı başka konuyla birlestirmişim yanlışlıkla; full mildot durbun kullanmıyorsam genelde 30 metre civarında yani silahın maksimum yuksek attıgı mesafede durbunumu max mildota (en üst mildota) ayarlıyorum boylece tüm mildotlardan maksimum faydalanabiliyorum,dahada kurtarmaz ise zoomu dusuruyorum ama 100 metrelerde rahat kullanabiliyorum..Saygılar...