acemi tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

çok başarılı olmuş, ellerinize sağlık,.. zaten dağılıma bakınca, atıcı ve peletin haricinde başka şeylerin (rüzgar gibi :) ) etkisi olduğu çok belli..
    Tesekkürler bir kac tane daha atıs vardı en iyi ikisi bunlardı .Ama mesafe uzayınca ruzgar gercekten etkli oluyor.

neredeyse at44 ile 100 metreden tek delik yapacakmışsınız , tebrikler..

Galiba sansımız yaver gitti,Tesekkürler..

Ellerine sağlık abi bence grupmanlar süper ve oldukça başarılı olmuş crosman hollow point in bu kadar güzel sonuç vermesi heleki hafifte olsa esen rüzgarda gayet güzel

Evet 1 gram bile olmayan pelletlerin esintili havada biryere toplaması pelletin kaltesini gozteriyor bence,benim silah seviyor crosmanı..

Tebrikler. İyi ki vuruşları görmemişsiniz :)

Tesekkürler görememek konsantreyi arttıyor galiba..

güzel olmuş tebrikler daha ne olsun :) tüfek long muydu normalmiydi acaba

Tüfek long ve regulator var saygılar..

Abi ozlettin ya :) supersin yine

Kardesim atıyorum ara sıra ama paylasımı azalttım.Saygılarla..

Herkese selamlar biraz şans eseri olan grupmanı paylasmak istedim yandan esen rüzgar olmasaydı biraz daha farklı grupman cıkarmıydı bilmiyorum,rusgarın etkisi bariz belli olmus yatay dogru yapmış .
    Atışları rüzgar olmaz diye hava kararmak üzere iken yaptım pelletin nereye vurdugu gorunmuyordu yanına gelince şaşırmadım degil.. Saygılarla...

Hatsan AT44
    crosman hollow point
    yaklasık 100 metre
    yandan esen rüzgar...

Merhabalar,konuyu gorunce yazmak istedim ben At 44 ile 30 grainlerde iyi sonuc alamadım soylendigi gibi pelletlerin etekleri uzun geliyor ve traslama oluyor fakat 23-25-27 grain ince mehmetlerle iyi sonuclar aldım ornek olarak asagıdaki videoda solid pellet kullandım. silahta regulator 105 bara ayarlı ve tam guc acık idi hızını olcmedim cronom yoktu..Saygılar ..

Harici İçerik www.youtube.com
    Dış kaynaklardan gömülen içerik, izniniz olmadan görüntülenmeyecektir.
    Harici içeriğin etkinleştirilmesi yoluyla, kişisel verilerin üçüncü şahıs platformlarına aktarılabileceğini kabul edersiniz. Gizlilik politikamızda bununla ilgili daha fazla bilgi verdik.

Hiç alakası yok arkadaşım, bizim takım sadece keyif hobi ve güzel paylaşımı amaçlıyor, yarışmalarımızda birinci olanı değil sonuncu olanı tebrik ediyoruz,
    Tüfeğinizin markası modeli ve sizin deneyiminiz hiç önemli değil,
    takım kurallarını okursanız sadece mütevazi ve düzgün adam olmak yeterli, odun ateşinde sucuk pişirmeyi bilmeseniz de olur biz Cem le hallediyoruz nasılsa
    Her zaman dostlarımızı ve dost olabileceğimiz hobidaşları bekliyoruz...

;tese;kkur Hobi budur tebrikler ...

Öncelikle yarışmayı tertip edip hazırlıkları yapan tüm arkadaslara ve eşlerine cok tesekkür ediyorum,manzara, atıs alanındaki hedefler, yapılan organizasyon cok guzeldi.Yarısmaya ilk defa geldim ve gelis sebebim hem forumda hemde telefondan konusmaktansa yuzyuze gorusup tanısmak, yeni dostlar edinmek ve muhabbetimizin samimiyetini artırmaktı .Organizasyonu yapan arkadaslara sonsuz tesekkur ediyorum o kadar mesafeye defalarca gelip o kadar ugrasmak kolay is degil daha once ugrasanlar bunu cok daha iyi anlayacaktır ,eksiklikler aksaklıklar tabiki olacak onemli olan bu aksaklıkları gormek cozumu aramak ve bir sonrakine daha deneyimli hazırlanmaktır.
    Musabakadan sonra tartısmaktansa yarısma oncesi genel bir toplantı yapıp olması gerekenler ve olmaması gerekenleri kesinlestirip hakemlerede gerekli talimatları mumkun oldugunca net olarak vermek daha iyi olacaktır diye dusunuyorum.
    Birde keske ufak birer sticker seklinde isim ve nick leri yakamıza yapıstırsak yeni olan arkadaslar adına daha hos olabilirdi.
    Bu tur yarısmalar keske takımlar ve kisiler arasında tartısma ve ayrımcılık yerine birlik beraberlik ve muhabbeti artırsa asıl amacıda zaten bu olmalı .. bunlar nacizane benim dusuncelerim yanlısım varsa kusura bakmayın herkese saygılar ....

s.a. acaba 80-100 metre arası jsb hariç bir pellet önerebilir misiniz pro hunter ve magnum kullandım çok istikrarlı olduğunu söyleyemem farklı yerlere gidiyorlar fakat Arif abi grupmanın çok hoşuma gitti ve ilk fırsatta denemek istiyorum ama öncelikle pellet stoğu yapmam gerek.hayırlı akşamlar

Ben crosman kullanıyorum tavsiye ederm ama once az miktarda alıp denemek lazım namlu peelt uyumu degisebiliyor ..

elinize sağlık

Tesekkürler ..

Arif Bey çok videonu seyrettim ama haplarin uzerine tanimiyorum bir baska video.
    Saygilar.

Tesekkürler elimizdeki mlzemeyi ne kadar zorlayabiliriz diye zorlamaya calısıyorum bazen saygılar ..

bende deneyecem 80 100 metre 3-9x32 optima türbünle yarın ama biraz komik dürbünüm yetersiz olduğu için

9x de 100 metreye atıs yapailirsiniz silahı ilk aldıgımda doga olarak aynı durbun vardı 1 tl klik grupman yapmıstı hedef noktasını kucuk tutun yeter.. :thumbup:

aslında benim silahta long namlu var ama benim silah 860 870 fps lerde ayarlı hemde 14,3 grainde, pellet- namlu -hız kombinasyonunu bulmak lazım. bence hemen hemen her silahın kombinasyonu bulunursa cok guzel atıslar cıkarabilir ...

Dostum at44 ün sınırlarını zorlaman lazım ben setiskuru en az 8 tur açmanı tüpü de hafif zorlayarak varsa regulatör onu iptal edip 220-240 bar civarına getirmeni basıncı 200 ün altına düşür'memeni ve 25 veya 30 grain saçma kullanmanı tavsiye ederim. Normal haliyle 300 mt biraz zor ( g3 ile ak 47 nin menzilinin 350 - 400 metre olduğunu düşünürsek ) 150 mt de bile bir hayli düşme oluyor normal ayarlarında

Yanlıs anlamayın ama 240 bar hatsanın hava tüpü icin tehlikeli olabilir kullanım basıncı max 200 bar olan bir tupe 240 riskli sanırım,ben regulatorude cıkartmadan 23 ve 27 grain ince mehmetlerle 250 metreye atıslar yapmıstım ..Saygılar ..

Merhabalar ustadlar daha iyi bilir fakat bence her durbunle o mesafelere atıs yapabilirsiniz ,yuksek zoom da daha net- dusuk zoomda biraz daha karambol olur diye dusunuyorum ama yuksek zoomda arka tarafa yeteri kadar yukseklik kazandırmamız lazım ve mildotlar full olması lazım yani 20x tarzı olanlardan ki mildotu sonuna kadar kullanabilelim.ben 250 metreye atıslarda 24 yaklastırmalı durbunu kullandım ama kurtarmadıgı icin zoomu bir miktar dusurerek atıyordum uzak mesafe icin ayarlanan durbun ile yakın atısları yapmak mumkun olmayabilir cunku 300 lü metrelere at44 ile atıs yapmak biraz havan atısına donusecegi icin arka tarafı baya kaldırmak gerekecektir (yuksek zoom icin ) fakat 16 yaklastırmalı bir durbun tam gucte 200 metrelere yetebilir ..saygılar ..