Sayın ziyaretçi, hoş geldiniz! Bu sayfanın tüm özelliklerini kullanmak için kayıt olmayı düşünmelisiniz. Eğer önceden kayıtlıysanız, lütfen giriş yapınız.
Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..
Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır.
Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.
Teşekkür ederim ilk başta ikinci el aklıma gelmedi ben de gidip av bayiden abinin öneris ile retay 135X aldım ama pek beğenilmediğini okudum onun yerine başka birşey alacam yine aynı yerden alayım ayıp olmasın
Bir tüfek bayisine gittim ve hatsan 135 Qe almak istediğimi söyledim tamam abi fabrikaya bir sorayım dedi sonra beni aradı fabrika artık bunu üretmiyormuş çok şikayet gelmiş sesi dedi şimdi bu kıvam da başka ne önere bilirsiniz 5.5 mm’lik ve namlu çıkış hızı 1000 olan bir de hatsan ın fiayatı da iyiydi 750 civarı bişey arıyorum tavsiyeniz ne olur şimdiden teşekkürler