onur48 tarafından yazılan gönderiler

Lütfen Resim Paylaşımlarınızı Galeri Üzerinden Yapınız. Ek Dosya Yükleme İptal Edilmiştir..

Bizimle Paylaşmak İstediğiniz Resimlerinizi Galeri Dışında Link Olarak Vermek Yasaktır. Galeriye Nasıl Resim Yükleneceğini Bilmiyorsanız Lütfen Konumuzu İnceleyin Buradan Açtığımız Konuyu Ziyaret Edebilirsiniz.

pcp pompası ile dolum yapacaksanız tüp hacmi biraz daha küçük ve 200 bar tercih edin.kralın 280 ve 330 cc tüplü modelleri var.Bir bakın hangisinin tipi hoşunuza giderse tercih ed ersiniz.hatsanın da aynı şekilde ufak tülü pcp leri mevcut.bir kaç yeni pcp markası daha çıktı lakin ortalıkta yok pcp leri,görme şansımız olmadı.ben kral breaker ve jumbo kullanıyorum.2 sınınde dolumunu pcp el pompası ıle yapıyorum .jumbo zoluyor halıyle bıraz 10 dakıkada felan dolduruyorum.breaker 2 dk sürmüyor.fazla barını düşürmeyin silahınızın dolum çileye dönüşmesin :).4 5 bilindik ve sağlam satıcı var zaten siz pcp nızı seçin bilgilendırme yapan olur yıne sorularınıza.

Jumbomda hem 26 spoton hem de kendi yaptığım 28 graini kullanıyorum. İkisinde iyi sonuç veriyor. 120 metrede her atışta 10x10 luk gong hedefi vuruyor az rüzgar olsada. Atış yerim maksimum 120 daha üzerini deneyemedim

Konu açılmışken bende alacağım ffp dürbün. 80_150 metre arasında sıkıntı olur mu? Tecrübenizi yazarsanız memnun olurum

O mesefelerde zaten sıkıntı olmaz, 300 500 atacaksanız da mutlaka no limit ayak gerekiyor. Mildotun yetmediği mesefade turret ile destekleme yaparsınız . Benim dürbünüm 9 10 metreye sıfırlıdır ve 10.dotta 150 yi görür. 180 atacaksam 149 click yapar bunuda 49 click turretten UP yaparak halledebilirim ancak.

Elimde 3 FFP dürbünüö var Vector marka. 2 si eski model bir süre sonra göz yoruyor ama diğeri taurus.gayet net görüntü fena değil. Arada bulanıklık oluyor o da göz mesafesini az yada çok yapınca. Paralax ayarı biraz sert onun harici 10 numara diyebilirim. Şu aralar discovery gözde ama.

Tüm dostlara selam lar.Bugün hedef kağıdına yaptığım atışlardan sonra moralim yerine geldi.İlk is namlunun içini temizledim ve biraz siyah pislik çıktı. SONRA hedef kağıdı ile biraz nisangah ayarı ile 10 -20 metrede isabetli atışlar yaptım. Pratik gerek ama en azından zevk aldım bugün. 120 atış yaptım toplamda.Tüm dostlara tekrar teşekkür ederim.

atış yaptıkça daha da iyiye gider isabeti.önemli olan istediğiniz yeri vurmasada hep aynı yeri vurmasıdır.alıştıkça istediğiniz yeri vurursunuz :)

kullandığınız pellet markası ve modeli nedir.namlu temizliğini yapın arada.2 3 kutu bitirdikten sonra biraz kendine gelir merak etmeyin.eğer ki namluda vs bir yamulma yoksa düzelir atışı .şuanda dizelleme olduğu için orantısız güç vardır onda :)numaramı da özelden atıyorum marmarisliyim yakınız bilgi alışverişi yapabilirsiniz. saygılar.

hoş geldiniz hobiye,havalı sıfır mı ? sıfır ise içerisinde yağ olduğundan istikrarlı atış yapmaz dizellemesi geçeme kadar daha taşa bir süre atış yapmanız gerekecektir.kullandığınız pellet tipi ve kalitesi de önemli .genelde dome yani kubbe biçimli kullanır havalı tüfek kullanıcıları.dürbünle beraber dampa kullanmanız biraz zorunlu gibidir tepme olayı dürbünü ve sürekli ayarınızı bozar.bir çok konu vardır forumda araştırın biraz özelden de sorabilirsiniz yardımcı olmaya çalışırım her konuda.

Sa konu biraz eski ama umarım görüp yanıt verebilirsiniz. gamo coyote .22 bendede var . Fabrika verilerinde puramid eitesinde 18.13 ü980 fps atıyo gibi bi değer var .

Ben 16.5 grn pelleti 750-760 fps arası atabiliyoeum çekiç vidasını sonuna kadar sıktığım zaman( mormal mi ? ) , çekiç yayını değiştirirsem hız arrırabilir miyim acaba ?

güç arttırmak için metehan arkadaşımızın bir videosu vardı kral marka pcp leri örnek göstererek çektiği.hava deliklerini büyütmek,çekici ağırlaştırıp çekiç yayını sertleştirmek bunlardan 2 siydi sanırım.

ben jumboyu bile pompayla dolduruyorum :), urfada nem yoktur fazla sıkıntı olmaz ama 1 hafta kadar önce ne olur ne olmaz dıye nem için filtre siparişi verdim aliexpressten.gelirse bakalım denıyeceğim , yazın sıkıntı yok burada da fazla ama kışın dolumdan sonra biraz su damlası çıkıyor pompanın tahliyeden.